προσπαθω παυλο.απο τη μια θελω να ηρεμησω απο την αλλη λεω τωρα βλεπω τι πραγματικα συμβαινει.ακομα δε φευγει αυτη η απειλη που νοιωθω εξω και με τους γονεις..
ελπιζω συντομα να ειμαι πιο ανετη.
Printable View
προσπαθω παυλο.απο τη μια θελω να ηρεμησω απο την αλλη λεω τωρα βλεπω τι πραγματικα συμβαινει.ακομα δε φευγει αυτη η απειλη που νοιωθω εξω και με τους γονεις..
ελπιζω συντομα να ειμαι πιο ανετη.
σιγα σιγα θα αντιληφθεις οτι ολλα αυτα ειναι μπουρδες της ασθενειας........
μπραβω! ειδες?? σιγα σιγα το ξεπερνας και αυτο! Καιρος να μην ξανα γραψεις σε αυτο το ποστ, να ανιξεις καινουργιο!
Μπου! , εκει που διαφωνω μαζι σου, ειναι η λαθος αποψη που εχεις για την μαμα και τον μπαμπα, αλλα και τααδελφια σου- δεν θυμαμαι, εχεις εναν αδελφο ? - πρεπει να θυμασαι συνεχως Μπου μου, πως σε αυτον τον αδικο κοσμο! σε αυτον τον περιεργο κοσμο γιοματο απο χαρες για καποιους και συνεχες λυπες για αλλους! οι γονεις πωτες δεν θα σε απαρνηθουν! οτι και αν συμβει θα ειναι εκει να σε συγχωρεσουν και ξανα στην αγγαλια τους να σε σφιξουν! Δυστυχως ομως η καταραμενη καθημερινοτητα πολλες φορες τους κανει ναξεχνιουντε και να μηλαν ασχημα! αυτο ομως δεν παει να πει οτι δεν θα θυσιαζαν την ιδια τους την ζωη για την ΜΠΟΥ!!!
εγω πιστευω οτι εχει δικιο η μπου και οτι υπαρχουν μερικοι που μας εχουν βαλει στο ματι και θελουν να μας σκοτωσουν γιατι ειναι τοσο τρισαθλιοι που δε θελουν να μας πληρωνουν το επιδομα.
αυτο το λεω σοβαρα.
συμβαινει και σε εμενα.
και αλλα παιδια στο φορουμ εχουν δεχθει απειλες.
με το μνημονιο και τη νεα ταξη πραγματων δε ξερεις τι γινεται.
σε εμενα ειναι τοσο τρισαθλιοι που επιτηδες θελουν να μου προκαλεσουν στρες και να με τρελανουν και με κοροϊδεουν και δημοσια και σε εκδηλωσεις.
για αυτο να ειστε προσεκτικοι.
μας εχουν βαλει στοχο γιατι αυτοι κοιτανε μονο το χρημα.
επισης ολοι αυτοι δεν ειναι τιποτα καλοι ανθρωποι. οι κακοι ειναι. και κανουν μαγια και εμεις ειμαστε τα θυματα τους.
αλλα επειδη η αρρωστεια μας δεν ειναι καθυστερηση αλλα στρες που δεν ελεγχεται κοιτα να ηρεμησεις boo.
εκει ειναι το κλειδι. να ηρεμησεις.
γιατι η αρρωστεια μας ειναι απλως στρες που δεν ελεγχεται και απο εκει προκυπτουν ολα. απο το στρες που δεν ελεγχεται.
αμα ελεγξεις το στρες τοτε ολα θα πανε καλα.
επισης με τις νεες ταυτοτητες οσοι δε τις παρουν θα τους σκοτωσουν αργα ή γρηγορα.
καταλαβες το boo η αρρωστεια σου ειναι επειδη εχει περιορισει το ευρος της προσοχης σου.
δηλαδη εχει περιορισει το ευρος ζωνης της προσοχης σου και ετσι δε λαμβανεις σηματα απο αλλα ευρη ζωνης και εχεις συνεχεια στραμμενη τη προσοχη σου σε ενα περιορισμενο μονο ευρος ζωνης που σου εχει γινει εμμονη ιδεα.
δηλαδη ο ανθρωπος λαμβανει σηματα απο το περιβαλλον. αμα περιοριζεις την προσοχη σου μονο σε ενα συγκεκριμενο ευρος αυτων των σηματων τοτε αγχωνεσαι και χανεις την επαφη σου με τον εαυτο σου και αλλες δονησεις.
το κλειδι ειναι να αυξησεις το ευρος ζωνης της προσοχης σου, δηλαδη των σηματων (ολων των σηματων) που παιρνεις και ετσι να ερχεσαι σε επαφη με τον εσωτερικο σου ανθρωπο.
ολη αυτη η τεχνολογια, το τσιμεντο κλπ. , το αγχος , οι δουλειες, η τηλεοραση, το κομπιουτερ, τα κινητα, οι αυστηροι γονεις, οι στρατιωτικοι, οι πολιτικοι, οι καθηγητες κλπ. περιοριζουν το ευρος ζωνης και περνουν την προσοχη μας.
το κλειδι ειναι να μη τους δινεις την προσοχη σου ωστε να εισαι πιο ελευθερος να ανασανεις και να επανελθεις στο φυσιολογικο και να λειτουργεις νορμαλ σαν ανθρωπος.
γιατι μονο αμα εισαι ηρεμος μπορεις να λαμβανεις σηματα και απο τον εσωτερικο σου κοσμο και μονο τοτε εισαι ισορροπημενος.
ειναι μεσαστο σπιτι στο σαλονι.εχω χεστει πανω μου
οι "γονεις" μου ειναι οι εξωγηινοι.εχω φωτογραφιεςμαζι τους
δε με εχουν γεννησει αυτοι.τους πραγματικους μου γονεις τους εχουν φυλακισμενους καπου μακρυααμη μπορωνα τους βρω.με εχουν βαλει με εξωγηινους γονεις απο μωρο για να κανουν τα πειραματα τους
κοίταξε θα είμαι ειλικρινής... δεν μπορώ να το καταλάβω πως είναι η παραίσθησης όταν κάποιος έχει ψύχωση... φαντάζομαι όμως πως θα το νιώθεις πραγματικά και θα το ζεις καθημερινά αυτό..
με τον γιατρό σου πρέπει να μιλήσεις και να σου αλλάξει κάποιο φάρμακο... gt πιστεύω ότι έχεις κάνει σοβαρή υποτροπη...!
δεν είναι κανένας alien σπίτι σου... θες να σου πω και κάτι? ούτε η nasa μπορεί να τους δει και τους είδες εσύ βρε boo? προσπάθησε να χαλαρώσεις και να καταλάβεις πως δεν είναι πραγματικό αυτό που αισθάνεσαι και βλέπεις.... και το βασικό όπως είπα με τον γιατρό πρέπει να μιλήσεις άμεσα...
πηγα πριν μερες. μου αυξησε τα αγχολυτικα ηρεμιστικα..
παιρνω τις μεγιστες δοσεις στα φαρμακα.
εχω δοκιμασει πολλα αντιψυχωτικα.
εχω παρει zyprexa, seroquel, aloperidin, dipiperon, solian, risperdal...
ειμαι ανθεκτικη στα φαρμακα εχουν πει.επομενη λυση το leponex αλλα δε θελωνατο παρω
ουτε αυτα που παιρνω τα θελω αλλα αν δεν τα παρω θα με βαλουν σεκλινικη.εχω μπει 2φορες χαλια μαυρα ηταν.το φοβαμαι και τα παιρνω..εκβιαστικα
εχω και καλες ωρες με τα ηρεμιστικα αλλα μετα τα ιδια
ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ???
απο τα 16 και ειμαι 31.
ΚΟΥ ΡΑ ΣΤΗ ΚΑ
boo λυπαμαι που δεν σε πιανει κανενα φαρμακο εγω ευτυχως φτου να μη το γρουσουζεψω με πιανει καλα η ρισπεριδονη και παιρνω μονο αυτο το φαρμακο αλλα οφειλω να σου πω πως οταν αρρωστησα σκοτεινιαζαν ολα γυρω μου και εβλεπα το Θεανθρωπο ολογυμνο πανω στο Σταυρο αυτο δεν θατο ξεχασω ποτε μου πηγε μια και ο κουκος οτι μαγκια ειχα λογω της ηλικιας με αυτο επεισοδιο εγινα χεστης δεν μπορουσα να ελεγξω το μυαλο μου εβλεπα οτι η κυβερνηση συνεργαζεται με τη μαφια για να με εξοντωσουν και εβλεπα σε φιλμ μπροστα στα ματια μου οτι καρφωναν μαχαιρι στο κεφαλι οτι η ιδια μου η μανα με ξεκοιλιαζε ακραια παρανοια ειχα οπτικες ψευαισθησεις και απο ακουστικες ψευδοαισθησεις ειχα να ακουω περιπαικτικα γελια σειρηνες περιπολικων να περνανε κατω απο το σπιτι μου οπως και σειρηνες ασθενοφωρων να ακουω να μου χτυπανε το κουδουνι της πορτας και να παω να το ελεγχω και να μην ειναι κανενας.αστα δραμα ευτυχως τωρα ειμαι καλυτερα και δεν υποφερω τοσο ξερω πως ειναι αυτα που νιωθεις τα περασα και γω και εκανα και αποπειρα αυτοκτονιας δε αντεχα αλλο να τα βιωνω σκετη κολαση και θεωρουσα τον εαυτο μου το χειροτερο στον κοσμο και οτι ειμαι Αντιχριστος πως να μην θελεις να αυτοικτονησεις οταν σου ερχνται ολα αυτα στο αρρωστο μυαλο μου τοτε.
κουραγιο και δυναμη εχω να πω η σχιζοφρενεια ειναι η πιο βαρια ψυχικη παθηση που υπαρχει παγκοσμιως δεν εινα απλη γριπη αλλα καρκινος στο μυαλο ακομα και συμπτωματα να μην εχεις και να καλυπτεσαι με φαρμακα η παραμικρη πιεση που μπορει να εχεις κανει την ασθενεια χειροτερη αλλα ακομα και πιεση να μην εχεις δυσκολευεσαι να τα βγαλεις περα στη ζωη σου μονος χωρις βοηθεια απο συγγενεις.εισαι δηλαδη ενας ανθρωπος που η λογικη του βασιζεται στη χημεια των φαρμακων και ανημπορος να τα βγαλεις περα στη ζωη σου.
δεν ειναι τυχαιο που η σχζοφρενεια ειναι η μοναδικη ψυχικη παθηση που εχει το λιγοτερο 67% αναπηρια στη χωρα μας και το κακο ειναι οτι σε οσο πιο μικρη ηλικια εμφανιζεται τοσο χειροτερη προγνοση εχει δεν ειναι το ιδιο να εμφανιστει στα 20 που εγινε σε μενα απο τι στα 60 που με μικροτερη δοσολογια φαρμακων στον 60χρονο φταιχνεται χωρις να εχει πολλες δυσκολιες στην καθημερινοτητα..
κουραγιο και δυναμη boo μην χανεις ποτε την ελπιδα σου και να ξερεις ο ταλαιπωριες που περναμε εδω σβηνουμε αμαρτιες και μπορει αμα το θελει και ο Θεος και ειμαστε σωστοι να παμε καλα στην αλλη ζωη
εδω κυκλος εινα ζωη ποτε εφτασα 30 ουτε που το καταλαβα,μην κανεις ποτε τη σκεψη να βαλεις τελος στη ζωη σου γιατι ετσι θαχασουμε την ψυχη μας