Θέλει να σου δηλώσει την παρουσία του; Τον είχες συνηθίσει να τον κυνηγάς μετά από κάθε χωρισμό και περιμένει να τον κυνηγήσεις και τώρα; Πολλά μπορεί....
Printable View
Δεν ξέρω, συνήθως μετά από χωρισμό προσπαθούμε και οι δύο να μην περάσει εβδομάδα. Αυτή τη φορά δεν έκανα τίποτα για να δείξω ότι θέλω να γυρίσω. Το αντίθετο. Ανέβασα φωτογραφία μου με πολλά χαμόγελα. Τις προηγούμενες φορές έστελνα και μια καλημέρα. Πλέον δεν στέλνω, το αντίθετο μπαίνω ελάχιστα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακόμα δεν ξέρω αν θέλω να στείλω.
Με πλήγωσε η συμπεριφορά του όλη αυτή την εβδομάδα. Κάθε μέρα έξοδοι με τις φίλες του. Μέχρι αργά και ξέρω ότι σήμερα τον επισκέφθηκαν μέχρι και στο σπίτι του. Δεν ξέρω αν κάθισαν ή απλά πήγαν να τον πάρουν. Όποτε μια χαρά περνάει, μην του το χαλάσω. Αν είναι καλά εκεί ας μείνει εκεί.
Δεν θα στείλω, πλέον νομίζω ότι δεν μου αξίζουν τα ημίμετρα. Θέλω όλο το πακέτο. Δεν σημαίνει ότι παύω να τον αγαπώ, απλά ότι δέχομαι να συνεχίσω χωρίς να είμαστε μαζί.
Το θεωρώ λιγάκι "χαζό" -αν μου επιτρέπεις τον όρο- το να κάθεσαι και να ασχολείσαι με το τι κάνει στα social media και τι κάνει γενικότερα στη ζωή του κάθε μέρα. Αφού αποφάσισες να πάρεις τις αποστάσεις σου, έστω και για λίγο καιρό, προσπάθησε να τις πάρεις πραγματικά και να μην τρώγεσαι με αυτόν. Δεν είστε 12χρονα να κάνετε τσαλίμια και παιχνιδάκια. Αυτός φαίνεται ότι αυτό προσπαθεί να κάνει και δείχνει μονίμως να μιλάει ο εγωισμός του, αλλά το θέμα είναι εσύ να μη τσιμπάς. Μην τα υπεραναλύεις τα πράγματα.
Καλημέρα, Sonia. Δυστυχώς αναλύω τα πάντα. Προσπαθώ να το αλλάξω. Αλλά πάντα ψάχνω πίσω από τον ήλιο. Όχι με ότι φαίνεται αλλά με ότι μπορεί να φανεί. Υπεραναλυω τα πάντα. Ξέρω ότι δεν είναι καλό. Σκέφτομαι πολύ το κάθε τι. Έτσι χάνω το ξέρω. Θέλω να ξέρω τα πάντα και ας με πληγώνουν. Θέλω να ξέρω που βαδίζω. Δεν μου αρέσει το άγνωστο.
αυτες τις εξοδους συνεχεια τις εκανε απλα δε το ηξρες
Δεν τις έκανε παλιότερα. Επειδή κάθε βράδυ μιλούσαμε με μηνύματα και βίντεο κλήση. Πολλές φορές από τις εννιά μέχρι αργά. Όποτε ήξερα πότε έβγαινε. Παλιά αραιά και που έβγαινε. Μετά το καλοκαίρι άρχισε να βγαίνει Σάββατα και τώρα τελευταία και καθημερινές.
Καλημέρα. Άρχισε ο G. πριν λίγες μέρες να μου στέλνει μηνύματα. Όχι πολλά πράγματα. Μόνο για να με ενημερώσει για την υγεία του. Μερικές φορές μόνο μια καλημέρα. Δυο φορές μόνο μιλήσαμε αρκετά με μηνύματα. Και δεν είπε τίποτα για την σχέση μας, για το αν θα είμαστε μαζί πάλι. Μόνο για να δει τι κάνω και για τα νέα προβλήματα που έχει. Οικογενειακά και υγείας. Θα κάνει κάποιο μικρό χειρουργείο, τον ρώτησα αν θέλει να πάω και μου είπε φυσικά. Τελευταία φορά μου έστειλε το Σάββατο, τώρα περιμένω να έρθει η Τετάρτη, η μέρα που θα ξέρει αν θα το κάνει τελικά. Φοβάμαι, ότι δεν με ψάχνει, ότι απλά ήθελε να πει τον πόνο του σε κάποιον που εμπιστεύεται. Δεν τρέφω ελπίδες, νομίζω ότι αυτή τη φορά δεν θα γυρίσει. Κατά τα άλλα, από ότι μαθαίνω μία χαρά περνάει. Πάντα με τις φίλες του. Και εγώ απλά είμαι η δεδομένη που πάντα θα ανησυχεί.
Αν αισθάνεσαι έτσι πλέον, το ένστικτό σου κάτι σου λέει. Πάντως αυτό που είπαμε να πάρεις τις αποστάσεις σου κάποιον καιρό, δεν φαίνεται να το τηρείς. Άστον χωρίς επικοινωνία κάποιο καιρό, άστον να ταραχτεί και να σε αναζητήσει. Μόνη σου είσαι αμέσως δεδομένη, δεν τον έχεις "ζορίσει" καθόλου.
Δεν είναι και εύκολο να το παίξει αδιάφορη αν δεν της βγαίνει....Πόσο μάλλον όταν ο άλλος είναι χλιαρός απέναντι της...βασανίζει τον εαυτό της έτσι......
Άμα πρέπει να του παίξει παιχνίδια για να μη τη θεωρεί δεδομένη τοτε καλύτερα θα ήταν να τον ξεχάσει και να προχωρήσει....να βρει κάποιον που θα της αξιζει και δεν θα την θεωρεί δεδομένη
Δεν επιχείρησα εγώ να έρθω σε επαφή. Δεν έκανα τίποτα που θα νομίζει ότι τον ψάχνω. Στα μηνύματα μου έγραψε ότι είναι σίγουρος ότι πάντα θα τον νοιάζομαι και αν θα χρειαστεί βοήθεια θα είμαι εκεί. Και δυστυχώς είναι η αλήθεια. Αν μου ζητήσει βοήθεια θα είμαι δίπλα του. Εξαφανιζομαι για μέρες από τα κοινωνικά δίκτυα. Και αν μπω θα είναι για λίγο. Έχω αρχίσει και αποδέχομαι ότι δεν θα είμαστε μαζί. Μα όταν στέλνει δεν μπορώ να αδιαφορισω. Ίσως να μην στείλει πάλι. Ίσως να μην με ειδοποίησει για το χειρουργείο. Αν με ήθελε δίπλα του θα με είχε. Κρατάμε δίπλα μας αυτούς που θέλουμε. Όποτε γιατί να παλεύω. Το μυαλό μου έχει αποδειχθεί τα λάθη μου και ότι τον έχασα. Την ρημαδα την καρδιά μου πρέπει να πείσω να μην κλαίει για την μοναδική της αγάπη.
Καλησπέρα, δεν ξέρω πως αισθάνομαι. Την προηγούμενη εβδομάδα ο G. άρχισε να στέλνει πάλι μηνύματα. Κάθε μήνυμα με έκανε να χαμογελάω. Την Κυριακή το πρωί βρεθήκαμε σε μια εκδήλωση όπου επειδή ήταν στην ύπαιθρο μου είχε μαζέψει λουλουδάκια της άνοιξης και μου τα προσέφερε μαζί με καραμέλες μπροστά στον ένα του γιο και άλλους γνωστούς. Μείναμε κανένα δεκάλεπτο να μιλάμε. Έπρεπε να φύγει, μου είπε ότι με αγαπάει και με φίλησε κανονικά. Δεν ξέρω αν το είδε το συγκεκριμένο φιλί ο γιος του, οι υπόλοιποι πάντως το είδαν. Το απόγευμα βρεθήκαμε για μια ώρα για καφέ όχι όμως μόνοι αλλά με γεμάτο το μαγαζί και το τραπέζι μας από γνωστούς και τα παιδιά του. Φεύγοντας πάλι με φίλησε. Από την Κυριακή μιλάμε πάλι σα να έχουμε σχέση. Με προβληματίζει το γεγονός ότι τις δύο εβδομάδες του Πάσχα ξέρει ότι θα είμαι μόνη μου, παλιότερα είχαμε πει να πάω σπίτι του, απλά αναρωτιέται πως θα περάσω μόνη μου και πως θα αντέξω δυο εβδομάδες μόνη. Δεν μου ζήτησε να πάω και στην προσφορά μου να ανέβω την ημέρα που είναι να κάνει μια εξέταση, μου το απέκλεισε επειδή θα πάει με την αδερφή του. Στεναχωριέμαι που θα μείνω μόνη μου. Στεναχωριέμαι όμως πιο πολύ που δεν θέλει να περάσουμε αυτές τις μέρες μαζί. Σήμερα πούλησα το αυτοκίνητο μου και διάλεξα άλλο. Επειδή ήθελε να πάρουμε από κοινού απόφαση και να με βοηθήσει πάνω στην αγορά με συμβουλές, τον άκουσα και πήρα πετρέλαιο και όχι βενζίνη όπως ήθελα. Επειδή υποστήριξε ότι είναι πιο οικονομικά στα χιλιόμετρα. Δεν ήθελα να του πω, γιατί που υπολογίζεις να κάνω χιλιόμετρα, επειδή δεν νομίζω ότι θα πηγαίνω συχνά. Αλλά ήθελα να του κάνω το χατίρι, να τού δείξω ότι τον εμπιστεύομαι και ότι υπολογίζω την κρίση του. Για μένα αυτές οι δύο εβδομάδες θα είναι πολύ δύσκολες. Θα κάνω μόνη μου τα γενέθλια μου. Μόνη μου Πάσχα. Σκέφτομαι ειλικρινά ότι τώρα που είναι η ευκαιρία δεν προσπαθήσει να βρεθούμε τότε να σταματήσω να ελπίζω και να δίνουμε ευκαιρίες επανασύνδεσης. θα σκέφτομαι ότι θα έχει βγει με τις φίλες του και θα είναι μια χαρά και μόνο εγώ δεν θα είμαι καλά. Προσεύχομαι και ελπίζω.