Μπορεί να μην ηταν η κατάλληλη για εσενα.
Printable View
Ισως να έχεις δίκιο σε αυτο
Δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό στο θέμα μου
Δεν πήγα σε άλλη γιατί μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να με βοηθήσει καποιος σε αυτό το θέμα. Ίσως χρειαζόμουν σεξολογο και όχι ψυχολογο
Δεν με βοηθησε σε κάτι ιδιαιτερα.συν του ότι οι ψυχολογοι θέλουν πολλα χρήματα οποτε αντί να με βοηθαει με αγχωνε και οικονομικά
Χμμμ,καταλαβαίνω,
Δεν το χρησιμοποιώ το email.ότι θες συζηταμε εδώ δεν έχω αλλωστε τίποτα να κρυψω αντιθετα μπορεί να βοηθησει καποιος εμένα και εγώ να βοηθησω καποιον με αντιστοιχο θεμα
Θα σου έλεγα πάντως να μην είσαι αρνητική με το θέμα των ψυχολόγων.
Επειδή δεν έχεις πολυβοηθηθεί από αυτήν,δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ανίκανοι,ανάξιοι κλπ.
Αποστολια οταν λες η ψυχολογος σου ειπε θα ηταν δυσκολο καποιος να σε βοηθησει με το θεμα σου, πως καταλαβες οτι το εννοουσε; Γιατι εμενα αυτο λιγο με μπερδεψε. Μου φαινεται παραξενο να πει ειδικος τετοιο πραγμα.
Μου είπε πρέπει να πάω σε σεξολογο γιατί η ψυχολόγος δεν είχε ξανά αντιμετωπισει παρομιο θέμα σαν το δικό μου.
Α οκ νομιζα η ιδεα για τον σεξολογο ηταν δικια σου. Νομιζω δεν ειναι κακη ιδεα απαραιτητα αν θελεις να εχεις πιο σφαιρικη εικονα. Παντως η ψυχολογος δεν μου κανει και για πολυ εμπειρη...
Δεν κατηγορώ καμία για την δουλειά της ούτε θα κρίνω αν είχε ανάλογη εμπειρία.απλώς επειδή είμαι από επαρχια ο σεξολογος απέχει πάνω από μια ώρα από εκεί που βρισκομαι.οικονομικα αλλά και πρακτικά είναι δύσκολο να πηγαινω