Originally Posted by
Art_Phil
Γεια σου Giota,
όσο και αν θέλουμε να παλέψουμε και να υποτάξουμε ένα πρόβλημα ώστε να γίνει διαχειρισιμο και υπό του ελέγχου μας, υπάρχουν κάποια προβλήματα που ακουμπούν βασικούς νόμους, για τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο νόμος της έλξης είναι θεμελιακός για τη σύναψη μιας ερωτικής σχέσης όσο και αν θέλουμε ή μας συμφέρει να τον υποβιβάσουμε (δεν θέλω να χωρίσω μόνο για το σεξ). Μα αυτό είναι και μία από τις βασικότερες διαφορές του εκτιμώ έναν άνθρωπο με το ότι είμαι ρωτευμένη ή ποθώ έναν άνθρωπο. Η ερωτική επιθυμία κι η ερωτική ανάγκη..
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη μια καταπίεση και μια επιλογή ερωτικού συντρόφου που μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι ερωτικός σύντροφος.
Η έλξη πάντως αποκαλύπτεται από τη διέγερση, όταν θέλεις κάποιον που βρίσκεται κοντά σου, το σώμα σου ενεργοποιείται για να εκπληρώσει την ερωτική επιθυμία..
Αν αυτή η ερωτική επιθυμία δεν υπάρχει τότε μιλάμε για έναν "πιστό φίλο", που θέλεις να δημιουργήσεις μαζί του οικογένεια, αναγκασμένη να θάψεις ένα θεμελιακό κομμάτι του εαυτού σου..
Ευελπιστώ οι προσδοκίες σου για το μέλλον να μην επισκιάζουν, ωραιοποιούν ή μεταμορφώνουν την αλήθεια καθαυτή!