Originally Posted by
elisabet
Μα φυσικά μπορείς να είσαι και ανεξάρτητη έχοντας δεκάδες παρεές ,δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο. Το ανεξάρτητος δεν σημαίνει μοναχικός ή μόνος.
Καταλαβαίνω τι λες ναι, κ το θεωρώ φυσιολογικό για την ηλικία σου να θες να δοκιμάζεις και να δοκιμαστείς, να θες να αποκτήσεις εμπειρίες, μόνο έτσι μαθαίνεις.
Τι σημαίνει απέτυχες; Να ένα λάθος στην σκέψη σου. Δεν απέτυχες, απλά δεν έτυχε και μπορεί να μην έτυχε για χίλιους λόγους, σου είπα ήδη μερικούς, η άλλη μπορεί να μετράει τα λεφτά της για να βγάλει τον μήνα, η άλλη μπορεί να έχει γκόμενο κ να μην θέλει να βγαίνει, η άλλη μπορεί να είναι σπιτόγατα... χίλια δύο μπορεί να συμβαίνουν. Δεν είναι οτι απέτυχες, απλά δεν έτυχε. Ξαναπροσπάθησε λοιπόν. Και μην προσεγγίζεις μεμονωμένα άτομα, ο άλλος πιο δύσκολα θα το δεχτεί, προσέγγιζε παρέες και πες ανοιχτά : "έχετε κανονίσει κάτι; Οι φίλες μου βαριούνται και έχω όρεξη για έξω, ξέρω ένα καλό μαγαζί εκεί". Αν ήσουν 35 θα σου λεγα ούτε να το σκεφτείς αλλά στην ηλικία σου δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό. Μην σκέφτεσαι πως θα φάνει στον άλλον, όταν είσαι ειλικρινής πιο πολύ θα εκτιμηθεί απ΄το να νιώσει ο άλλος πχ οτι τον πλησιάζεις με τρόπο επειδή δεν έχεις παρέα.