Γεια σε όλους... Είμαι 24 και παίρνω αντικαταθλιπτικά 5 χρόνια τώρα ... Μπορώ να πω πως με έχουν βοηθήσει αρκετά ανά περιόδους αλλά πριν τα πάρω από τα 16μιση μου μέχρι τα 19 ήμουν χωρίς θεραπεία και βασανίζουν 3 χρόνια πολύ άσχημα ... Είχα καταλάβει από την αρχή ότι έχω κατάθλιψη αλλά οι δικοί μου μου λέγαν πως ειναι μια φάση και θα περάσει αλλά έβλεπα πως δεν περνάει και όσο πάει και χειροτέρευε ... Αρνητικές σκέψεις στο φουλ ... Φαύλος κύκλος μου είχαν γίνει .. δυσκολευόμουν να σηκωθώ το πρωί για το σχολείο και όταν πήγαινα απλά ήμουν χαμένος μέσα στις σκέψεις μου και ένιωθα μια τεράστια μελαγχολία μέσα μου .. έναν πόνο που δεν τον άντεχα ... Πολύ βαρύ συναίσθημα και σκέψεις που δεν μπορούσα να ελέγξω με τίποτα.. πολύ δύσκολα ... Έκλαιγα κάθε μέρα στις τουαλέτες του σχολείου .. έπαιρνα τους δικούς μου τηλέφωνο και τους έλεγα πως δεν το αντέχω αυτό που μου συμβαίνει.. μου έλεγαν κάνε υπομονή αλλά εγώ δεν την παλέτα ... Με αυτά κι με αυτά με το ζόρι έβγαλα το λύκειο και δεν έμεινα από απουσίες ... Όσο πήγαινε είχα αρχίσει να τα παραταω όλα.. ενδιαφέροντα , φροντιστήρια , διάβασμα ... Όλα ... Και χάνομουν μέσα στις σκέψεις και την αδράνεια .. είχα γίνει απίστευτα αυτοκαταστροφικός χωρίς να μπορώ να το ελέγξω .. άγχος απίστευτο πως έχω ότι ασθένεια υπάρχει .. ένιωθα πως οι σκέψεις αυτές που είχα γενικά δεν ήταν δικές μου.. ένιωθα μπερδεμένος και χαμένος .. όσο παιρναγε ο καιρός ένιωθα από τα άπειρα ψυχοσωματικά λες και νεκρώνει ο εγκέφαλος μου ... Ημικρανίες γενικά φουλ και δυσκολία συγκέντρωσης λήψης αποφάσεων και όλα τα σχετικά ... Στα 19μου έπαθα μια μεγάλη κρίση με απίστευτα νεύρα και δεν μπορούσα να με ελέγξω καθόλου ... Νοσηλευτικά στο Δάφνη για 2 βδομάδες με μέτριας μορφής καταθλιπτικό επεισόδιο .. αν και είμαι σίγουρος πως έχω βαριά κατάθλιψη .. τέλος πάντων είχα ενδιαφέροντα όπως το ποδόσφαιρο και να βγαίνω με φίλους γενικά το πάλευα όλο αυτό και ακόμα το παλεύω .. απλά νομίζω πλέον πως έχω χαζεψει.. το μυαλό μου δεν λειτουργεί όπως πρώτα.. νομίζω πως το μυαλό μου είναι πλέον άχρηστο .. δυσκολεύομαι να σκεφτώ οτιδήποτε , να θυμηθώ , να νιώσω ζωντανός εγκεφαλικά. συναισθηματικα νιώθω πως έχω πεθάνει .. δεν μπορώ. Να νιώσω τίποτα .. απλά πηγαινοφερνω ένα σώμα δεξιά και αριστερά χωρις συναισθήματα .. και αν νιώσω κάτι δεν είναι δυνατο .. τι μου συμβαίνει ?? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε παρακαλώ ?? Υπάρχει περίπτωση να έχω χαζεψει ? Διορθώνεται αυτό και αν ναι πως ???? .....