Όταν λέτε παρενέργειες πόσο κράτησαν αυτές;
Printable View
Όταν λέτε παρενέργειες πόσο κράτησαν αυτές;
εγω δεν αντεξα πραπανω απο 2 μερες αλλα απο τι ακουσα απο ατομα που πηραν γυρω στη μια βδομαδα κ ο γιατρος ετσι με ειπε μια βδομαδα κραταν οι παρενεργειες
εχω βαρεθει να ακουω οτι το xanax εθιζει.οι αλπραζολαμη ειναι κορυφαια ουσια και δεν υπαρχει λογος να την κοψεις μαχαιρι.Quote:
Originally posted by anwnimi
Θα ήθελα να σας ρωτησω παιδιά για αυτο περιβόητο xanax. Όσοι το παίρνετε περιστασιακά δηλαδή μόνο όταν αισθάνεστε ότι έρχεται μια κρίση πανικού έχει αποτελέσματα;
ενας τυπος με αγχος οπως πχ.εμεις δεν προκειτε ποτε να γιατρεφτει απο αυτο,δεν ειναι πυρτος που περναει,ουτε κρυομα που φευγει,αρα οπωσ και να εχει θα πρεπει να χρησημοποιει τετοιου ειδους φαρμακα εφ ορου ζωης(αυτο για να ξε-αγχοθουνε οι περισσοτεροι)
gp.δεν συμφωνω καθολου μαζι σου.....Πριν 1,5 χρονο στις πρωτες κρισεις πανικου ειχα τρελο αγχος...Τωρα σταδιακα αυτο φευγει..τουλαχιστον τα 2/3 των συμοτωματων εφυγαν..Πηρα seroxat μονο τον πρωτο μηνα και τα εκοψα..ετσι ξυπνησα μια μερα και λεει δεν μαμιουνται τα κωλοφαρμακα?και τα εκοψα ετσι απλα./..Εγω προτεινω για τιε κρισεις πανικου να κοψετε τα φαρμακα και να τα βρειτε με τον εαυτο σας...Ετσι θα λυθουν ολα μια και καλη..
Το ζαναξ μια χαρα φαρμακο ειναι αλλα εγω προσωπικα οταν το παιρνω νιωθω οτι θα σβησω κ οτι θα βρω τραγικο θανατο σαν τον τζοκερ στον μπατμαν.δεν μ φευγει απο το μιαλο αυτο το γεγονος.
παιδια εγω με το ζαναξ δεν ειδα ωφελεια.να φανυαστητε ουτε με το λεξοτανιλ ηρεμουσα:(
κ τωρα το ιδιο συμβαινει
ποσα μιλικραμ περνεις?εγω μισω των 0.50 και γινομαι περδικη μετα απο μια κριση απανοτη λογους της παραπανω φοβια.κιθ λετζερ
τωρα παιρνω μισο λεξοτανιλ.
\\μαρακι δεν ειμαστε το ιδιο.
δλδ?τι ενοεις με αυτο?
αποπροσωποποιηση εχεις νιωσει ποτε?
να μην ξερεις πια εισαι?
να μη γνωριζεις κανενναν να τους νιωθεις ολους ξενους?
να απορεις γιατι να μαι ετσι ,πως γινεται να ειμαστε ανθρωποι γιατι να μιλαμε χιλια δυο γιατι
οχι δεν το εχω παθει και ουτε θελω.τι ειναι αυτο σαν αμνησια δλδ?παροδικη?
το μονο ετσι παρομοιο π νιωθω καμια ορα στιγμιεα ειναι οτι καπιες στιγμες της ζωης μου σαν να την ξαναζω.
κοιτα να δεις ,η ποιο απλη εξηγηση ειναι οτι δεν περναγες κριση πανικου,και αυτο στο λεω γιατι πρωτον δεν υπαρχει περιπτωση να περνας κριση και να περνεις τετοιες αποφασεις.οποιος εχει περασει καταλαβαινει τι λεω,2 το φαρμακο θελει περιπου 1 μηνα για να αρχισει να κανει επιπεδο και η μικροτερη διαρκεια χορηγησης ειναι 6 μηνες,οποτε το φαρμακο δεν σε ειχε πιασει σχεδον καθολου,γιαυτο και το εκοψες,και 3 πρεπει να ξερεις πως αν σου εμφανιστουν αυτα τα συμπτωματα στη ζωη σου ..συνηθισετα γιατι θα περασετε παρεα ολη τη ζωη.
Quote:
Originally posted by ntini
gp.δεν συμφωνω καθολου μαζι σου.....Πριν 1,5 χρονο στις πρωτες κρισεις πανικου ειχα τρελο αγχος...Τωρα σταδιακα αυτο φευγει..τουλαχιστον τα 2/3 των συμοτωματων εφυγαν..Πηρα seroxat μονο τον πρωτο μηνα και τα εκοψα..ετσι ξυπνησα μια μερα και λεει δεν μαμιουνται τα κωλοφαρμακα?και τα εκοψα ετσι απλα./..Εγω προτεινω για τιε κρισεις πανικου να κοψετε τα φαρμακα και να τα βρειτε με τον εαυτο σας...Ετσι θα λυθουν ολα μια και καλη..
να ρωτησω ποσα mg xanax επερνες και δεν σε καλυπτανε ?επισεις το lexotanil εινα αστειο φαρμακο,δοκιμασε tavor και θα καταλαβεις διαφορα.επισεις αν δεν σε καλυψει το xanax δοκιμασε προζακ ή ξεκινα cybalta τα οποια θα σε βοηθεισουν να κοψεις τα αγχολητικα.Quote:
Originally posted by kyknos25
παιδια εγω με το ζαναξ δεν ειδα ωφελεια.να φανυαστητε ουτε με το λεξοτανιλ ηρεμουσα:(
κ τωρα το ιδιο συμβαινει
απιστευτος μιρικασμος σκεψης και ψυχαναγκασμος.τα εχω περασει απο 3 φορες ,καποια στιγμη θα σε πιανει νευρικο γελιο οταν θα τα νιωθεις για πολλοστη φορα.δεν ειναι τιποταQuote:
Originally posted by kyknos25
αποπροσωποποιηση εχεις νιωσει ποτε?
να μην ξερεις πια εισαι?
να μη γνωριζεις κανενναν να τους νιωθεις ολους ξενους?
να απορεις γιατι να μαι ετσι ,πως γινεται να ειμαστε ανθρωποι γιατι να μιλαμε χιλια δυο γιατι