Πωωωω αλήθεια πολλά χρόνια,,, έκανες κάτι για να βοηθηθείς,,,, γιατί εγώ ειμαι έτσι 4_5 μήνες και πήγα να χαζεψω
Printable View
Πωωωω αλήθεια πολλά χρόνια,,, έκανες κάτι για να βοηθηθείς,,,, γιατί εγώ ειμαι έτσι 4_5 μήνες και πήγα να χαζεψω
Τίποτα δεν παθαίνεις ούτε θα πεθάνεις ούτε θα τρελαθείς να ξέρεις. Αν ήταν έτσι εγώ θα τα είχα κακαρωσει προ καιρού που από τα 26 περίπου μέχρι τα 38 μου παλεύω με αυτόν το πράγμα. Να φέρεσαι φυσιολογικά δεν έχει κάτι περίεργο άγχος έχεις παραπάνω από τους άλλους. Πότε δεν θα σε καταλάβουν οι άλλοι εφόσον δεν το έχουν βιώσει. Φάρμακα πίνω κάθε 6-8 χρόνια και γίνομαι καλά και τα κόβω.
Μάλιστα τώρα ήπια και μισό
μωβ ζαναξακιι και πάω για γλυκό νανακι :)
Που είχα 3 χρόνια να κοιμηθω σαν άνθρωπος. Είχα φοβερές αϋπνίες το πρωί κοιμόμουν συνήθως στης 5-6
Χαχχαχ μου αρέσει ο τρόπος που το αντίμετωπιζεις μακάρι να ειναι όντως έτσι, παντως αυτό που είπες έχεις απόλυτο δίκαιο δεν μπορεί κανένας γύρω μου να με καταλάβει και αυτό μερικές φορές ίσως είναι και πιο δύσκολο και από όλο αυτό που περνάς,,, απλώς ξέρεις αυτό το διαστημα τους μήνες αυτούς έχω κάνει τόσο χάλια τον ευατο μου και τον έχω στρεσαρει τόσο πολύ πούμε τρομάζει έτσι πως με έκανα και ιδιαίτερα οι σκέψεις μου που όταν τις έκανα με έπιανε κρύος ιδρώτας... Τώρα με την θεραπεία είπε σαφώς πιο ήρεμος αλλά ξέρεις είναι αυτά τα πονακια που σε αυτά υπάρχει η ανυσηχια
Κaterina2015 καλησπέρα είχες πει εδώ ότι τόσα χρόνια φοβάσαι μν έχεις τίποτα στον οισοφαγος,, γτ με έπιασε και μένα μπορείς να μου πεις τι συμπτωματα ειχες;