Καλά τα πας, δε χρειάζεται να είναι όλοι το ίδιο κοινωνικοί. Αρκεί να μην είσαι τελείως μόνη και να έχεις και κάποια παρέα εκτός σχολής!
Printable View
Καλησπέρα boo μου! Εύχομαι να είσαι καλά :)
Και έγω πιστεύω ότι τα πας μια χαρά, βρήκες έστω 2 3 άτομα να λες μια κουβέντα..
Με τον καιρό μπορεί να νιώσεις πιο άνετα και να κολλήσεις περισσότερο η να βρεις κάποιον άλλον.
Μήν αγχώνεσαι είναι και αρχή ακόμη..
Πως σου φαίνονται τα μαθήματα?
Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι σχετικά καλά. Εύχομαι εσείς να είστε τέλεια!
Τα ίδια με τα παιδια. Ελπίζω στο μέλλον να καλυτερέψουν τα πράγματα και να τα λέμε πιο πολύ..
Έχω άγχος μην κάνω κανένα επεισόδιο στη σχολή μπροστά τους και γίνω ρεζίλι.. Εχει καεί η γούνα μου από φιλίες που με κάνανε πέρα όταν άκουσαν τι μου συμβαίνει.. και μιλάω για φιλίες 12+ χρονών..
Τα μαθήματα με δυσκολεύουν πολυ αλλά με κάνουν και ξεχνιέμαι αλλά τα παίζω στο μισάωρο..
boo εκει ειναι τα λαθος σου.
οτι εισαι πολυ κοινωνικη και θελεις να κανεις παρεα με τους αλλους.
δυστυχως ετσι οπως εχει γινει η κατασταση τα τελευταια χρονια οι περισσοτερες παρεες πλεον γινονται με υστεροβουλια.
δεν υπαρχει αυτη η φιλια που υπηρχε παλια.
οποτε μη ζητας ψιχουλα απο τους φιλους για να νιωσεις καλα αλλα στηριξου στα ποδια σου και νιωσε καλα απο μονη σου χωρις να εχεις κανεναν αλλο αναγκη.
γινεται αυτο.
πρεπει απλως να περιποιεισαι περισσοτερο τον εαυτο σου και να το φιλοσοφεις και να βρισκεις χαρα και απο το περιβαλλον πχ της φυσεως, τα ζωα, τα φυτα, τον ουρανο κλπ.
οποτε τι του εχεις αναγκη.
ετσι και αλλιως και αυτοι μιζεροι ειναι και υποκεινται και αυτοι σε υστεροβουλιες.
δε χανεις τιποτα...
ετσι και αλλιως ο καθενας για την παρτυ του ειναι πλεον.
πανε τα παλια τα χρονια.
οποτε τι κυνηγας ;
να βρεις φιλους που θα σε θαψουν στο μελλον ;
κοιταξε να νιωσεις καλα απο μονη σου και ασε τους φιλους.
καταλαβες boo ;
ο καθενας οτι κανει μονος του και υπο την προστασια των νομων.
μη στηριζεσαι στους αλλους για τη ζωη σου γιατι θα απογοητευθεις.
καλησπερα
την εχω φαει στη μαπα 5-6 χρονια την απολυτη μοναξια.τα εχω βρει με εμενα.μπορω να αραξω σπιτι μονη μου ή να βγω για λιγο για ενα καφε μονη μου (δεν ειναι και η καλυτερη μου) γι αυτο τωρα ζηταω το κατι παραπανω.την εχω πατησει απο φιλιες 13+ χρονια για αυτο προσεχω οσο μπορω αλλα ακομα δεν εχω τις υποτυπωδεις φιλιες ακομα για να ανησυχω μη μου κανουν καμια βλακεια...
Maus i boo efthinetai an den mporei na brei filous,ama edine ton kalytero tis eafto den tha eixe kanena parapono apo tous allous kai tha itan efxaristimeni.Tha elege,ego eimai prothimi,den exo kanena problima me tous allous,kali kardia