Originally Posted by
Kostas_14
Ρε συ Remedy θέλω να καταλαβαινόμαστε. Θεωρείς πως της έχει μιλήσει ο θεματοθέτης; Εδώ τα είπε, στην σχέση του τι ανέφερε; Ναι ο κάθε άνθρωπος, είναι ξεχωριστός και έχει δικά του κριτήρια, όμως και πάλι ΕΓΩ θεωρώ ότι δεν είναι άξιο χωρισμού κάτι που μπορεί να επιλυθεί με μια απλή συζήτηση. ΑΝ ΔΕΝ επιλυθεί και συνεχιστεί, τότε χωρίζεις. Όχι κάτι μου ξίνισε μια φορά στην συμπεριφορά της και οκ χωρίζω. Είναι φυγοπονία αυτό έτσι το ΘΕΩΡΩ.
Το "πήχτρα" Remedy είναι μια εξεζητημένη λέξη και ίσως θα έλεγα υπερβολική. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στην ψυχοσύνθεση της κοπέλας, είπε άλλαξε τους τελευταίους μήνες και συμπεριφέρεται έτσι. Δλδ ή έχει βρει άλλον και προσπαθεί να τον σουτάρει ή τον βλέπει απομακρυσμένο από εκείνη και προσπαθεί να τον φέρει κοντά της, ΑΚΟΜΑ και με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρεις τι παίζει στο μυαλό μιας γυναίκας, ειδικά όταν δεν ξέρουμε το παρασκήνιο και ξέρουμε μόνο την μια πλευρά (και ίσως όχι ολόκληρη).
Όταν εννοώ πρώτα ραντεβού, εννοώ ότι έχεις θέσει ήδη κριτήρια στον εαυτό σου. Αν το κριτήριο είναι να πηδήξεις, τότε οκ προχωράς διαφορετικά, αν τα κριτήρια που έχεις θέσει ταιριάζουν με τα κριτήρια και της κοπέλας και γουστάρεις σχέση, τότε οκ προχωράς για σχέση, τόσο απλό είναι.
Το "χύμα" ας το αφήσω κάπως μετέωρο το τι εννοώ, δεν είναι της παρούσης.
Γενικά ας το λήξουμε Remedy στο γεγονός πως έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις επί του θέματος. Είναι ίσως στο μόνο πράγμα που συμφωνούμε σε αυτό το θέμα :P