Γίνεται ένα φάρμακο να σε χαλάει αντι να σε καλυτερεύει;
Μου λέγαν όλοι κάτσε να δούμε στη βδομάδα θα είσαι καλύτερα κι εγώ είμαι χειρότερα...
πιο πολλές εμμονές, υπερένταση και σκέψεις αυτοκτονίας
Printable View
Γίνεται ένα φάρμακο να σε χαλάει αντι να σε καλυτερεύει;
Μου λέγαν όλοι κάτσε να δούμε στη βδομάδα θα είσαι καλύτερα κι εγώ είμαι χειρότερα...
πιο πολλές εμμονές, υπερένταση και σκέψεις αυτοκτονίας
Δεν έχω δει ακόμα γιατρό. Τα ladose τα είπε ο ψυχολόγος. Σήμερα θα δω ψυχίατρο πρώτη φορα.
Πήρα αταραξ 2 βραδια για να κοιμηθώ. Τίποτα άλλο. Δεν έχω πάρει ξανά τίποτα από αυτά. Ούτε ηρεμιστικά ούτε αντικαταθλιπτικά ...
Και το γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Έχω εξαντληθεί δεν έχω άλλη υπομονή
Έχεις δίκιο αλλά το έκανε όταν είπα για τις σκέψεις αυτοκτονίας. Μάλλον φοβήθηκε. Μου λέει ξεκινάς αμέσως τα ladose και θα δούμε στη βδομάδα.
Εγώ νιώθω χειρότερα στη βδομάδα. Αλλά αν δεν κάνει τίποτα η βδομάδα, τότε γιατί είμαι τόσο χειρότερα;;
ολοι οσοι εχουν περασει απο καταθλιψη εχουν σκεφτει να βλαψουν τον ευατο τους ή να αυτοκτονησουν... ενιωσε τοσο μεγαλη απειλη που σε παρακινησε να παρεις σκευασματα? εσυ γενικα εισαι τοσο χαλια πριν το σκευασμα... ολα αυτα γραφουν και στις οδηγιες οτι κατα την εναρξη σε κανουν πολυ χειροτερα.. ησουν το ιδιο χαλια?
Ήμουν χάλια και πριν αλλά πλέον δεν μπορώ να ξεχωρίσω πότε ήμουν χειρότερα.
Σκατα ήμουν και πριν τα πάρω. Αλλά νιώθω ότι χειροτερεύω.
Αν το έχουν βιώσει κι άλλοι αυτό που λες, ίσως και να μου συμβαίνει. Επειδή έχω Ιδψ και εμμονές είναι δύσκολο να σκεφτώ καθαρά και να αξιολογήσω την κατάσταση μου....
Νεφέλη!! Εδω εμένα να ακους.. Ομοιάζουν οι σκέψεις μας, ζυγι δεν μπαινει σε κανενός το πρόβλημα, καθένας τα βλεπει διαφορετικά και απολυτη ταυτιση δεν θα βρεις με κανέναν.
Με το χέρι στην καρδιά λοιπόν, σήμερα ανοιξα το 2ο κουτακι ladose, πρωτη επαφη με χαπια εβερ οπως ξαναείπα, και ναι η φρίκη υπάρχει ακομη αλλα εχει υποχωρήσει. Το νιώθω αρκετά.
Ειναι το 1ο ΣΚ που ενα τσικ τοσο δα κυματάκι αισιοδοξίας με εχει αγγίξει.
Ο ύπνος συνεχίζει να είναι χάλια αλλα οχι τόσο όσο πριν. (Είπαμε κάνω το κόλπο με τον αποπροσανατολισμο της σκέψης.. ) αλλα κάθε μέρα ναι θα ξυπνήσω σίγουρα απο καποια βλακεία και κατευθείαν θα μπει το μυαλο μου σε σκέψεις καταθλιπτικές...
Απο εμμονες?? ουουοου να φαν και οι κοτες.. Αστα ..
ΑΛΛΑ αλήθεια στο λέω.. κανε μια υπομονή, λιγο ακομη, το οφειλεις στον εαυτο σου να αντεξεις.. το οφειλεις να σε αγκαλιασεις γερα και σου πεις "ΒΑΣΤΑ".
Επίσης φροντισε να σε κρατάς δραστήρια.. αλήθεια μην κάθεσαι.. (υπνος ετσι και αλλιως δεν μας παιρνει) φρόντισε να κουραζεσαι οσο πιο πολύ μπορείς. Γενικά παιξε με την τεχνική του αποπροσανατολισμου με χαζου τύπου ενασχολήσεις.
Σε ευχαριστώ kobo για τα λόγια σου και τον χρόνο σου.
Σήμερα θα δω για πρώτη φορά ψυχίατρο. Θα ήθελα να πάει καλά. Να του πω όλα αυτά που με βασανίζουν και να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τι έχω. Η διάγνωση είναι πολύ σημαντική και νιώθω μια ασφάλεια που θα είναι γιατρός.
Τόσα χρόνια ακούω διαγνώσεις από ψυχολόγους. Όχι πως θα αλλάξει κάτι δραματικα. Απλά θα έχω πάρει μια ιατρική διάγνωση.
Ελπίζω να βρει την κατάλληλη θεραπεία και να νιώσω λίγο καλύτερα από το χαλι που είμαι αυτές τις μέρες. Δεν περιμένω από τη μια στιγμή στην άλλη θαύματα. Τόσα χρόνια είμαι σε αυτές τις εμμονές και τους φόβους.
Απλά να νιώσω λίγο καλύτερα...
Μου έδωσε xanax ο ψυχίατρος. Αναμενόμενο. 3 φορές τη μέρα. Από μισό πρωί-μεσημέρι και ένα το βράδυ.
Μου φαίνεται μεγάλη η δόση. Αλλά είμαι σε κακό χαλι...