Quote:
Originally posted by Φοίβη
τον αδικημένο κερατα
ποιος ειναι αυτος παλι?
Printable View
Quote:
τον αδικημένο κερατα
ποιος ειναι αυτος παλι?
Quote:
Originally posted by Nora
Σε μενα προσωπικα η διεκδικηση και το στενο μαρκαρισμα επιασε
;)
Συμφωνω με την προταση που σου εκανε ο κρινο αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσες να σηκωσεις πιθανη απορριψη η μπινελικωμα
νορα στην ζωη δεν ειναι τιποτα στρωμενο με ροδοπεταλα...
ειτε θα ακουσεις στο τελος ενα ναι ειτε ακομα και μπινελικια.
Αμα ηταν να ξεραμε απο πριν που θα ακουμε θετικες προτασεις το παρον φορουμ θα ηταν αχρηστο.
:P
περασα πολλα ναι, συμφωνω με ολα οσα λες εκτος 1 σημειο. Παντα πιστευα οτι θα χωρισει, αν δεν το πιστευα δεν θα ημουνα μαζι της..Κ δυστιχως τωρα νιωθω οτι μου πηρανε αυτη την πιστη κ δεν μπορω να κανω τιποτα..Quote:
Πέρασες πάρα πολλά σε όλη τη διάρκεια αυτών των 7 μηνών. Έκανες μεγάλη υπομονή και άντεξες στεναχώρια και μοναξιά. Κάνατε όμως όνειρα μαζί, όνειρα πραγματοποιήσιμα, και κάπου στο βάθος της καρδιάς σου είχες πιστέψει οτι, αν ποτέ χωρίσει με τη σχέση της, θα είσαστε μαζί. Κι έτσι περίμενες υπομονετικά και ανεχόσουν, γιατί πίστευες αυτά που σου έλεγε, στα δάκρυά της, πίστευες στον έρωτά σας.Quote:
Originally posted by Γιωργος1983:(
ειναι ακριβως ετσι..δεν ξερω τιποτα κ δεν εμπιστευομε κανενα. Απο την αρχη ηταν να περναει αυτη καλυτερα (φυσικα περνουσα κ εγω καλα καποιες στιγμες, αυτες που ηταν διπλα μου) γιατι ηταν χαλια κ εκλαιγε ολη μερα γιατι δεν ηξερε τι θελει στη ζωη της. Σκεψου να μου μιλα στο τηλ σαν οδηγα για να παει στο σπιτι του κ να κλαιει κ να μου λεει σαγαπω κ δεν μπορω χωρις εσενα, να κλεινουμε, εκεινη να ειναι μαζι του κ εγω μονος..
Κ ολα αυτα για τιποτα στο τελος..
Και ξαφνικά έρχεται το τέλος. Και μένεις μόνος, πονεμένος, χωρίς τίποτα απο όλα όσα σου είχε πει. Ούτε καν όσα είχατε ζήσει, γιατί στα ακυρώνει και αυτά...Πραγματικά πονάει αυτό...
Θα σου πω ένα πράγμα, που ακούω απο όλη αυτή την ιστορία, και για μένα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Αυτό είναι τα δικά σου συναισθήματα, Γιώργο. Ο δικός σου παθιασμένος έρωτας για εκείνη, τα δικά σου όνειρα, η δική σου σχέση μαζί της. Αυτά είναι αλήθεια, είναι δικά σου και κανείς δεν μπορεί να σου τα πάρει. Ούτε καν εκείνη. Αυτή είναι η δική μου οπτική. Αν σου αρέσει την κρατάς, αλλιώς πέτα τα λόγια αυτά απο το παράθυρο, οκ?
Εγω μενω μονος κ αυτη με την θεραπεια της κτλ θα ειναι μια χαρα σε λιγο καιρο, θα καταφερει να πεισει τον εαυτο της οτι δεν ειναι ερωτευμενη μαζι μου κ θα προχωρησει ενω εγω ακομα θα ειμαι ερωτευμενος.
Κανενας δεν μπορει να μου τα παρει, ουτε εκεινη, σιγουρα, αλλα τα ιδια ονειρα μοιραστηκαμε, τον ιδιο ερωτα (κ τολμω να πω οτι εκεινη ηταν πιο παθιασμενη κ δεν μπορουσε να κρατηθει μακρια μου, εκεινη παντα ερχοταν πισω γιατι εγω σεβομουν οτι επρεπε να μεινει \"μονη\" της). Με ρωτουσε καθε 10 λεπτα ποσο την αγαπω κ αν ειναι η γυναικα της ζωης μου κ ποσα μωρακια θα κανουμε ενω με εκινον δεν μπορουσε ποτε να σκεφτει οτι θα παντρευτει. Κ ειναι αληθεια της γιατι ακουσα με τα αυτια μου συζητηση τους επι του θεματος..
Quote:
Originally posted by Empneustns
γιωργο ειναι ενα κακομαθημενο κοριτσι,που εχει μαθει να τα εχει ολα στο πιατο
αφου την ξερεις τοσο καλα την κοπελα δεν πιανεις να της μιλησεις να λυσει και τοπροβλημα του ο ανθρωπος??
:cool:
(να και οι υποσχεσεις,τα ακους νορα;)
κρινο ναι βρε αγορι μου,τα παμε,οτι πεις χαχαχαχα
Quote:
Αγαπητε κρινο, μου λες να την διεκδικησω(κατι που ουστιαστικα ποτε δεν εκανα). Μα αυτη, με τα λογια που μου ειπε, ειναι σαν να με μισει κ οτι δεν θελει τιποτα μαζι μου. Ενας λογος (το ειπε η ιδια) ειναι οτι θα επιβεβαιωθουν οι υποψιες του αλλου..
Ολες οι γυναικες που τα εχουν παρει κρανιο αυτο θα σου πουν οτι σε μισουν.
Οταν μενουν μονες τους και ηρεμουν τοτε αλλαζουν τα πραγματα, φευγουν τα μιση και χμμμ....
Μην σε κολλαει τα περι μισους (εκτος αν εισαι αντικειμενικα εκτεθιμενος κατι που δεν διαβασα) αυτα ειναι τυπικα και της στιγμης.
Quote:
ναι βρε κρινο,ναι βρε αγορι μου
χαιρομαι που συμφωνουμε....
Quote:
κρινο ναι βρε αγορι μου,τα παμε,οτι πεις χαχαχαχα
χιχιχιχιχι....
:P
ουτε διδυμοι να μασταν χαχαχα
ναι εχει πολυ γελιο...
χαιρομε για σενα :) ακομη περισσοτερο γιατι εμεινες με τον νεο χεχεQuote:
Quote:
χαιρομε γιατι, διορθωσε με αν κανω λαθος, πρεπει να εισαι κ μαζι του τωρα?Quote:
Σε μενα προσωπικα η διεκδικηση και το στενο μαρκαρισμα επιασε
;)
Συμφωνω με την προταση που σου εκανε ο κρινο αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσες να σηκωσεις πιθανη απορριψη η μπινελικωμα
πιθανη απορριψη δεν ξερω αν θα σηκωνα, δεν μου ξανατυχε πριν απο αυτη..
Εσυ ομως ειχες φθασει σε τετοιο σημειο ψυχολογικα οπως η δικια μου?
Φυσικα!Ειχα χασει τα αυγα και τα πασχαλια για να βρω την ακρη!Αυτος που με διεκδικησε, εκανε τα παντα στην κυριολεξια για να με κερδισει!
Τι τον εδιωχνα, τι τον εψαχνα μετα!Αστα, ενα μπαχαλο!
Δεν ειδα ψυχολογο αλλα μεσα απο αυτη την ιστορια, εμαθα πολλα για τον ευατο μου και τις δυναμεις μου.
Τελικα πηρα το ρισκο και παρεμεινα με τον νεο και ωραιο:D:D
Η διαφορα ομως ειναι οτι ενημερωσα πληρως και τον πρωην, αφου πηρα τις αποφασεις μου.
Ειμαι υπερ της ειλικρινειας και οτι συνεπαγεται αυτης.
οσο το σκεφτομαι οτι εγω ουσιαστικα ποτε δεν την διακδικησα με πιαννει τρελλα. Αλλα δεν θελω να την μπερδεψω κ\'αλλο. Δεν ειναι καλυτερα να της αφησω λιγο χρονο? δηλαδη καλα εκανα που της εστειλα μηνυματακια, αλλα γιατι δεν απανταει??
Παντως, λογω κοινης παρεας που επιστρεφει συντομα (σε 2 βδομαδες), αναγγαστικα θα βρεθουμε κ σε κλαμπ κ σε σπιτια κ αυτη ειπε στην παρεα οτι τους περιμενει να ερθουν πισω για να βγει εξω μαζι τους κ ξερει οτι αυτο σημαινει θα πας κ γω. Παντως της ειχα πει οτι αμα θα βγαινει αυτη με την παρεα, να μου το λενε οι αλλοι για να μην βρεθουμε..
Οσο για το που λυπαμε τους αλλους, ετσι εμαθα, οι αλλοι πανω απο μενα γιατι καποτε ημουν πολυ εγωιστης..
τι μυνηματακια τωρα βρε γεωργιε???
παιδια ειμαστε??
Μολις μπορεσεις και την βρεις, μιλα καθαρα και ξαστερα.
Και αμα θελει, ε οκ θελει.
Απο την αλλη αμα δεν διεκδικεις γιατι να ασχοληθει μαζι σου?
Δεν βλεπεις οτι πιστευει οτι δεν την ενδιαφερεις??? η τα θεωρεις ολα αυτονοητα?
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
γιωργο ειναι ενα κακομαθημενο κοριτσι,που εχει μαθει να τα εχει ολα στο πιατο
αφου την ξερεις τοσο καλα την κοπελα δεν πιανεις να της μιλησεις να λυσει και τοπροβλημα του ο ανθρωπος??
να σαι καλα, γελασα :)
δεν ειπε οτι με μισα απλα οτι δεν με θελει κ σε μια φαση ξεσπασε κ μου φωναζε να μην προσπαθω να την πεισω οτι ειναι ερωτευμενη μαζι μου.. Αρα πρεπει να την αφησω μονη να ηρεμισει κ μετα να διεκδικησω..Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Αγαπητε κρινο, μου λες να την διεκδικησω(κατι που ουστιαστικα ποτε δεν εκανα). Μα αυτη, με τα λογια που μου ειπε, ειναι σαν να με μισει κ οτι δεν θελει τιποτα μαζι μου. Ενας λογος (το ειπε η ιδια) ειναι οτι θα επιβεβαιωθουν οι υποψιες του αλλου..
Ολες οι γυναικες που τα εχουν παρει κρανιο αυτο θα σου πουν οτι σε μισουν.
Οταν μενουν μονες τους και ηρεμουν τοτε αλλαζουν τα πραγματα, φευγουν τα μιση και χμμμ....
Μην σε κολλαει τα περι μισους (εκτος αν εισαι αντικειμενικα εκτεθιμενος κατι που δεν διαβασα) αυτα ειναι τυπικα και της στιγμης.
Πιστευω ομως οτι υποσυνειδητα με φταιει για το οτι χωρισε αν κ η ιδια ειπε οτι μεσω μου εμενα βρηκε την δυναμη να χωρισει!! (αβυσσος η ψυχη της γυναικας). Ακομα κ οταν ηρεμισει δυστηχως εγω παλι θα αντιπροσωπευω το παρελθον που θελει να ξεχασει..
και τωρα θα πω και κατι ακομα,που πλεον εχει γινει φαινομενο στη ζωη μας και οσοι το καταλαβουν το καταλαβαν,(μακαρι να ακουγε και η κοπελια μπας και ξεμπερδεψει το μυαλο της).
ζουμε σε μια κοινωνια οπου πλεον εχουμε καταφερει παρα πολλα πραγματα,μπορεις μεσα σε μια βδομαδα να αλλαξεις ολη σου τη ζωη,ειδικα αν εχεις λεφτα.οτι χαλασει να το επισκευασεις,και αμα λαχει να παρεις καινουριο.σιγα τα λαχανα.και πλεον εχουμε μαθει να συμπεριφερομαστε σε ολα τα πραγματα ετσι.δεν μας αρεσει η δουλεια,την αλλαζουμε(και καλα κανουμε).δεν μας αρεσουν τα επιπλα,θα παρουμε καινουρια.θα γνωρισουμε και κανενα καινουριο γνωστο,δεν μας αρεσει θα παρουμε καινουριο,σιγα,μια βολτα θα κανουμε σε μια εκδρομη και θα γνωρισουμε καινουριο.μα αυτο δεν ισχυει με τα συναισθηματα.αυτα θελουν τον χρονο τους,θελουν τον τροπο τους,περιεχουν ευγενη υλικα,για αυτο και δεν μπορουμε να τα διαχειριστουμε τοσο ευκολα και τοσο απλα,σαν να ηταν μια τηλεοραση με τηλεκοντρολ,και οσο προσπαθουμε να τα διαχειριζομαστε με αυτον τον τροπο τοσο θα ειμαστε δυστυχησμενοι.να τις το στειλεις αυτο της κοπελιας γιατι εχει μπερδευτει αρκετα,νομιζει πως μπορει να τα εχει ολα λες και ολα ειναι ευκολα να τα ελεγξεις.ποσοι δεν φοβουνται οταν χανουν τον ελεγχο,και τα συναισθηματα ειναι το δευτερο πραγμα που δεν μπορεις να εχεις τον ελεγχο στη ζωη.το πρωτο ειναι η υγεια για οσους αναρωτιουνται.