Αγαπητέ θεματοθετη μπορείς να νας περιγράψει τι νοιωθεις με απλα λογια?
Printable View
Αγαπητέ θεματοθετη μπορείς να νας περιγράψει τι νοιωθεις με απλα λογια?
opiodies, καλησπερες! πως εισαι σημερα? ευχομαι να σου εχουν φυγει καπως οι ασχημες σκεψεις . Ειναι πολυ δυσκολο να σου γραψω λογια τα οποια θα σου αλλαξουν μονομιας τις ασχημες σκεψεις σου, δεν υπαρχουν λεξεις η νικο πρωτασεις που να γιατρεβουν τη καταθλιψη! μα ουτε καν την μελαγχολια.
Αυτο που εχω να σου πω ειναι να εξαντλησεις τις προσπαθειες μεσα απο ψυχιατρο εν αρχη ,Διαβασα οτι εχεις παει σε γιατρο αλλα δεν ειδες αποτελλεσμα, δεν ξερω αν εχει περασει το χρονικο ωριο οπου θελει ωστε να αρχησουν την δραση τους τα οποια φαρμακα σου εδωσε, αλλα κι ετσι να ειναι θα σου ελεγα να πας σε αλλους γιατρους! μη τα παρατας! Ξερω οτι ειναι δυσκολο να βρεις το κουραγιο για να πας σε αλλο γιατρο,διοτις η καταραμενη η ασθενεια σου ρουφα την ορεξη απο καθε κινηση! Ετσι λοιπον σου ευχομαι να βρεις το κουραγιο να ψαξεις αλλον γιατρο! διοτις δεν εισαι εσυ που γραφεις αυτα τα λογια , αλλα η καταραμενη η ασθενεια!
Για τα ναρκωτικά, είναι αυτονόητο πως έκανες καλά και τα έκοψες. Μόνο χειρότερη θα έκαναν την κατάθλιψη. Να ξέρεις πως τα φάρμακα κάνουν κάποιο διάστημα για να δράσουν. Όπως λες στο άλλο θέμα σου, θα έλεγε κανείς πως έχεις την τέλεια ζωή. Αλλά έτσι είναι η κατάθλιψη. Δεν ξέρουμε τι μας φταίει. Οι δικοί σου γνωρίζουν για το πρόβλημα; Είδα πως λες ότι έχεις πολύ καλή σχέση με τους γονείς σου και την σχέση σου αλλά μιλάς με κάποιον για όλα αυτά που αισθάνεσαι; Πέρα από τον ειδικό που πηγαίνεις. Καλό είναι να μην το περνάς μόνη σου όλο αυτό. Αρκεί βέβαια να έχεις κάποιον να τον εμπιστευτείς.
Εγω πανω κατω τα ιδια ακομα δεν ειμαι καλα ψαχνομαι περνω το σεροκουελ τωρα αντιψυχωσικο αλλα εχει φαγωθει η ψυχολογος μου να το κοψω και προσπαθω να το κοψω και εχω τρελο ανχος..εχω απογοτευτει ρε γαμωτο οτι ποτε δεν θα γινω καλα περασαν τοσα χρονια και ακομα ετσι ειμαι..
Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Διαβασα το θεμα σου εισαι 20 χρονων θα σου προτεινα να ασχοληθεισ με τη χωρα σου εισαι σε μια χωρα που δεν πωλουνται τα παντα ουτε αγοραζονται δηλαδη στο εξωτερικο κανεισ τα παντα με το χρημα εδω δεν ειναι ετσι οτι και να σου πουν γτ ειμαστε εμεισ εδω ολοι αυτοι τησ δεκαετιασ του 80 τοτε λοιπον δεν ειχε ιντερνετ ουτε κινητα και συζητουσαμε με τισ ωρεσ οταν μασ αρεσε ενα κοριτσι επρεπε να τισ μιλησουμε κρυφα δεν ειχε φμπ και πολλα αλλα καναμε το προβλημα ειναι οτι εσεισ τα εχετε ολα και βγαζετε προβλημα εγω οταν ειχα λεφτα ετρωγα η γυρο η κρεπα αυτα ηταν ολα αγγλικα μαθαιναμε σε φροντιστηριο αγγλικων εμενα αν με γνωρισεισ θα πεισ αυτο ειναι παιδι ελα ομωσ που εγω δεν ημουν ποτε παιδι γτ δουλευα απο 13 χρονων αρα παιδια να εκτιμαμε αυτα που εχουμε και να λεμε ενα ευχαριστω στουσ προηγουμενουσ που δε χαρηκαν τιποτα οταν γενηθηκεσ εσυ εγω κολλησα ενσημα πρωτη φορα μισθοσ 6000 δραχμεσ σε καλη δουλεια
Να στο πω πιο απλα και να πασ με καποιον για τα λεφτα θα τον απατησεισ με εναν ανθρωπο αρα δεν πουλιουνται ολα και δεν αγοραζονται συμαζεψου οι γυναικεσ ειστε σωστεσ και καριολεσ καλα κανετε δικαιωμα σασ συμαζεψου βρεσ μια δουλεια και γινε ανεξαρτητη με τον παρα μου γαμω και την κυρα μου και ηρεμησε
Είσαι όντως 20 ετών που λέει ο elis; Εγώ είμαι 21, δεν έκανα βέβαια ποτέ ναρκωτικά, για να ξέρω πως είναι, ούτε τσιγάρο να φανταστείς δεν έχω καπνίσει, αλλά ρε συ η ζωή δική μας είναι.
Ναι θα βρεθούμε αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες, πχ. τα οικονομικά, που πάνε από το κακό στο χείριστο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψω γι'αυτό, ότι θα αφεθώ και ό,τι γίνει. Θα πάρω αποφάσεις.
Τα θετικά στην όλη υπόθεση γιατί δεν τα βλέπεις; Είπες 4 θετικά, μέσα σε μια πρόταση, πράγμα που μου δείχνει εμένα, έναν άνθρωπο με όρεξη για ζωή. Είπες πηγαίνεις σε ειδικό, πράγμα θετικό, ακόμη πιο θετικό, έκοψες από τα ναρκωτικά και ότι παίρνεις αγωγή και προσπαθείς για την ζωή σου.
Φίλη μου, μην το βάζεις κάτω. Οικογενειακή υποστήριξη έχεις σε όλο αυτό; Δηλαδή ρε συ, δεν θεωρείς θετικό που τα κάνεις όλα αυτά; Αναθεώρησε τις σκέψεις σου και επικεντρώσου στο παρόν, αν επικεντρωθείς σε αυτό, θα δεις πως το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο, απλά μην το βάζεις κάτω, έχε πίστη στον εαυτό σου.
η εξάρτηση από τα ναρκωτικά είναι πολύ δύσκολη. Για όσους δεν το έχουν ζήσει ας σκεφτούν πόσο δύσκολο είναι να κόψεις το τσιγάρο, το οποίο δεν έχει και σοβαρά συμπτώματα στέρησης. Σκεφτείτε μετά πως είναι να κόψεις την ηρωίνη πχ . Αφού καταφέρεις να αντέξεις τα συμπτώματα στέρησης και καθαρίσεις, το μυαλό σου ακόμη γυρίζει στις εμπειρίες που είχες με την ηρωίνη. Το μυαλό σου έχει χτίσει μια πνευματική κατάσταση γύρω από την εξάρτηση. Το μυαλό σου ακόμη ζητά το "τότε".
Γι' αυτό πολλοί ξαναπέφτουν.
opiodies αν κατάφερες να αλλάξεις τη ζωή σου, μην τα παρατάς. Αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι δεν είναι παράλογα. Η μοναξιά ίσως σε έχει κάνει να πιστεύεις πως δεν ταιριάζεις πουθενά και με κανέναν, αλλά δεν είναι έτσι.