Originally Posted by
giorgos panou
Νασια ειλικρινα! δεν με κουραζεις καθολου! απεναντιας χαιρομαι που υπαρχεις στο φορουμ και που μπορουμε να μηλαμε ,να καταλαβαινομαστε, χαιρομαι που σε αγγιζουν τα οσα γραφω, ξερεις πολλες φορες, εδω στο φορουμ απαντα η συνομηλωμε συμφορμητες αλλα μερικες φορες με παρεξηγουν η δεν με καταλαβαινουν, δεν τους κατηγορω εξαλου εγω ειμαι η εξερεση και αυτοι ο κανωνας αρα τι παραπονο να εχω οπως και οτι υπαρχουν ατομα οπου δειχνουν αγαπη και ενδιαφερον! Ξερεις ο κοσμος δυστυχως ειναι οπως τον περιγραφεις τρεχουν ολοι πισω απο τις υλικες αξιες νομιζωντας οτι θα γινουν χαρουμενοι!! μα ειναι τοσο κριμας να περιμενουν να βρουν την χαρα μεσα απο αψυχα αντικειμενα οπου η αξια τους ειναι σε χρημα και καθε γιορτες που εχει εκπτωσεις μπορουν να τις βρουν και μισο τιμης! Απεναντιας η χαρα κρυβεται σε ανεκτιμιτης αξιας πραματα σε αιθηματα που προκαλουντε απο ανθρωπους και μετατρεπωντε σε συναισθηματα σαν εισαι τυχερος να τα δεχεσαι και να τα ανταποδιδεις! Υπαρχουν ομως εκει εξω ανθρωποι με ζεστη καρδια, υπαρχουν αλλα ειναι λιγοι και προσεχουν διοτις ειναι σαν εμας ,ευκολα θρυματιζομαστε και πρεπει να προσεχουμε! ισως αυτο δεν προσεχαμε και "εγινε κοματια η καρδια μας" καπωτες! και σημερα , ψαχνουμε τα κομματακια της απο εδω και εκει!
Δεν φανταζεσαι ποσο θα ηθελα στην προσταγη σου για να βρω μια κοπελια καλη να ειχα την χαρα τηε ελπιδας! ομως δυστυχως ο Θεος που εστειλε οχι μια αλλα 3 αξιολογες κοπελες -εχω γνωρησει κι αλλες ,αλλα μαλον τις εστειλε ο ΔΑΥΑΛΟς ¨)¨) - μου τις εστειλε που λες, αλλα ειμουν τοσο χαζος!! τοσο λαθος!! οπου ειτε εφηγαν ειτε εφηγα εγω! Εχω τοσο στεναχωρηθει διοτις εχω γνωρησει και γνωριζω αρκετες κοπελες, αλλα δεν εχω ξανα βρει σαν αυτες! και ξερεις τι φοβαμαι? οτι μαλον τοσες ηταν οι ευκεριες ! και κατα καποιους ηταν και πολλες! Καποιοι λενε οτι σε καθε ανδρα η γυναικα ερχετε στην ζωη του καποια στιγμη και στην καταληλη ηλικα το αλλο του μισο! το ειδανικο του ταιρι σε ολα! ερχεται ο ανθρωπος του μαζι με τον ερωτα και γινετε η απολυτη τιξη! φοβαμαι οτι εμενα ηρθε αλλα την εχασα !
Τις πρωτες μερες που συνηδιτοποιησα τι εχασα ειχα φρικαρει και εψαχνα τροπους να ξανα κερδισω! πλεον και νικωντας τον εγωισμο μου προσπαθω να παρηγορο αυτο τον πονω μου με την αγαπη μου προς αυτες τις κοπελες! σκεφτομενος δλδη οτι ας ειναι χαρουμενη ,ας περναει καλα! κι ας μην χαιρομαι εγω αυτα τα συναισθηματα! εξαλου αυτο δεν ειναι αγαπη?? να ειναι ο /η που αγαπας καλα και μεσα στην υγειες χαρα?
Μπορει να εχω εμπειρια στα ναρκωτικα, μπορει να εμπλεξα απο τα 17 μου! αλλα ευκολα θα ανταλαζα τηην ζωη μου με ενος εριμητη μοναχου στα δασοι του αγιου Ορος που να μην ειχα δει ανθρωπο για δεκαετιες! Το ασχημο ειναι οτι μολις πριν 1-2 χρονια ουσιαστηκα εμαθα οτι ο λογος που επεσα στις βαριες ουσιες ηταν η καταθλιψη που ειχα απο μικρος! και σαν καταθλιπτικος τους πονους της ψυχης τους επουλωνα με το "παυσιπονο" της ψυχης την ηρωινη!
Νασια ειναι τιμη μου που ασχολεισαι και κουβεντιαζουμε! εχω να σε ρωτησω αρκετα πραματα! ¨), απλα επειδη δουλευω αυριο αν θες τα λεμε αυρο, χαρηκα κι παλυς! καλο βραδυ