Πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει η αγωγη πολύ αν την ακολουθησεις πιστα.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά έτσι ώστε να απολαύσεις το παιδακι σου και την οικογένειά σου.όλοι γύρω σου είναι υγειης.δεν έχεις κανενα λόγο να αγχώνεσαι άλλο.
Printable View
Άλλο ένα σύμπτωμα σήμερα και έχω τρελαθεί. Δεν ξέρω τι να κανω.είμαι σε απελπισια
Δεν μπορώ να βρω χρήματα. Επίσης τρέχω σε τόσους γιατρούς για τα συμπτώματα που έχω. Η μόνη επιλογή το ραντεβού για τις 27.
Είχες πάντα τέτοια θεματα; Είχες ατο παρελθόν κάποια διάγνωση; Γιατί ολα αυτά είναι ιδεοψυχαναγκασμοι....
δυστυχως αν δεν αφησεις τους αλλους γιατρους για να πας σε αυτον που πρεπει θα ειναι δυσκολα τα πραγματα για σενα.συγνωμη που στο λεω ετσι αλλα πρεπει να ξυπνησεις.ψυχιατρος σου χρειαζεται.καταλαβαινω πως νιωθεις εκεινο που δεν καταλαβαινω με πολλους ειναι γιατι αρνουνται την ουσιαστικη βοηθεια και εθελοτυφλουν.ευχομαι να μη χασεις την οικογενεια σου γιατι μονο τοτε θα συνελθεις νομιζω.
Ο άντρας μου έχει θυμωνει πολύ. Αυτή τη στιγμή δε θελει να με βλέπει. Το παιδί στα πεθερικα μου γιατί δεν μπορώ να την φροντίσω. Τίποτα δεν πάει καλά. Στους άλλους γιατρούς πάω γιατί έχω ιδιωτικη ασφάλεια. Θέλω βοήθεια φυσικά. Απλά είμαι αναγκασμενη να παω μέσω κρατικών δομων
Κάποια στιγμή νόμιζα ότι έχω καρκίνο εντέρου. Παλι είχα κάνει πολλές εξετάσεις και δε μου βρίσκετε τίποτα. Μου λέγαν ότι ήταν ψυχο σωματικό και παλι έπαιρνα χάπια. Τελικα ήταν συμφισεις.γι'αυτό τώρα δεν πιστεύω ότι είναι ψυχιατρικο το πρόβλημα μου
Ρε συ Ερικα πως λες ότι δεν είναι ψυχιατρικό το πρόβλημα σου ενώ και οι γιατροί σου λένε ότι είναι ψυχοσωματικο?
Έχεις κάνει τις εξετάσεις που πρέπει και δεν έχουν δείξει τίποτα είσαι μια χαρά υγιείς.
Όπως πας σε όλους τους γιατρούς και έχεις κάνει τόσες εξετάσεις για προβλήματα που τελικά δεν έχεις γιατί δεν πας και σε έναν ψυχίατρο? Δεν μπορείς να ζεις με αυτό άγχος καθημερινά.
Αυτό που είπα είναι ότι το προηγούμενο προβλημα μου ήταν οι συμφισεις και όχι ψυχο σωματικό .θα πάω σε ψυχιατρο για το τωρινο μου θεμα
Ναι βεβαια είναι πολύ υποστηρικτικος. Τώρα μόλις έκλεισα και ραντεβού για τις 16 με ψυχολογο του Δήμου μου.δεν ξέρω αν μπορέσει να με βοηθήσει αλλά δεν πειράζει να προσπαθησω
Την αγωγή πως την έπαιρνες; Είχες πάει παλιότερα σε ψυχίατρο;
Έχεις ξαναπάει σε ψυχολογο;
Πήγαινα σε ψυχιατρο αλλά την αγωγή του την αλλάξανε στο ιδρυμα
Ποσό καιρό νοσηλευτικές; Ήταν άσχημη εμπειρία; Όπως έχω ξαναπεί, έφτασα κι εγώ αε αυτή την πόρτα...