ασε μας ρε βασιλακη καιλα κι εσυ, που σε εκμεταλλευτηκε.
το να συνομιλει καποιος μαζι σου δεν ειναι εκμεταλλευση.
αν δεν θελεις του το κοβεις, οπως στο εχουν κοψει κι εσενα, πολλες....
Printable View
θα εμπλεκομαι οσο θελω εφοσον αποφασισες να κατηγορεις δημοσιως.
και δεν υπερασπιζομαι κανεναν . δεν ξερω κανεναν σας.
αν δεν θες να εμπλεκονται αλλοι, να λυσετε τα θεματα σας πριβε.
αλλιως θα ακους και το κραξιμο.
πες το ξεκαθαρα.
εκμεταλλευση θεωρεις οτι της μιλουσες και σου ελεγε τα προβληματα της;;;
τι εκανες; μεγαλωσες τα 3 παιδια της και σε εκμεταλλευτηκε;;;
Οποιο κ να ναι το στορυ εσυ δε δεχεσαι την απορριψη.Αυτο ειναι το προβλημα σ.
Ο, τι κ να χεις περασει με εναν ανθρωπο αν δε θελει πλεον κολλητιλικια μαζι σ το σεβεσαι ειτε η σχεση ηταν φιλικη ειτε ερωτικη ειτε ανταλλαγη προβληματων κ γνκ.αυτο δειχνει οτι δεν εχεις αξιοπρεπεια .διορθωσε το
Τεσπαεγω δε θα κανω κριτικη στον τροπο που διαχειριζεσαι τις σχεσεις σ γτ δεν εχω δικαιοδοσια παψε ομως να με ενοχλεις
το να την ακους, δεν ειναι εκμεταλλευση σου.
προφανως την ακουγες για να μπορεσεις να της χωθεις κι οχι απο ανθρωπινο ενδιαφερον.
απλα πραγματα.
καμια δεν θα σου κατσει επειδη παριστανεις τον καλο ακροατη.
απο εκει και περα τραγουδα οσο θες.
μονο να γελοιοποιεισαι και να στοχοποιεισαι καταφερνεις.
θα ξερουν ολες εδω να σε αποφευγουν.
στον εαυτο σου κανεις κακο.
Ενταξει εαν σου πω οτι σε εκμετταλευτηκα θα σαι ενταξει; ολοι περναμε στη ζωη μας σταδια με ανθρωπους που δε μας ταιριαζουν για να δουμε τι μας ταιριαζει .μπορεις να καταλαβεις τη φιλοσοφια.κ μην πεις ποιος λεει οτι δεν ταιριαζουμε .εγω πολυ απλα δε γουσταρω.θα με αναγκασεις;
Δεν την άκουγα απλά, δεν παρίστανα μόνο τον ακροατή, έδρασα κιόλας με πράξεις για να την βοηθήσω. Για αυτό σου λέω ότι αν δεν ξέρεις όλο το story καλύτερα μην ανακατεβασε.. Και αυτό που έκανε ξαφνικά είναι αχάριστο.. Μου έκλεισε την πόρτα, με γεια της με χαρά της, όμως εγώ έχω κάθε δικαίωμα να πω εγω τον τελευταίο λόγο, όχι αυτήν... Έχω κανέναν λόγο να μιλώ για εκμετάλλευση;;
Αυτο ακριβως δε θελω καμια συζυτηση εδω κ τοσο καιρο .βλεπουμε να το σεβεται; αστον ..εγω δε μπορω να κανω κατι αλλο.
Τι το σκοπευες δε μας αφορα.Να με κρατησεις; Αντικειμενο σ ειμαι; εγω δεν εχω λογο τι θα γινει; παιδια κλαιω