εμένα παλι ο σκύλος μου είναι υπομονετικός και καταλαβαίνει γιατί κανω πράγματα που δεν του αρέσουν:χτένισμα, φάρμακο στ\'αυτάκια,μπάνιο κλπ......οπότε κι εγώ ξέρω.....;):P
Printable View
εμένα παλι ο σκύλος μου είναι υπομονετικός και καταλαβαίνει γιατί κανω πράγματα που δεν του αρέσουν:χτένισμα, φάρμακο στ\'αυτάκια,μπάνιο κλπ......οπότε κι εγώ ξέρω.....;):P
σορυ? χτενίζουν και τα γατιά?
αμε πως?? και το γατακι θελει το χτενισμα του που και που....... ;) ;) ;)
χαχαχα...κοιτα να δεις δεν το είχα συνειδητοποιήσει...γι\'αυτο φαίνεται πηγαίνω συχνα κομμωτήριο...!!!:P:P:P:P
ετσι....ετσι.... νιαουυυυυ!!!
σημερα αληθεια πηγες στο κομμωτηριο , για να εισαι ακομη πιο ομορφη για το ραντεβου που μας ειπες οτι εχεις το απογευμα???? .....εεεεε?
αναλογα αν ειναι μακρυτριχο ναι.
Το δικο μου ειναι περσικο και αν δεν χτενιστει 2-3 φορες την εβδομαδα γεμιζει κομπους και μετα ειναι χειροτερο.
Παλια που δεν ηξερα τον ψαλιδιζα και ειχε γινει τελειως χαλια, γεματος μπαλωματα...
:P
να στο τραγουδήσω?:P
να πήγα....!! αφου σε ενδιαφέρει τόσο πολύ λοστάκο μου.:P:P
εεεεεεεεε ρε πεταλουδεςςςςςςςςςςςςς
:D:D:D:D:D:D
ε τον έρμο τον γατούλη...μπαλώματα? αυτό θα είχε γέλιο...:D:D:D
τα ξέρω και απο τον μουσούδα μου...κι αυτός ρε γμτ θέλει χτένισμα συνέχεια όταν μακραίνει το τρίχωμα του.....
περικο? μ\'αρέσουν πολύ..ήθελα να πάρω, αλλά αν και ο σκύλος μου παίζει με τα γατιά...αυτά έχουν διαφορετικη άποψη και φοβάμαι ότι στο σπίτι θα γίνεται Βιετναμ...:P
πεταλουδες???? κρινο!!!! τι θελει να πει ο ποιητης???
καλημερα ειπαμε οι δυο μας??? εαν οχι καλημερα ρε συντεκνε... ;)
πεταλούδες...κόκκινες κίτρινες και μπλέ. το πράσινο δεν μας αρέσει....:P:P:P
ποιητής είναι και ότι θέλει λέει...λογαριασμό θα σου δώσουμε εσένα???????????
και μην είσαι περίεργος...!! η γάτα σκοτώνει τους περίεργους...!!! (παραλλαγη για να το φέρουμε στα μέτρα μας...):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :P:P
κοιτα και εσυ να δεις αν θελει χτενισμα η οχι....
http://img338.imageshack.us/img338/6205/sevax2ws2.jpg