Καλα κάνεις και έχεις κάποιες προτιμήσεις.όλοι μας έχουμε. Απλά κοίτα να μην ξεφεύγεις πολύ με αυτές γιατί έχεις τη τάση να σου αρέσουν ανορεκτικες κοπελες
Printable View
Καλα κάνεις και έχεις κάποιες προτιμήσεις.όλοι μας έχουμε. Απλά κοίτα να μην ξεφεύγεις πολύ με αυτές γιατί έχεις τη τάση να σου αρέσουν ανορεκτικες κοπελες
Σε αυτό συμφωνώ αλλα κοιτα πως το θέτω... αν έβρισκα μια που εχει οντως θέμα πχ ειναι 40 κιλά ενω το ελάχιστο υγιες (κανονική) για το υψος της συμφωνα με την ιατρικη είναι 46 θα ελεγα... πολύ ωραία ετσι όπως εισαι (και θα ηταν 100% αληθεια) αλλα θελω να εισαι πρώτα υγιής αρα θα σε βοηθήσω κι εγω να παμε στα 46 ΑΛΛΑ να μεινουμε εκει :)
Ακούγεται κακό σε μια κοπέλα?
Εμένα μου έχουν τυχει πολλά με τα κιλά μου.ήμουν για πολλά χρόνια 45-46 κιλά με ύψος 1.60.η πρωτη μου σχέση τότε μου ειχε πει ε είσαι πολύ αδύνατη πρέπει να πάρεις 5-6 κιλά. Εγώ έπεσα του θανατα στεναχωρηθηκα πολύ γιατί δεν μπορούσα να πάρω εύκολα κιλα.ήμουν λευκή με ηθελε μαυρισμενη από τον ήλιο. Να σου εγώ να τρέχω στις παραλίες σαν την τρελη για να γίνω μαύρη.
Και στο τέλος μου ριξε μια ωραία χυλοπιτα έχοντας με γεμισει κι άλλες ανασφαλειες.
Παθαίνω καταθλιψη από τον χωρισμό φτανω 39 κιλα τραγικο.γνωρισα όμως ένα καλό παιδί που με έκανε ξανά ανθρωπο.εφτασα 50 κιλά γιατί εδιωξα το άγχος και μαζί άνθρωπους που μου το προκαλουσαν.
Τώρα ο φίλος μου μου λέει πρεπει να πάρεις 10 κιλά ακόμη να γίνεις 60.ενώ με είχε γνωρισει 39 κιλά.
Τελικά βλέπω κανενας δεν είναι ευχαριστημενος και με τίποτα από τις γυναίκες. Ο άλλος θέλει λεπτή ο αλλός χοντρή ο άλλος ξανθιά ο άλλος μελαχρινη και χίλια δύο αλλά που μειώνουν μια γυναίκα. Και φυσικά το ίδιο ισχυει και για τους άντρες.
Σημασία έχει εμείς πως είμαστε ευχαριστημενοι με τον εαυτό μας.εγώ στα 50 με 49 που είμαι νιώθω τέλεια.και θα προσπαθήσω να παραμείνω εκεί για μένα. Ούτε θα ανέβω κιλά γιατί θέλει ο συντροφος.ο καθενας πρέπει να αισθάνεται καλά με τον εαυτό μου πρωτιστος.
Καταλαβαίνω την επιθυμία σου να σου αρέσουν οι λεπτες είναι γούστα άλλωστε αυτά. Αλλά το γυναικείο σώμα αλλαζει συνεχως και πιο εύκολα από το αντρικο.πρέπει να είσαι πολύ λεπτός σε αυτό το θέμα και στον τροπο που θα το πεις σε κάποια κοπέλα.γιατί μπορεί μερικες να το πάρουν άσχημα και δεν είναι καλο για την ψυχολογία τους.
"πρέπει να είσαι πολύ λεπτός σε αυτό το θέμα και στον τροπο που θα το πεις σε κάποια κοπέλα.γιατί μπορεί μερικες να το πάρουν άσχημα και δεν είναι καλο για την ψυχολογία τους."
Αυτο ψαχνω :) γιαυτο ξεκινησα το post... εχεις καμια ιδεα για το πως μιας και ησουν 39 :) :)
(4η σελίδα, αλλα ακόμα αυτο ψαχνω :) ) σευχαριστώ που συμμετείχες.
Μπορεις να της πεις απλά ότι σου αρέσει το σώμας της πολύ.εννοείται ότι η κοπέλα που θα βρεις θα είναι σε αυτά τα κυβικά που θες.δεν μπορεις πχ να γνωρίσεις κάποια που είναι παραπανω από το κανονικό και να της πεις χασε κιλά η σε μια πολύ αδυνατη να της πεις να βάλει. Αυτό είναι ακομψο.
Δεν είναι κακό να έχεις ένα συγκεκριμένο τύπο γυναικας στο μυαλό σου.το κακό είναι ότι κάποια στιγμή όπως σου είπαν το σώμα και η εμφάνιση μας αλλαζει.σε όλους. Δηλαδή όταν θα έχεις μια γυναίκα πολύ λεπτή δίπλα σου και αρχισει και ρυτιδιαζει και αρχισει να κρεμαει το σώμα της τότε τι θα κάνεις?
Κατά την ταπεινη μου άποψη πάντως το πολύ αδύνατο σώμα κάτω του κανονικου συζηταω κρύβει προβλήματα υγειας.
Από τη μια λες ότι ξέρεις πως δεν είναι φυσιολογικό μια γυναίκα να είναι 1.70 και 40 κιλά από την άλλη αποκαλείς μια κοπέλα (φαντάζομαι γύρω στο 1.60) και 53 κιλά...δλδ κανονική....μπαλονιτσα....
Φυσικά και θα δημιουργήσεις σε μια κοπέλα κόμπλεξ αν είναι φυσιολογική και της λες ότι είναι χοντρή.........
Για να μην νιώθει άσχημα πολύ απλά είτε χτυπάς μόνο τις ανορεξικες για γκόμενες είτε σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν της λες τίποτα για τα γούστα σου στις κοκαλιαρες.....Δεν υπάρχει ενδιάμεσο στάδιο
εχεις πει σε πολλα σημεια οτι θελεις οπωσδηποτε να της το πεις για να εισαι ειλικρινης και μονο εδω σου ξεφυγε η αληθεια , "ειλικρινη"...
θελεις να το πεις ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! για να το λαβει υποψη της! οχι για να εισαι ειλικρινης!
. και εννοειται οτι οπως κι αν το πεις, αυτη θα καταλαβει οτι σε νοιαζει, κι απ την στιγμη που θα καταλαβει οτι σε νοιαζει, θα λειτουργει σαν μια μονιμη πιεση επανω της. δεν υπαρχει τροπος να λειτουργησει αλλιως μια τετοια δηλωση, οσο "διακριτικα" κι αν την κανεις.
εκτος αν εκτος απο 40 κιλα, σημαδεμενη, κουτσοδοντα και φαλακρη, την θελεις και ηλιθια. τοτε, εχεις καποιες ελπιδες να της πεισεις οτι ολα τα κανεις για το καλο της...
στο εχουν πει τοσα ατομα εδω, δεν εννοεις να το καταλαβεις.
ειναι σε λαθος δρομος η σκεψη σου οτι πρεπει η αλλη να κανει κατι στο σωμα της επειδη το ζητας εσυ, η να κανεις εσυ τον εαυτο σου οπως τον ζηταει εκεινη. δεν αλλαζει κατι, επειδη θα το εκανες κι εσυ. μονο το χειροτερευει.
το ποσο λαθος ειναι, μονο μετα απο ψυχοθεραπεια ισως το καταλαβεις , αφου δεν το καταλαβαινεις.
το αλλο, το σκεφτηκε κανεις;
ο τζορτζιου στην πραγματικοτητα θα ηθελε μια κοπελα με εικονα ανορεξιας.
αυτο που τον σταματαει και κανει την υπαναχωρηση στα 45-47 κιλα (και οχι στα 38), ειναι η γνωση οτι τετοιο βαρος ειναι οπωσδηποτε ανθυγιεινο και βεβαια δεν θελει να αρρωστησει η κοπελα, απλα καποια του γουστου του θελει.
περα απο αυτο, ενω παραπανω μας λεει οτι δεν τον ενδιαφερει αν θα βαφεται ντυνεται στολιζεται κλπ, η αληθεια, που την εει πει αλλου ειναι οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να βαφεται να ντυνεται να στολιζεται (ως προτιμηση λεμε, δεν θα της επιβαλει να μην ντυνεται), επισης του αρεσει με κοντα μαλλια και αδιαφορη η ομορφια του προσωπου, τα σημαδια κλπ...
ας συνοψισουμε λοιπον.
μια γυναικα, χωρις καθολου λιπος, ουτε κρεας (ιδανικα λεμε, ανορεκτικη εικονα), με κοντα η ξυρισμενα μαλλια, πιθανον με σημαδια και τραχυτητα στο προσωπο, χωρις πολλους καλωπισμους, βαψιμο, και απλα αθλητικα ρουχα,τι δεν εχει;;;;;;
μα φυσικα καθολου καμπυλες και καμια υπομνηση θυληκοτητας....
δλδ στην πραγματικοτητα ο τζ. θελει μια γυναικα που να μην μοιαζει με γυναικα, αλλα να μην ειναι και ανδρας, γιατι οι ανδρες ειναι απαγορευμενοι.....
μηπως θελει ανδρα και δεν τολμαει να το παραδεχτει, γιατι δεν αφηνει η εκκλησια;
Έχετε δίκιο που του λέτε ότι δεν πρέπει να δίνει τόση σημασία στα "πρέπει" των κιλών, αλλά να πούμε ότι και για τους άντρες δεν πρέπει να υπάρχουν "πρέπει" έτσι? Πχ δε χρειάζεται να είναι οικονομικά πετυχημένος ή να οδηγάει ο άντρας για να τον προτιμήσει μια γυναίκα