-
λοιπον, οι κουμπαροι μας ηταν εκλεκτη επιλογη του 4ου παιδιου της οικογενειας (συζυγος). παντρευτηκαμε πριν 2,5 χρονια. (και αυτο θα σας το σχολιασω αλλα αλλη μερα )
2 βδομαδες πριν το γαμο και ενω ημουν με τη μανα μου σε προβα νυφικου με παιρνει η κουμπαρα και μου λεει. Ελα γρηγορα Αθηνα στο σπιτι γιατι ο Χ. τα εχει κανει ολα εδω γυαλια καρφια. Τσακωθηκαμε αγρια.
Δεν περναει λεπτο και με παιρνει ο κουμπαρος και μου ανακοινωνει οτι ερχεται να κατασκηνωσει σπιτι μας.
Αποτελεσμα;
Πρεπει να εχω τουλαχιστον 200 φωτο απο το γαμο και ουτε σε μια δεν πετυχαμε ενα χαμογελο ουτε για δειγμα.
Περασε η φουρια , τα ξαναβρηκαν, γενναω, ειναι να βαφτισει αλλος το παιδι και αυτοι επιμενουν οτι αν δεν το βαφτισουν δεν θα μας ξαναμιλησουν.
Το καλοκαιρι με παιρνει η υποψηφια νονα του μπεμπη και μου λεει να βρω αλλους κουμπαρους γιατι ο μπαμπας της δεν ειναι καλα και ισως συμβει κανενα απροοπτο και μας κρεμμασει παραμονες απ\'τα βαφτισια.
καταληγουμε λοιπον και παλι στους κουμπαρους του γαμου.
Ανημερα αυτη τη φορα χωριζουν!!!
Παλι 200 φωτο χωρις χαμογελο, τι χωρις χαμογελο που μαζευαμε τα μουτρα απο το πατωμα.
καταληξη: Εχω μια φωτογραφια απο τα βαφτισια πανω στο τζακι με γονεις ,μπεμπη, και κουμπαρους.
Καθε φορα που ερχεται σπιτι ενας απο τους δυο εχουμε αποκαθηλωση τησ φωτογραφιας και επαναστηλωση μετα την επισκεψη.
Αυτος μετα απο 25 χρονια γαμου πιστευει ακραδαντα οτι του ειχε κανει μαγια και τον εδεσε ακομα και στα αποκρυφα για να μην μπορει να μαμησει και τωρα μας περιγραφει με λεπτομερειες καθε του σεξ. επιτυχια και τρεχει σε παπαδες μεντιουμ, μαγισσες καφετζουδες, εκεινη με κρισεις πανικου νοσηλευεται.
Αυτοι ειναι οι πνευματικοι γονεις του αμοιρου του παιδιου μου!!!
Ειπατε τιποτα;
Ναι ΛΙΤΣΑ, αν το θες εμεις τον ξαναβαφτιζουμε τον μπεμπη, πες μου που και ποτε.
-
διαβαστε mail που μου ηρθε μολις:
Γενιά των 1000 ευρώ (η λύση)
J
\'Σας παρουσιάζω αναλυτικά τους 10 λόγους που άλλαξαν τη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα να έχω χεστεί στο χρήμα λόγω της πολύ καλής οικονομικής πολιτικής της Ν.Δ. που με ανάγκασε να εξοικονομήσω χρήματα. Το έκανε για μένα,για εσάς, για όλους.
Οι 10 λόγοι:
1. Έκοψα το τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ\' έξω (Goody\'s σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γαμάτες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή για clubing)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat καλό είναι.)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)
Η \'σούμα\':
1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody\'s: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα - Χωρισμός: Αξία ανεκτίμητη
Αποτέλεσμα...:
Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ!!!!
Για να μην αναφέρω και... ότι γλίτωσα από:
1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη\'
-
Oι 15 καλύτερες ατάκες του Αρκά
1. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ.
2. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ.
3. H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!
4. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ...
5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
6. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ
7. Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
8. Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ.
9. ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
10. ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ.
11. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ.
ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ
ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.
12. Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
13. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.
14. Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ..
15. ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ:
ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ... H MIA ΦΙΛΗ. (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ)!!
-
κοριτσια σχολαω για σημερα!!!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΦΙΛΙΑ
ΜΠΙΜΠΙ!!!!!!
-
μακάρι να γινόταν θα ήμουν μέσα με χίλια ανθρώπους σαν εσένα δεν συναντάς εύκολα στην ζωή σου και σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορά που με κάνεις και νιώθω καλά.όσο για τους κουμπάρους τι να σου πω ελπίζω να επιδράσουν θετικά στο παιδί σαν πνευματικοί γονείς.όσο για τις φωτογραφίες σε κοντράρω.άλλος ήταν ο κουμπάρος άλλος έκατσε στο τραπέζι μαζί μας και άλλος βγήκε στις φωτογραφίες χώρια που μάζευα και εγώ μούτρα από το πάτωμα αλλά αυτή τη φορά από πεθερικά.τι να κάνεις όλα μέσα στη ζωή είναι.
δεν χαίρεσαι που έχεις και σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δωρεάν;
-
χαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχχχ α
δεν γίνονται αυτά ρε συ sister!!! να του πεις ότι για να λυθούν τα μάγια πρέπει να βγεί με πανσέληνο στο δρόμο με καλσόν κίτρινο, σορτάκι φούξια γυναικείο, μια κάλτσα πράσινη και μια μπλέ, με αθλητικά παπούτσια και να φωνάζει έχω ανεμοβλογιάααααααααα!!!!!!!!!! !!!!
Έλεος δηλαδή...κουμπάροι λαχείο!!!
-
ΤΟ ΕΧΩ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!!!!
-
μπορείς να την εκμεταλλευτείς...γράψε βιβλίο\" Πως αντιμετωπίζεται ο τρελομαγνήτης\"!!!!
καλή ξεκούραση μπιμπι...
-
Καλέ Μπιμπί δεν λέγανε και την ηθοποιό στο \"Μια Ζωή την έχουμε\" με τον Δημήτρη Χόρν?:D:D:D
-
δεν το ενθυμούμαι το όνομα.....λες?
μπιμπί αν έχει δίκιο ή νόρα έχεις γίνει ταινία!!!
-
Kαμμία σχέση βέβαια εκείνη η Μπιμπί με τούτη εδώ...
Εκείνη ήταν παρτάκιας και εγωίστρια καλέ!Α και φιλοχρήματη!Και αγαπούσε ιδιαίτερα την τριπλή σειρά μαργαριταριών:D
-
τριπλή σειρά μαργαριταριών? μόνο τριπλη? εξακριβωμένο? ocd θα είχε κι αυτή σαν κι εμένα!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΑΚΙ!!!!!
Είναι ένας που έχει γουρούνια αλλά δεν γκαστρώνονται με τίποτα. Αποφασίζει λοιπόν να πάει σε έναν κτηνίατρο να δει τι να κάνει.
Μπαίνει στο ιατρείο:
- Γιατρέ έχω πρόβλημα με τα γουρούνια.
- Τι πρόβλημα;
- Δε γκαστρώνονται!
- Ε και πως κάνεις έτσι; Πήδα τα εσύ!
- Εγώ;!
- Ναι εσύ!
- Και πως θα καταλάβω αν πέτυχε;
- Αν πετύχει τα γουρούνια θα γυρίσουν ανάσκελα και θα κυλιούνται στις λάσπες..
Πάει λοιπόν ο τύπος, παίρνει τα γουρούνια, τα βάζει στο φορτηγάκι, πάει στο βουνό να μην τον δει κανείς και τα πηδάει. Το βράδυ κατάκοπος γυρνάει σπίτι και κοιμάται. Την άλλη μέρα το πρωί λέει της γυναίκας του:
- Γυναίκα για κοίτα από το παράθυρο, κάνουν τίποτα παράξενο τα γουρούνια;
Κοιτάει αυτή:
- Τίποτα άνδρα μου.
- Γαμώτο! Με δουλεύει ο γιατρός.
Ξαναπάει λοιπόν στο γιατρό, του βάζει φασαρία και του λέει ο γιατρός:
- Πήδα τα 2 φορές!
Τα παίρνει λοιπόν πάλι αυτός, τα βάζει στο φορτηγό, πάει στο βουνό να μην τον δει κανείς και τα πηδάει από 2 φορές.
Το βράδυ κατάκοπος γυρνάει σπίτι και κοιμάται. Την άλλη μέρα το πρωί λέει της γυναίκας του:
Κοιτάει αυτή:
- Τίποτα άνδρα μου.
- Γαμώ το κέρατό μου! Να πάει να γαμηθεί ο κομπογιαννίτης! Ξέρω εγώ τι να κάνω.
Τα παίρνει λοιπόν, τα βάζει στο φορτηγό, τα πάει στο βουνό και τα πηδάει για μία εβδομάδα συνεχόμενα!
Γυρνάει μετά από μία εβδομάδα πέφτει πτώμα, κοιμάται για 2 μέρες και την τρίτη μέρα το πρωί:
Κοιτάει αυτή:
- Ναι, άντρα μου κάνουν!
- Επιτέλους! Τι κάνουν;
- Έχουν μπει στο φορτηγό και κορνάρουν!
-
χαχαχαχα.....!καλημέρα sister-μπιμπι.....! απο κέφια δεν πάσχουμε βλέπω!!!!!!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ DODI.
ΜΠΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ 3ο ΚΑΦΕ ΙΣΩΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 15ο ΤΣΙΓΑΡΟ ΦΥΣΙΚΑ.
Να σου πω οτι δεν ειμαι πρωϊνος τυπος.
barwoman επρεπε να γινω για να ερθω στα ισια μου, αν και την εχω κανει και αυτη τη δουλεια και δεν μου βγηκε σε καλο (στα νιατα μου!!!!)
εσυ μικρο μου πονυ πως ετσι πρωϊνη;
να υποθεσω οτι παρα τα 22σου χρονια εισαι εργαζομενο κοριτσι;
Λοιπον ατο το να κανω ταινια την ζωη μου μου το εχει πει και ο ανδρας μου. Τι Φωσκολος και μ..κίες, δεν ξερουν να γραφουν σεναρια. Μαλλον θα ηταν συνδιασμος Λαμψης, Ψιθυροι Καρδιας και Χαρα εξαφανιστηκε!!το αποτελεσμα το βλεπω σε \"SEVEN\"( και τα 7 θανασιμα αμαρτηματα μαζι).
Λοιπον εσυ μωρακι!!! που να θυμασαι ταινιες με Μπιμπι.
εκει ελεγε ο Χορν το περιφημο :1.101.101 και δεκα