Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Εγώ νομίζω οτι ο έλις έχει σταματήσει εδώ και κάμποσο καιρό την αγωγή του και είναι αυτό που τον έφερε σταδιακά στο σημείο να γράφει ασυναρτησίες και τελικά όλο βρισιές. Το ανέφερε και ο ίδιος, οτι σταμάτησε τα φάρμακα και έπαιρνε μαγνήσιο γιατί έτσι ένιωθε καλά. Ούτε που κατάλαβε πώς κύλησε στην παράνοια ο έρμος!
Ποτέ δεν έγραφε κάτι προσβλητικό για τους άλλους παλαιότερα, που ήταν καλά. Πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει. Κάντε τον κόπο να δείτε παλιά του ποστ σε διάφορα θέματα (από 7-8 μήνες πριν και παλαιότερα) και θα δείτε οτι έχω δίκιο.
Τώρα βέβαια, και ο Κύκνος έχει δίκιο να ενοχλείται και όποιος ενοχλείται από τον έλις δίκιο έχει κι αυτός γιατί έχει καταντήσει να τρολάρει ασύστολα και αυτό είναι ένα θέμα.
Νομίζω οτι έτσι όπως έχουν οι κανόνες του φόρουμ είναι καλά, ο αποκλεισμός δηλαδή για έναν μήνα και μετά να μπορείς να επανέλθεις και αν το "παρακάνεις" να ξανατιμωρείσαι.
Αυτό που με προβληματίζει όμως εμένα περισσότερο είναι, τί θα γίνει ο έλις αν συνεχίσει έτσι, χωρίς θεραπεία. Μήπως κινδυνεύει... Απ ό,το κατάλαβα έχει δικούς του ανθρώπους (γονείς) αλλά τίποτα παραπάνω δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε μέσα από ένα φόρουμ και κατά πόσο έχουμε το δικαίωμα.
Ίσως, αν κάποιος από το φόρουμ τον γνωρίζει προσωπικά, να έκανε την κίνηση να πάει να του μιλήσει, να τον πείσει να πάει στον γιατρό και να συνεχίσει την θεραπεία του.
Δεν ξέρω τί άλλο να πω, όλοι δίκιο έχετε πάντως!