δεν στην ειπα... μαλλον και εσυ καταβαθος διακρινεις μια προβληματικη σε αυτο π εγραψες εν τελει για αυτο παρεξηγηθηκες..
αληθεια απο ολη την κουβεντα εσυ καταλαβες οτι αμα κανουνε παρτουζα θα φτιαξει η σχεση τους?
φιλικα Shakti
Printable View
δεν στην ειπα... μαλλον και εσυ καταβαθος διακρινεις μια προβληματικη σε αυτο π εγραψες εν τελει για αυτο παρεξηγηθηκες..
αληθεια απο ολη την κουβεντα εσυ καταλαβες οτι αμα κανουνε παρτουζα θα φτιαξει η σχεση τους?
φιλικα Shakti
σιγα μην καθομουν να διαβασω ολη την κουβεντα, διαβασα απλα το αρχικο ποστ και πιστευω πως οι συμβουλες ειναι προς τον σωστο δρομο.
Μεγαλες στιγμες.
επισης ,αλισαχνη δεν μας ειπες εμφανισιακα πως εισαι, γιατι παιζει μεγαλο ρολο και αυτο. προσεχεις τον εαυτο σου?
μας ειπε Xfactor αλλα διαβασες μονο το αρχικο Post!
Ωραία όλα αυτά αλλά η ελληνική νοοτροπία δεν τα σηκώνει αυτά...είμαστε μαθημένοι σε αλλά πρότυπα και το διαφορετικό δύσκολα μπορούμε να το διαχειριστούμε και να το αποδεχτούμε ειδικά σε τόσο μπερδεμένες καταστάσεις...θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα εκφυλίσει την οποια σχέση υπάρχει
Χαιρομαι κι εγω πραγματικα που αντιμετωπιζονται ολες οι τοποθετησεις με αναζωογονητικη διαυγεια και ευστροφια, αλλα και τον προσηκοντα σεβασμο.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
αχ x factor ! τι ειναι η μπρουταλ ειρωνια?
επειδη δεν θελω να χαλασω το thread τηςς Αλισαχνης δεν θα επιθυμουσα να συνεχισω αυτη την κουβεντα μαζι σου. Ειχα μια ελπιδα οτι θα καταλαβαινες ποσο προβληματικες ειναι οι συμβουλες και ποσο ατοπες αλλα δυστυχως παει αυτη η τελευταια ελπιδα μου.
Το να πιστευεις οτι οι παρτουζες και τα αλλα που προτεινες αποτελουν σωστη συμβουλη και να θεωρεις πως οποιος διαφωνει ειναι λουζερ προβαλοντας ως τον μονο τροπο να ειναι καποιος χαρουμενος αυτη την υποτιθεμενη αρρενοποτητα που πρεπει να εκφραζεται μονο μεσα απο σεξουαλικες πραξεις και ματσο συμπεριφορες( λες και ξερεις τι κανεις ο καθενας) με στεναχωρησε λιγο ομολογω και ελαφρως με προβληματισε . Εσύ μπορείς να τις κανεις αφου σε κανουν χαρουμενο και πιο αντρακλα επετρεψε και σε εμας τους υπολοιπους να εχουμε αλλη αποψη . Και για να μιλησω και στην γλωσσα σου GET A LIFE καλες παρτουζς και ασε εμας τους φλωρους να αραζουμε στο φορουμ
Καλημερα!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
καλε μου χ-φακτορ απλα ειπα την γνωμη μου οπως την λες και εσυ οπως με παροτρυνεις να μαθω να ακουω κανε και εσυ το ιδιο
Ευχαριστώ πολύ. Νομίζω ότι φωτίστηκε μια πλευρά του συζύγου που δεν είχα αντιληφθεί ότι μπορεί να είναι και έτσι.Με αυτή την προσέγγιση κολλάνε πολλά κομμάτια από το πάζλ της ζωής του εξηγούνται πολλές συμπεριφορές. Δεν τα αναφέρω για να μην σας ζαλίζω. Ευχαριστώ ειλικρινά. Είναι μια θεώρηση με ενσυναίσθηση πιστεύω. Μακάρι να το έβλεπε και αυτός. Μου έλεγε ότι εγώ σου μίλησα για τον έρωτα μου με την άλλη γυναίκα γιατί θέλω να λέμε την αλήθεια. Εγώ όμως καταλαβαίνω ότι η αλήθεια που έφερε στην επιφάνεια το γεγονός αυτό είναι πολύ πιο πλατιά και βαθιά.
Δεν ξέρω αν του ήταν ευχάριστο ή δυσάρεστο. Δεν μιλάει γι αυτό. Μια φορά μόνο μου είπε δεν ξέρω αν ο έρωτας αυτός μου έκανε καλό ή κακό. Δεν μιλάει για αυτό το θέμα. Μπορεί να έκανε προσπάθεια με τον δικό του τρόπο όπως λέει αυτός. Τα δικά του μηνύματα όμως δεν έφταναν σε μένα. Δεν μπορούσα ποτέν ακαταλάβω πως γίνεται να αγαπάς υποτίθεταιι κάποιον και να μην τον κάνεις μια αγκαλιά να του δώσεις ένα φιλί, ποτέ όχι μονο τα δυο τελευταία χρόνια. όταν του το έλεγα μου έλεγε ότι έγώ δεν είμαι έται είμαι κλειστός. Από την μεριά μου δεν έκανε ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δίκή μου προσέγγιση όσο και να έχει αλλάξει δηλαδή να προσπαθώ να μην είμαι επικριτική, να μην δημιουργώ εντάσεις, να σκέφτομαι τι μπορεί να χρειάζεται πριν το ζητήσει (που ήταν και ένα απο τα βασικά του παράπονα), να περιποιουμαι τον εαυτό μου, νομίζω ότι πέφτει στο κενό. Αφού στην αρχή μου είχε πει πως είμαι θυμωμένος μαζί σου γιατί ολα αυτά τα κάνεις τώρα και δεν τα έκανες πριν..