Originally Posted by
Kostas_14
Ρε φίλε συμφωνώ σε όλα, νομίζω πως έπιασες 100% τον ψυχισμό μου επάνω στο friendzone και δεν το βλέπουμε συμφεροντολογικά, αλλά στην δική μου περίπτωση το friendzone, έχει περάσει σε άλλο στάδιο, εκείνο του ευτελισμού. Ναι διότι είναι σαν να με μειώνουν ως άντρα, δεν είμαι η χαζογκόμενα που θα λύνω την κάθε χαζομάρα. Αλλά καμιά τους δεν ενδιαφέρθηκε πως νιώθω, όταν με μπουκώνουν με βλακείες. Συμφεροντολογικό Μίλιβα, είναι περισσότερο από την πλευρά των γυναικών και όχι τόσο από του άντρα.
Ποιος το βλέπει περισσότερο εγωιστικά πιστεύεις; Ο άντρας ή η γυναίκα; Εγώ θα σου πω η γυναίκα, από την στιγμή που υπάρχει μια "φιλία", αυτομάτως πρέπει να δίνεις και στον άλλο τον χώρο που του αξίζει και όχι να τον μπουκώνεις όπως είπα με διάφορα άχρηστα και να απαιτούν και μια λύση πάνω σε αυτά.
Το ερώτημα που θα θέσεις σωστά, είναι γιατί δεν ξεκόβω; Θες από βλακεία, θες από κακή διαχείριση των σχέσεων; Πολλά μπορείς να πεις. Όμως είμαι στην φάση που έχω ξενερώσει, νιώθω ότι οι άλλοι ζουν και εγώ όχι, τουλάχιστον όπως θα ήθελα. Βλέπω όμορφες κοπέλες, να κολλάνε σε άντρες ζώα και ενώ εγώ να είμαι απλά "φίλος". Όπως και να το δει κανείς, είναι άδικο.
Το θέμα είναι Golden, ότι δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα για εμένα, αλλά μόνο το friendzone και όπως και να το κάνουμε, νιώθω ότι με ακυρώνει και σαν άντρα αυτό. Δηλαδή εγώ δεν αξίζω καλύτερα, από αυτό; Το αξίζω, αλλά δεν βλέπω να έρχεται κάτι από τον ορίζοντα, μια γνωριμία δηλαδή, που θα με συνεπάρει, επενδύοντας για μια σχέση.