Μαλιστα ειμαστε και μαγισσες τωρα εγω αποχωρω δεν μ αρεσει το μπουλινγκ αντιθετα με σενα κυριε Γιωργο Πανου
Printable View
Μαλιστα ειμαστε και μαγισσες τωρα εγω αποχωρω δεν μ αρεσει το μπουλινγκ αντιθετα με σενα κυριε Γιωργο Πανου
"Ζωρζ", ολοι το ειδαμε τι εγραψες, οχι μονο οι κοπελες. Να ξερεις οτι οποιος σου εκανε οπως κι εγω ριπορτ, εστειλε με αυτο το τροπο αντιγραφο του μη τροποποιημενου μηνυματος σου στους διαχειριστες. Σ' αυτο δεν μπορεις ουτε εσυ να κανεις εντιτ ουτε κανεις.
Παντως ... οι moderators εχουν αρκετα αργα ρηφλεξ εδω μεσα.
Σε καποια αλλα fora δεν προλαβαινεις να διαβασεις δευτερη φορα
την μαλακια που εγραψες .... στην εσβησαν στο φτερο.
Τεσπα ... αυτο ειναι (ισως) το μοναδικο κακο ενος moderator εδω μεσα.
Να εχει ελαχιστη εως μηδαμινη συμμετοχη (διαπλοκη) με το forum, αρα
και αργοτατη αποκριση. Γιατι εχει και τα καλα της αυτη η ιστορια.
Ομως ΟΧΙ στην συγκεκριμενη περιπτωση !
Δεν είπα ότι κάνετε καποιό κακό εσκεμμένα σε κάποιον. Στη προκειμένη περίπτωση κάνατε ένα μεγάλο λαθος.θα αρκούσε μόνο μια συγνωμη στην κοπελα που το είπατε.
Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα επειδή και εγω πιστεύω στο θεο αφήστε να μας κρίνει αυτός. Δεν όρισε εσας εκπρόσωπο.
Και επειδή πρεπεί να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται εδω θα σας πω και κατι τελευταίο.εχω δει σε αρκετες συζητησεις που κανετε να λέτε σε διάφορες κοπέλες τι καλό είναι να έχουν πολυποικιλη ερωτική ζωή σαν εσάς και ότι δεν είναι κακό.με ποιο θεό κάνετε παρεα εσείς γιατί εγώ ήξερα ότι η λαγνεια είναι ενα από τα επτά θανασιμα αμαρτήματα.τα σέβη μου κύριε.....
μα εγω το αλλαξα για την -τον ανθρωπο οπου ελεγε πως θα αυτοκτωνησει, το αλλαξα λιγακι ωστε να μην υπαρχει ουτες μια περιπτωση να το παρει λαθος.
Δεν με ενδιαφερει πως θα το παρει η διαχειρηση του φορουμ! ημαρτον αν αρχισω να εχω κι τετοια προβληματα,,,, αστα να πανε!
Στη τελικη η μονη γνωμη οπου με ενδιαφερει ειναι της κοπελας οπου ανηκει το θεμα!κι επειδη εχω περασει κι εγω απο αυτην την φαση νομιζω οτι θα καταλαβει το νοημα του μοινηματος μου
Κατάφερες και χάλασες άλλο ένα θέμα; Έχεις τέτοια αλαζονεία που σε καμιά περίπτωση δεν ταιριάζει σε χριστιανό που λες πως είσαι. Ποιος είσαι εσύ και κρίνεις τον καθένα; Κάθεσαι και γράφεις μαλακίες τύπου "να σε δω κακομοίρα μου με τι μούτρα θα πας στον ποιμένα" και "να δούμε πως θα γλιτώσεις την κόλαση". Δεν ντρέπεσαι ρε; Το διασκεδάζεις; Έτσι την βρίσκεις; Μπαίνει ο άλλος να πάρει μια γνώμη για το θέμα που τον απασχολεί και κάθεσαι και λες θα πάει στην κόλαση για τα σεξουαλικά βοηθήματα, που έλεγες στο άλλο θέμα. Μονό με χριστιανικό τρόπο δεν φέρεσαι. Κρίνε πρώτα τον εαυτό σου και μην γράφεις αρλούμπες. Το να κάθεσαι και να λες βλακείες χρησιμοποιώντας το όνομα του Χριστού δεν σε κάνει περισσότερο χριστιανό.
eive! Δεν ξερω αν εχεις νευριασει με οσα γραφω εγω, αν ναι σε εσενα μονο οφειλω συγνωμη ! κι οχι στις "κατινες" του φορουμ!
Θελω να σε ερωτησω καποια πραματα, κι αν θες κανουμε κουβεντα, αν οχι ο.κ.
Μεχρι σημερα, ερωτικα πως τα πας? θελω να πω ειχες αρκετους συντροφους στη ζωη σου? η ειχες κολλησει με εναν για αρκετα χρονια? Σε ρωτω για να καταλαβω εαν εισαι ετσι απο καποια ερτικη αιτια!
Δεν σε ξερω, αλλα απο αυτα που γραφεις πρεπει να εχεις καποια σχεση με τον χωρο της υγεια. Λες οτι δεν γουσταρεις τα φαρμακα, ενταξι. αλλα θα γνωριζεις οτι μια ουσια, ενα ενζημο, μια ελιψη προτεινη στον εγκεφαλο ειναι αρκετη για να σε κανει να πηδηξεις απο το μπαλκονι η να σε κανει να εισαι χαμογελαστη! καταλαβαινεις φανταζομαι τι εννοω.
Απο την αλλη , λες οτι ειναι πολλα τα χρονια που σκεφτεσαι το "τελος" ,δεν ξερω εαν το εχεις φιλοσοφησει το θεμα, εαν δλδη δεν βρησκεις κανενα νοημα στο να παιθανεις τωρα η να παιθανεις μετα απο 5ο χρονια!, εαν δλδη βρησκεις ανουσια την καθημερινοτητα ενος μικροαστου! δλδη σπιτι , δουλεια, σπιτι με εναν ανδρα, 2 παιδια και σκυλο αα! κι μια μεγαλη τηλεωραση! αυτην την ηλιθια ζωη να σου πω την αληθεια κι εγω τη συχενομαι!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Υπαρχει η τεχνη για να σου αλλαζει την μρα, θελω να πω ενα ομορφο θεατρικο εργο! μια ομορφη ταινια, η μια επισκεψη σε ενα οικο τεχνης -ζωγραφικης! η ακομα ,ροκ συναυλεια! .
Υστερα υπαρχουν κι αλλα πραματα που μπορεις να καμεις ωστε να μην μοιαζεις με τις κατινουλες (οπως μερικες εδω μεσα - υπαρχουν διαφωρα χομπι, βαλε σκοπο κι κρατα λεφτουδακια ωστε να αρχησεις να γυριζεις τον κοσμο! πηγαινε πρωτα στη Αφρικη! πηστεψεμε θα γουσταρεις παρα πολυ! σαν δεις ανθρωπους παρα πολυ φτωχους , να ειναι συνεχως χαμογελαστη! να σου προσφερουν συνεχως την αγαθη φιλια τους , παρεα τους! γενικα μπορεις να βαλεις μικρους στοχους κι το κατορθωμα καθε φωρα να τους φτανεις θα σου προσφερει την καλητεργη ηδωνη!
Αν δεν θες εκτω Ελλαδας πηγαινε σε αλλη πολη απο εκει που ζεις τωρα! Δωσε μια ακομη ευκερεια! αλλα μην "κλαιβεις" καντην σωστα, δωστα ολα! φτιαξε εν πλανο στην ζωη σου, υπολογησε το καθετι, ξεκινατω, κι υλοποιησετω ως τελευταιας λεπτομεριας! αν δεν σου βγει τωτες κανε οτι θελεις! αλλα δωσε μια ακομη ευκερεια!! ε? τι λες>?
Εχω πλεον περα απο ριπορτ και ΠΜ κανει και σκρινσοτ το νεο ποστ του σε περιπτωση που καποιος διαχειριστης θελει να το δει. Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Πανου
... η αυτοκτονια δεν ειναι αιτηση για προσληψη στο δημοσιο.
Κανε μια να βρισκεται .... εαν αποτυχουν τα βιογραφικα στον ιδιωτικο.
Ριπορτ κανεις με το εικονιδιο με το θαυμαστικο που βρισκεται κατω αριστερα απο το ποστ που θες να κανεις αναφορα. Για να στειλεις ΠΜ πηγαινεις τερμα πανω αριστερα, κλικ εκει που λεει "προσωπικα μηνυματα". Στη νεα οθονη υπαρχει αριστερα η επιλογη να στειλεις νεο μηνυμα. Συμπληρωνεις τη φορμα που θα εμφανιστει.