Όχι δεν έχεις θέμα εσύ σα πελάτης. Δε το απαγορεύει ο νόμος να πας στον ίδιο γιατρό. Σίγουρο αυτό. Αλλά τεσπα.
Printable View
Και θα πάει σαν πελάτης; να το μάθει η δικιά του να γίνει έξαλλη; να πάει σε κάποιον άλλον ναι. Αλλά τη δουλειά με τον εαυτό της έτσι κι αλλιώς θα την κάνει εκείνη. Μπορείς να της προτείνεις να ρωτήσει τον ειδικό πως θα μπορούσες να την βοηθήσεις.
εγω σου λεω να προσπαθησεις να τη ξεμπερδεψεις ΕΣΥ σκεπτομενος σε τι μιαζετε και να μην υπεκφευγεις
σκεψου αν εσυ εισουν μπερδεμενος που θα σκονταφτες φαντασου τον εαυτο σου στη θεση της τι θα σου προκαλουσε συγχιση
εγω πιστευω οτι η καψουρα ειναι παντα αμοιβαια απλα καπιοι ανθρωποι δε μπορουν να δεσμευτουν η εχουν βολευτει απ τις εκδηλωσεις καψουρας του αλλου
καλο κοριτσι την ανεβαζεις καλο κοριτσι τη κατεβαζεις αλλα τρελαινετε και να σου παει κοντρα παρ ολα αυτα στα περισσοτερα που λες συμφωνω.
Επρεπε να την φτασω με καποιο τροπο στα ορια της για να μου πει την αληθεια αλλιως δεν γινοταν τιποτα με τον καλο τροπο
Αλεξανδρε πραγματικα αυτο που ειπες ειναι μια ποκυ καλη ιδεα.. Θα προσπαθησω να βρω τον τροπο να το κανω.. Πολυ καλη ιδεα
οι ανθρωποι που εχουν ιδιες αποψεις μιλουν αλλη γλωσσα και αυτοι που μιλουν ιδια γλωσσα δηλαδη ειναι ικανοι να ακουσουν κορακιστικα και να καταλαβουν τι ακουνε εχουν διαφορετικες αποψεις..
αρα εφοσον εχεις ιδιες αποψεις μπορεις να βρεις τι σου προκαλει συγχιση να σου πω τι υποθετω εγω απο την εμπειρεια μου μηπως εχει καπιο φιλο που νομιζει οτι μιαζει με αυτον ενω αυτος ειναι η σκια του εαυτου της
Αλεξανδρε για εξηγησε μου αυτη την υποθεση σου για να καταλαβω κι εγω..
Την εβρισα απλα και μονο για να την φτασω σε ενα σημειο να μου πει το προβλημα της.. Για να το ακουσω απο την ιδια γι αυτο της το προβλημα
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να είσαι ο τόσο υποστηρικτικός, σωστός και αγαπησιάρης σύντροφος και να ρίχνεις όλο το φταίξιμο σε εκείνη που ζήτησε χωρισμό δήθεν αποκλειστικά και λόγω της κλεπτομανίας και πάει λέγοντας. Εγώ λέω να καθίσεις και να σκεφτείς τι μπορεί να κάνεις λάθος εσύ.
Δηλαδή τι ωραία, ο σύντροφός μου λέει είναι δουλευταράς αλλά σε δουλειά δεν στεριώνει, είναι υποστηρικτικός και με σέβεται αλλά να, με φτάνει στα όριά μου και να, με αποκαλεί ******* γιατί έτσι νομίζει ότι κάτι κάνει, που θα το ξαναβρώ τέτοιο κελεπούρι... Πιθανόν η κοπέλα έχει τα θέματά της, άλλωστε για αυτό και ακόμα δεν έχει φύγει, αλλά για κάτσε και σκέψου κι εσύ τι μπορεί να κάνεις λάθος που την έχει χαλάσει. Όταν μια σχέση πάει στραβά δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας.
Συμφωνω οτι σε μια σχεη και σε ενα χωρισμο φταινε καιβοι δυο αλλα μιλαμε για ενα προβλημα που λεγεται κλεπτομανια.. Εγω δεν μενω σε ολα αυτα τα περι ανασφαλειας γιατι πολυ απλα ειναι δικαιολογιες και δεν το λεω για να ειμαι εγω καθαρος και να δικαιολογησω εμενα ή να ριξω το φταιξιμο σε αυτην.. Απλα κι εγω αν ειχα αυτο το προβλημα μπορει να ειχα κι εγω αυτην την σταση..
βρε παιδι μου..
τριτη φορα που επανερχομαι και παλι το ιδιο μου λες.
δεν ρωταω ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ την εβρισες, αυτο το καταλαβα.
ρωταω ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕς για να την βριζεις.
πχ "εισαι ******* που δεν μου λες τι σου συμβαινει" της ελεγες,
η "εισαι ******* που εξαφανιζεις πραγματα απο το σπιτι μου". ΜΕ ΤΙ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΕΣ;
δειχνεις να διεκδικεις αυτην την σχεση, μονο επειδη εισαι διατεθιμενος να την στηριξεις με την διαταραχη της.
οι ερωτικες σχεσεις ομως δεν ειναι ρολος "ασθενη-νοσοκομου", χρειαζονται πολλα αλλα πραγματα για να ειναι ικανοποιητικη μια σχεση.
το οτι εχει αυτο το προβλημα, δεν ειναι κανενα εχεγγυο οτι θα μεινει σε μια σχεση μονο για την κατανοηση.
ολα τα αλλα που εχουν ολες οι σχεσεις ειναι καλα για εκεινην;
γιατι βλεπω μια ταση να ιατρικοποιησεις την σχεση σας.
αλλα δεν ειναι αυτο, οι ερωτικες σχεσεις...
Την εβριζα με την προφαση ειναι π@@@@μα οτι θελει να γ@@@@ται συνεχειαβκαι αλλα τετοιαβπου ηξερα οτι δεν της αρεσουν και οτι δεν ειναι τετοιος χαρακτηρας