Originally Posted by
Sunny
Για να ειμαι απόλυτα ειλικρινής, δε θα ήθελα να ειμαι λεσβια.Και αυτό όχι λόγω κοινωνικής κατακραυγής.Αλλωστε η κοινωνία μπορεί να σε κατακρίνει ακόμα και για το αν στραβοπερπατας ή κουτσενεις.Επειδη δε θεωρώ ότι μου ταιριάζει και δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να πορεύομαι στη ζωή με γυναίκα σύντροφο.Απλως και μονο επειδή δε θα μου άρεσε και δε με εκφράζει θεωρώ.Απλως σκέφτομαι και αυτούς τους ανθρώπους που μπορεί να είναι αρνητικοί απλώς και μόνο επειδή δυσκολεύονται να αποδεχτούν τη σεξουαλικότητα τους.Και λέω: "Μηπως συμβαίνει το ίδιο και μ'εμενα?".
Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό αυτό που θα πω αλλά για τον άνθρωπο με τον οποίο ειμαι μαζί και εφόσον μου αρέσουν οι σεξουαλικές σχέσεις μαζί του(πράγμα που μάλλον δε με κάνει σιγουρα λεσβια βεβαια),ακόμα και λεσβια να ήμουν,θα έμενα μαζί του μέχρι και όλη μου τη ζωή.Τοσο πολύτιμος είναι για μένα και τόσο τον αγαπάω.
Τώρα..Ειναι κι αυτό μια ακόμα ιδεοληψία μου?Δοκίμασα με άντρα και πιστεύω ότι μου αρέσει περισσότερο επειδή δεν είχα ποτέ ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με γυναίκα?Θα δοκιμασω,αν και δε με ελκυει,με γυναικα ποτέ για να δω τι παιζει?Ο πειραματισμος μηπως με μπερδέψει χειρότερα?Μήπως να προσπαθήσω να ηρεμήσω και να γίνουν όλα όπως ήταν πριν?Ή μάλλον να τα ξανακάνω εγώ η ίδια όπως ήταν.Πολλα ερωτήματα με βασανίζουν...Τι θα γίνει στην πορεία δεν ξέρω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι σε καμία περίπτωση για μια επιπολαιότητα δε θα θυσίαζα ο,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής.