Πρεπει να καταληξει σε αυτο το συμπερασμα όπως και να χει ωστε να παει με τα νερα της θεματοθέτριας και να ανοιξει ο δρομος για το πεσιμο σε μηνυματα κλπ
Printable View
Αφού δεν ξέρεις καν αν έχει ξανα αναφερθεί στην ίδια, πώς το λες αυτό?!!!!
Το πώς φέρονταν δεν το ξέρεις γουαι, αυτό που ξέρουμε με βάση τα ποστς της θεματοθέτριας είναι ότι έχει πρόβλημα με όλους κι όταν είναι έτσι τότε μάλλον το πρόβλημα είναι στην ίδια κι όχι στους άλλους.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεις τόση σημασία στην εμφάνιση; Τι πειράζει αν κάποιος είναι παχουλός; Το φαγητό μας τρώει; Αν νιώθει καλά με τον εαυτό της καλά κάνει. Το θέμα μας δεν είναι η παχουλή και η κάθε παχουλη(αν και δεν μαρέσει να βάζουμε τέτοιες ταμπέλες στους ανθρώπους) αλλά εσύ. Έχεις σκεφτεί ότι ένα σχόλιο καλοπροαίρετο που μπορεί να σου κάνει κάποιος εσύ να το πάρεις αρνητικά; Να ξέρεις αυτό που μας ενοχλεί στους άλλους είναι οι συμπεριφορές που έχουμε εμείς. Δηλαδή εσένα σε ενοχλεί η κριτική για το σώμα σου, έχεις συνεχώς στο μυαλό σου αν αρεσεις στους άλλους αλλα ταυτόχρονα σχολιάζεις ένα άνθρωπο ή μια μερίδα ανθρώπων που είναι διαφορετικοί..
Πες μας τι νιώθεις; Τι σκέφτεσαι; Τι φοβάσαι; Σχολίασε τον τίτλο που έδωσες στο θέμα σου χωρίς να μιλήσεις για τους άλλους (για το πως σε βλέπουν κτλ). Άνοιξες ένα θέμα γιατί έχεις μια ανάγκη.
Το ίδιο λέγανε και για σένα όταν ήσουν παχουλή. Να μια φάλαινα που δεν κάνει καμιά προσπάθεια να αδυνατίσει.
Ρε το καταλαβαίνετε ότι γίνεστε ίδιοι με αυτούς που φτύνετε;;;;
Τι σε νοιάζει βρε κοπέλα μου τι κάνει η άλλη; Αμα δεν την γουστάρεις μην την κάνεις παρέα και τέλος.
Μπορείς να καταλάβεις ότι το πρόβλημα είναι σε σένα κι όχι στους άλλους κι ότι έτσι όπως το πας θα μείνεις εντελώς μόνη;;;
Παρότι διαφωνούμε σε πολλα σε αυτο θα συμφωνήσω και εγω. Γίνεται ακριβώς το ιδιο με αυτό που κραζει σε ότι ποστ ανοίγει. Επίσης τα κόμπλεξ που της έχουν δημιουργηθεί ειναι φανερα. Δεν ειναι φυσιολογικό ενσς άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του να μη δέχεται την απόρριψη.. Μου φαίνονται εξωφρενικά ολα αυτα
Είναι ολοφάνερο ότι η κοπέλα χρειάζεται βοήθεια για να ξεκαθαρίσει μέσα της τι της φταίει.
Προσωπικά κάθε φορά που ακούω αρνητικά σχόλια για μια μερίδα ανθρώπων που βρίσκονται σε δυσμενή θέση (είτε είναι υπερβαροι, είτε ασθενεις, είτε οτιδήποτε) αυτό που βλέπω είναι το μίσος του ομιλούντος προς ένα κομμάτι του εαυτού του.
οστοσο μπορει αυτο το κοματι του εαυτου του να βρισκεται σε καπιον αλλο που του μιαζει γιατι ειναι ολα ετσι φτιαγμενα που διαιρουνται στα 2 πχ η μερα ειναι μια αλλα περιλαμβανει το πρωι και το βραδυ.
Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα σχόλια όμως διάβασα τα πιο σημαντικά
Αυτό που θέλω συμπληρώσω είναι πως οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους είναι παντα καλά....Όχι μόνο όταν εισπράττουν κοπλιμέντα ούτε όταν επιβεβαιώνονται συνεχώς απο τους αλλους......
Πραγματικά μου προκαλεί πολύ εντύπωση πως αρκεισαι με κάνα δυο κοπλιμέντα που πετάνε γνωστοί σου που στη τελική ειναι λόγια του αέρα και σε ποιον δεν έχουν πει....ή πως αρκεισαι με το πεσιμο των αντρών.......
Εγώ αν και είμαι εμφανισημη δεν μπορώ να το πάρω πάνω μου όταν μου τη πέφτουν γτ σήμερα οι άντρες (οι περισσότεροι) δεν είναι καθόλου εκλεκτικοι στο ποια θα τη πέσουν για σεξακι......μπορει να τους βλέπεις να τη πέφτουν σε όμορφες και την ίδια στιγμή να τη πέφτουν σε πολύ μέτριες......να βλέπονται λίγο και αν έχουν και ένα σωματακι σχετικά καλουτσικο δεν λένε όχι....
Οπότε σκέφτομαι "γιατί να το πάρω πάνω μου....το ίδιο λιγουρι που μου τη πέφτει άμα δει και τη πιο μέτρια την ίδια αντιμετώπιση θα έχει" δεν ξέρω....
Για μένα πραγματικα κολακευτικό είναι ενας άντρας να σε προσεγγίσει με ενδιαφέρον για κάτι πιο ουσιαστικό και όχι μια απλή ξεπετα......
Για ξεπετες όλες τους κάνουν (σχεδον).....
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως αν πραγματικά θες να κάνεις δουλειά με τον
εαυτο σου και να νιώθεις καλά μαζί του είτε λαμβάνεις κολακείες είτε όχι και να αποκτήσεις πίστη στις δυνάμεις σου και να ανοιχτεις στους ανθρώπους με υγιή τρόπο χρειάζεσαι τη βοήθεια ειδικού
Lemonpie καταρχην τα χουμε ξαναπει. Εγω οταν ειχες πρωτομπει εδω νομιζα πως ηθελες να βρεις και εσυ επιτέλους ένα αγόρι και να κάνεις μια σχέση. Και κατανοούσα πως ειχε κανει πολλα βηματα ωστε να βελτιώσεις την ζωή σου και να γινεις ευτυχισμένη.
Αλλά βλεπω πως το εχεις σε αλλο λεβελ πλέον, το οτι αδυνάτισες δεν ειναι κάτι τρομερό. Αδύνατες ειναι πολλές όχι μονο εσύ κοκορεύεσαι και κανεις λες και εισαι η μονη αδυνατη γυμνασμένη στον πλανήτη.
Και οπως ειπε η Μιλιβα για ξεπέτες ολες τους κάνουν. Δεν ειναι κάτι σπουδαίο αυτο που μας περιγράφεις.
Δεν βοηθάει νομίζω αυτός ο τρόπος. Ήδη έκανε ένα βήμα. Μίλησε δημόσια. Έχει καταλάβει πως φοβάται την απόρριψη γιαυτό είναι επιθετική. Κάποιοι χρησιμοποιούν ως όπλο για να αμυνθούν το ίδιο όπλο που τους πλήγωσε. Εδώ πρέπει όμως να το καταλάβει και να το αποβάλει.
*κάτι εντελώς άσχετο. Επειδή έχει αναφέρει κάποιος την λέξη "μηνύματα". Μπορούμε να στείλουμε προσωπικό μήνυμα σε κάποιον; Α ναι, ας μου στείλει κάποιος και να μου πει τα βήματα. Μην χαλάω το θέμα. Ευχαριστω
πρεπει να ειναι πολυ τυχερος καπιος για να τα εχει καλα με τον εαυτο του και στην αντιθετη περιπτωση θα πρεπει να παρει ιδεες απο αλλου
Η ωραια του psychology ! :p
Βρε παιδιά δεν είπα τίποτα για τους παχύσαρκους γενικα!
Το θέμα μου δεν είναι τόσο τα κιλά της κοπέλας όσο το ότι πάει να το παίξει κάτι που δεν είναι. Αν ήταν συνειδητοποιημένη με αυτογνωσία δεν θα σχολίαζα τίποτα.
Φάλαινα δεν με έλεγες ούτε όταν είχα τα κιλά και κάνεις ποτέ δεν με σχολίασε, φανερά τουλάχιστον, για αυτό. Δικο μου ήταν το κόλλημα και άλλαξα. Αλλά αν κάποιος μου έλεγε "δεν ασχολείσαι με το να βελτιωθείς" αναγνωρίζω πως θα είχε δικιο. Και απορώ πως άφησα τον εαυτό μου και δεν έκανα νωρίτερα την προσπάθεια. Μου χρειαζόταν όντως κράξιμο. Ίσως αν είχα την ίδια αυτοπεποίθηση με τώρα να είχα κάνει σχέση και να είχα γλιτώσει τα σχόλια αλλά ο,τι έγινε έγινε.
Σημασία έχει ότι "ξυπνησα" έστω κι αργά και δεν αφήνω να με πατάνε οι άλλοι
Επειδή κάποιος ρώτησε τι φοβάμαι και να πω χωρίς να αναφερθώ σε άλλους : φοβάμαι μην με απορρίψουν, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα και νιώσω πάλι έστω και για μια στιγμή ότι δεν αξίζω. Δεν θέλω να στενοχωρηθω έτσι ποτέ ξανά και να αρχίσω να αναρωτιέμαι μήπως οι τάδε είχαν δίκιο ότι δεν θα κάνω ποτέ σχέση.
Αυτό. επίσης φοβάμαι μήπως η ενοχληση μου στην κριτικη μου προκαλέσει προβλημα σε ερωτική σχέση στο μέλλον η σε δουλειά