-
εχω ηρεμησει ηδη δεν ειμαι οπωσ ημουν μονη μ παλευω τωρα το μονο που με ταλαιπωρει ειναι οι αρρυθμιεσ εκει που καθομαι ηρεμη κ ειμαι για καφε ασ πουμε με πιανει και εκει πανικοβαλομαι και μ κοβετε η αναπνοη μ.. το τσιγαρο φερνει αρρυθμιεσ? εγω εχω ποσα χρονια που καπνιζω και τωρα με το ζορι να κανω 6 μ 7 τσιγαρα.. μολισ κανω κατευθειαν αρρυθμια. μηπωσ να πηγαινα για επανεξεταση??
-
Οχι βρεκοριτσακι μου...Απλα να κοψεις το τσιγαρο ή να το ελλατωσεις...Και εγω εχω αρχισει να το κοβω...Το τσιγαρο φερνει πιο πολυ αγχος απλα...ετσι απλα...τιποτα παραπανω....:)
-
μα το ελατωσα κ παλι τα ιδια..
-
Λοιπόν mirth άσου και κάποιον παλιό
1) έκοψα το κάπνισμα λόγω κρίσεων (φοβόμουν ότι θα πάθω καρδιά)
2) ξεκίνησα αθλητισμό πάλι για αυτό
3) Τα συμπτώματα μεταλλάσσονται (καρδιά ,εγκεφαλικό, καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας) για όλα αυτά ήμουν σκατά τοις εκατό σίγουρος κατά περιόδους ότι τα είχα και είχα και συμπτώματα κανονικότατα
4) Όλα αυτά λέγονται ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ
5) Μην φοβάσαι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
6) Προσπάθησε να βρεις το << ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ >> από τα Ελληνικά γράμματα θα βοηθήσει
Εάν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι άλλο μην διάστασης να γράψεις
-
Συμπληρωματικά
Είχα μια εποχή που μέτραγα το σφυγμό μου πάνω από 30 φορές την ημέρα
Και εάν ήταν κάτω απο90 έκανα πάρτι
Τώρα είναι 78 με 80 , εάν μου το έλεγες τότε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ
Και μια συμβουλή (σε εμένα έπιασε)
Βρες ένα μέρος με δέντρα (πάρκο ,άλσος κλπ) και όταν σε πιάνει πήγαινε μόνη σου και περπάτα, περπάτα, περπάτα μέχρι να κοπούν τα ποδιά σου από την κούραση , εάν είναι να πεθάνεις (εγώ το ξέρω ότι δεν θα γίνει, εσύ δεν το πιστεύεις) ας πεθάνεις μέσα στα δέντρα
-
παιδια και γω ενω κανω καμια 10 τσιγαρα την μερα κ μαρεσουν πολυ νομιζω οτι θα πεθανω .ειδικα αν δισκολευομαι να ανασανω σκευτομαι οτι να επειδη καπνισα τωρα θαπεθανω απο ασφυξια.αληθευει κατι τετιο?
-
η αληθεια ειναι οτι το τσιγαρο κανει πιο πιο νευρικη την αναπνοη και βοηθαει στον υπεραερισμο.και σε συνδυασμο με τις κρισεις φερνει αρρυθμιες περισσοτερες.ισως να εχεις παρατηρησει και δυσανεξια οταν εισαι ορθια για πολυ ωρα,με αρρυθμιες η\' ταχυκαρδιες.στις κρισεις πανικου οι αισθητηρες ασφυξιας του εγγεφαλου ειναι πιο ευαισθητοποιημενες,καθως το κεντρο συναγερμου,η αμυγδαλη του εγκεφαλου,ειναι παντα στο κοκκινο.
-
kai dld en tsigaro dne 8a mpro na kano?
-
fusika kai mporeis.aplws mhn kaneis polla.egw pou kanw 1 paketo ti na pw?kai fysika an kapnizeis den tha pethaneis apo asfyxia.apla sto lew gia na mhn kapnizeis polu kai niwtheis auto to varos.
-
PANIKOYLA ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ?
-
ταχιπαλμιες θα το ελεγα.το ιδιο ειναι?και σιχνα καθε μερα σχεδον εχω πονο στο μερος π βρισκεται η καρδια ειδικα οταν σκυβω προς τα εμπρος.πριν 8 μηνες π εκανα ομως υπεριχο βγηκε πολυ καλος γιαυτο δεν πολυ δινω σιμασια.ευχομαι να ναι νευροπονος
-
oxi den einai to idio alla oti kai na nai afoy ekanes yperhxo psyxologiko einai....
-
τοσο δυσκολο ειναι να γραφεις με ελληνικα φοντς?
-
συγνωμη αλλα ξεχναω να τα αλλαξω.
-
αχ τι καλα που ημουνα τωρα παλι με πιασαν πονοι.. αμαν πια ποτε θα γλιτωσω εντελωωωωωωσσσσσ???? εεεελεεεεοσ πιααααα