Originally Posted by
Constantly curious
Αν εννοεις γιατρο ασθενη ψυχιατρο και αγωγη, ο ψυχιατρος ο εμπειρος κρινει απο τη συνολικη εικονα παρουσιας και εξελιξης του ασθενους και φυσικα μπορει να μειωσει καποια ουσια για λογους που δεν ξερω 100% διοτι μη ιατρος. Ενας που σκεφτομαι ειναι να μην αποκτησει ανοχη στην ουσια. Παιρνω συστηματικη αγωγη γιατι βιωσα απαισια υποτροπη οταν τα εκοψα συμφωνημενα με γιατρο. Απο το ξεκινημα εως και τωρα εχω νιωσει τη χημεια. Καταλαβα πως δεν φτανει μονο η χημεια ομως πρεπει να αλλαξω με πεισμα κομματια μου. Οσο για το σκιτσο ναι. Ακουσα πως σε καθε επιλογη μας ερχεται και η πληρωμη οταν θα εχουμε. Οχι οταν θα ειμαστε στα πατωματα αλλά οταν θα εχουμε ξανα μπει σε λογαριασμο γιατι Εκεινος δε θελει να τα παρει απο καποιον που δεν εχει τιποτα. Για το Μετα... δεν εχω σχηματισει εικονα. Μελετω το καθε παρον. Ειναι γεγονος οτι ο εγκεφαλος μας παει στο δυσκολο για την εμπειρια αλλά στο ευκολο για να γλιτωσει πονο. Το ακουσα απο ψυχολογο το ακουσα και απο τον π. Βασιλειο Βολουδακη.
Θεολογια και Ψυχολογος 1 - 1 στο συγκεκριμενο. Η ενοτητα βοηθαει μη κοιτας που μας ποτιζουν φανφαρες για την αξια του Be Different. Αν το πιστευαν κανεις δε παρκαρε σε θεση Αμεα και δε θα κομπλαρε στη θεαση τους. Αλλά μπλεξαμε τα αυγα και τα πασχαλια και λυπαμαι οταν συνειδητοποιω καθε φορα ποσο δηθεν εξελιξη πνευματικα εχουμε.