Για ποιο λόγο να θέλουν να υπονομεύουν την επικοινωνία μου με άλλους?
Printable View
γιατι αυτη η χωρα δεν ειναι και πολυ συμπαθητικη επειδη ειναι υπερβολικα φωτισμενη και εβγαλε προσωπικοτητες που αφησαν εποχη στην ιστορια
Το ξέρω ότι δεν γουστάρουν τις γνώσεις μου και το πόστο δουλειάς μου η που δεν δίνω δικαιώματα αλλά οκ
σιγουρα δε γινεται να αρεσουμε σε ολους αλλα το οτι καποιος σου φερθηκε ασχημα δε σημαινει οτι το ιδιο θα κανουν ολοι ομως δε πρεπει να εισαι εχθρικη με ολους γιατι αν το κανεις αυτο μετα ολοι θα ειναι αρνητικοι μαζι σου και εσυ προπαντως θα νιωθεις ασχημα και θα σκεφτεσαι τι κανω εγω εδω.
Το θέμα είναι ότι ήδη έχει ενημερώσει ο κολλητός μου ότι έχω κάνει καταγγελία και αύριο θα πάω στην αστυνομία... Γονείς δεν έχω ενημερώσει θα τους πληγώσει αλλά δεν θα με ρίξει όλο αυτό πήγα και σε ψυχολόγο να μου εκφέρει την άποψη της
αν προκαταβαλεις το οτι δε σε θελει κανενας θα κανεις αρνητικους ακομα και αυτους που δεν ειναι
Οκ τι να σου πω μιλάω για κάτι άλλο εγω
σου λεω γενικοτερα για να ξερεις δεν εχει κανενα νοημα να κανεις οτιδηποτε ενω εισαι γεματη μισος γιατι θα νιωθεις σα να μην υπαρχεις γι αυτο πρεπει να αφηνεις ενα παραθηρο για αυτους που ειναι θετικοι για να νιωθεις οτι εχει καποιο νοημα να συνεχισεις οτι θες να κανεις.
τα αρχεια μπορεις να τα αφηνεις στη ψηφιακη που εκει δε θα τα κλεψουν.
τα ηλεκτρονικα αρχεια δε διαγραφονται απλως τροποποιουνται οστε να μη πιανουν χωρο οπως επισης ο υπολογιστης λειτουργει με 2 ψηφια το 0 και το 1.
Γρηγορα φιλη μου στην αστυνομια!! Και τι ομαδα ειναι αυτη στο facebοοκ που ανεβαζει γυμνες φωτογραφιων κοριτσιων και με ονοματεπωνυμο????????? Στην ασυτυνομια!!! Και ενημερωσε μας παρακαλω. Αν βρεις την ομαδα σε παρακαλω να μας πεις να την αναφερουμε κι εμεις !! Ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όταν λέω να διαγράψουν εννοω να της κατεβάσουν της φωτό και αφού υπάρχουν και άλλων κοριτσιών μπορεί να διαγράψουν και την ομαδα... τουλάχιστον σε κάποια σάιτ νομίζω ότι έχω δει ειδικό κουμπακι-επιλογη που λέει ότι αν σας ενοχλεί κάτι παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να το κατεβάσουμε...η αν δείτε κάτι το οποίο έχει αναρτηθεί χωρίς τη συγκατάθεση σας...
Βέβαια δεν ήταν στο facebook σε κάτι αλλά σάιτ ήταν..αλλά αφού γίνετε εκεί γιατί να μην γίνεται και στο Facebook..όσο για το πώς λειτουργεί ένας υπολογιστής το ξέρω πολύ καλά ότι λειτουργεί με το 0 και 1.
Αλέξανδρε ό,τι να ναι λες ρε φίλε, πραγματικά. Τι σχέση έχει το να υπονομεύσουν την επικοινωνία στο fb της κοπέλας, με την νοοτροπία της χώρας γενικά και με το δημοσιευμένο ακατάλληλο περιεχόμενο. Μόνο εσύ μπορείς να βγάλεις μια "σύνδεση" σε όλα αυτά.
Δεν παίζει τέτοιο σενάριο, μην μπερδεύουμε την κοπέλα χωρίς λόγο. Η λύση είναι η αστυνομία και μήνυση.
αν ειχα προσλαβει ενα αρχισυντακτη να καθαρογραψει οσα λεω ισως καταλαβαινες καλυτερα αλλα ετσι θα ειμουν διπλος και ο ενας θα σκεφτοταν και ο αλλος θα εγραφε πως ειναι το σκεφτομαι και γραφω