Liako απ οτι ειδα επαιρνες κ παλιοτερα αγωγη...τοτε δν ειχες παρενεργειες;;
Printable View
Liako απ οτι ειδα επαιρνες κ παλιοτερα αγωγη...τοτε δν ειχες παρενεργειες;;
Αυτο θα γινει κ τωρα λοιπον...αφου τα χεις ξαναπερασει γτ φρικαρεις;
Γιατί δεν αντέχεται ρε συ ...
Ζητα της αγχολυτικο...πες της οτι δν αντεχεις κ οτι αυτο σε αγχωνει περισσοτερο
Θα της το πω είναι λίγο απόμακρη όμως.. Πήγα 1η φορά σε αυτήν και για να την βρω πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο ιατρείο και βγαίνει γραμματέας και με καλεί ποιο μετά ... αύριο θα αυξήσω την δόση από 37,5 σε 75 λες να ηρεμήσω ;
Αν ειναι απομακρη βρες αλλο γιατρο..πως θα γινει δουλεια αν ειναι απομακρη? Δν το καταλαβαινω
Θα βρω .. εσυ πως είσαι είδες αλλαγή ;
Η διαθεση μου εχει φτιαξει αρκετα...τωρα απο βδομαδα αυξανω τη δοση κ απο δω κ περα θα αρχισει η βελτιωση
Χαίρομαι καλή ανάρρωση ρε συ
Επισης...κ μην τρελαινεσαι βρες αλλο γιατρο κ τωρα που ξερεις πως ειναι οι παρενεργειες απλα κανε υπομονη
Ευχαριστώ ρε συ απλά έχω φουλ άγχος με το που ξυπνήσω δεν περνάει καθόλου ζω έναν εφιάλτη μια τρέλα πως να το πω με έχει κάνει χάλια η όλη κατάσταση
Ετσι ημουν κ εγω...θελει χρονο
Άσε που νιώθω τις τελευταίες μέρες ότι χάνω τελείως το μυαλό μου σκέφτομαι συνέχεια διαφορά παλαβά
Καλησπερα σε ολους...Μολις εγινα μελος και επιτελους μπορω να γραψω καποια πραγματα που θελω εδω και καιρο...
Η Διαγνωση μου απτον γιατρο μου ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΧΩΔΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.
1.Η πρωτη κινηση που πρεπει να κανετε ειναι να πεταξετε το φυλλο οδηγιων απτο κουτι του φαρμακου.Δν χρειαζεται να διαβασετε τις ανεπυθημητες ενεργειες διοτι σχεδον ολες θα τις βιωσετε λογω της καταστασης σας (δικαιολογημένα).
2.Μην ζητατε συμβουλες εδω γτ κανεις μας δεν ειναι γιατρος και γτ η ΚΑΘΕ περιπτωση ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
Εγω επαιρνα CIPRALEX για 1 χρονο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με συνεδριες-Ψυχιατρος.
Το χαπι με ρυθμησε στο 2μηνο.Αλλα το γτ εφτασα στην προβληματικη αυτη κατασταση και το πως το διορθωσα , το ελυσε ο γιατρος μου και ΜΟΝΟ.
Κλεινοντας για ΕΜΕΝΑ το μεγαλο μου μαθημα -Οπλο ειναι ενα : ΟΧΙ ΦΟΒΟ ΣΤΟ ΦΟΒΟ !!!
Σωματικα ειμαστε 100% υγιείς και ολα ειναι στο κεφαλι μας...Ακομα και τωρα που εχω τελειωσει με το Cipralex που κ που μου σκανε κατι αγχοτικα...Αυτο που κανω ΕΓΩ ειναι να του λεω το εξης : ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΟΥ...ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ