Originally Posted by
Sonia
Φυσικά και είναι και στο μυαλό το ερωτικό, αλλά βλέπεις αυτά που γράφεις να συμβαίνουν; Θεωρητική συζήτηση είναι αυτή, στην πράξη πρέπει να θέλουν κι οι δύο.
Βασικό πράγμα στα ζευγάρια είναι η εμπιστοσύνη και η προσπάθεια και από τους δύο. Αν αυτή μετά από τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να σε εμπιστευτεί και θέλει να σε έχει μαντρωμένο μέσα να μην κάνετε τίποτα κι αν είναι στα κάτω της και έχει αφεθεί μέσα στη μίρλα, πως ακριβώς θα μπορέσεις εσύ να έχεις την ψυχολογία να την δεις πιο ερωτικά; Πως θα ανέβει και η ίδια για να σε ανεβάσει αν περιμένει μόνο από εσένα να την έχεις σαν θεά χωρίς να προσπαθεί και η ίδια; Στην θεωρία καλά τα λες, στην πράξη βλέπεις να έχει συμβεί κάτι προς αυτή την κατεύθυνση; Να μου έλεγες ότι τελευταία η κοπέλα έχει π.χ. θέματα στη δουλειά και περνάει μια φάση, οκ, αλλά αυτή είναι έτσι εδώ και χρόνια. Κι από πριν σχεδόν δεν έβλεπε άνθρωπο. Άρα ξαναλέω ότι πλέον είναι πιο πολύ θέμα αυτή αν μπορεί να αλλάξει.
Αν αυτή περιμένει να βγεις για τρέξιμο για να σου ρίξει ερωτική ματιά, τι να σου πω, ρίξτο στο τρέξιμο. Αυτά που μου λες δεν είναι και πολύ λογικά πάντως αν τα δεις κι εσύ σαν τρίτος. Και η ζήλεια μπορεί να σημαίνει κιόλας ότι μιλάει ο εγωισμός παρά καθαρά ο έρωτας. Δηλάδή είναι ανασφαλής και κτητική κι όταν βλέπει ότι ξεφεύγεις λίγο από τον έλεγχο της ξυπνάει, όταν αισθάνεται ότι έχει δέσει τον γάιδαρό της δεν κάνει κάτι για να τον έχει ευχαριστημένο και να καλύψει και τις δικές του ανάγκες και γκρινιάζει κι από επάνω ότι δεν την προσέχεις και ξενερώνεις.
Αυτό το άστη να σκεφτεί δεν ξέρω τι εξήγηση θέλει. Εσύ από την μεριά σου ξεκάθαρος ήσουν ότι την θες και ότι βλέπεις το μέλλον σας μαζί. Τι άλλο να κάνεις; Δεν εξαρτάται πλέον από εσένα. Από αυτήν εξαρτάται να πάρει τις αποφάσεις της, αν δεν τις έχει ήδη πάρει...