Originally Posted by
Georgewww
Στην ηλικία αυτή αλλά και λίγο πιο νέοι, οχι δε βλεπουμε :) (δε ξερω ποσο χρονών είσαι εσυ)
Εγώ και αρκετοί άλλοι δε γουστάρουμε μεγαλα :) Μιά χούφτα είναι ιδανικό ;)
27 και 43 αυτός, δε σημαίνει οτι είναι κατώτερος και πρέπει να την έχει βασίλισσα. (έτσι το εξέλαβα) Μη νομίζεις οτι είναι εύκολο να τα έχεις με μικρή. Κάθε φορά να εξηγείς αυτα που λογω ηλικίας δε ξερει, άλλη δεκαετία αντε να καταλάβει τι βλέπαμε στα 90ς κτλ. Δύσκολο, καμια φορά αισθάνεσαι μοναξιά.
Πάντως εκανε μπαμ οτι μιλούσε με άλλη στο viber. Μα καλά τι κορίτσι είσαι εσύ? Πολύ αθώα μου φαινεσαι (μεγάλο κομπλιμέντο αυτο).
Εγώ όσες είχα... ετσι και εσκαγε κανα μνμ στο κινητό ... δε προλάβαινα να το πιάσω χααχαχ
Πολοί σου λενε να τον χωρίσεις... "η εύκολη λύση" αλλά εγώ διαφωνώ, αυτο πρέπει να γίνει αν εξαντλήσεις τις προσπάθιες να σώσεις αυτο που έχεις. Ίσως να μην έχουν αγαπήσει, δε είναι εύκολο να χωρίσεις κάποιον/κάποια που αγαπάς.Εγώ θα έλεγα, μιας και έχει δώσει δείγματα, να τους γίνεις στενός κορσές. μνμ στο κινητό... θα βλέπεις ποιος είναι.. και αν πει τίποτα.. sorry αγάπη μου αλλα έχεις δεν είσαι και για πολυ εμπιστοσύνη. Απο κοντά στενό μαρκάρισμα.. και άμα του αρέσει. Να ήσουν οκ, πες του, να ήμουν κι εγω άνετη... τώρα ... gps στον ποπο :) Για υπεράσπισή του ... θέλω να πω.. οτι κι έγω που έχω κόλλημα με τις πολύ αδύνατες, όταν έβλεπα κάποια την χαζευα λίγο, οπότε όταν ήμουν με καποια αδυνατη μεν αλλα όχι τόσο πολύ, με κοιτούσε στα μάτια να δει αν κοιτάω μολις περνούσε καμια αδύνατη πολύ. Θέλω να πω οτι αν απλά χαζεύει λιγο αυτο που του αρέσει πολύ, ε μικρό το κακό αν μείνει εκεί. Δε σημαίνει οτι δε σε γουστάρει, ούτε οτι αισθάνεται λιγότερα για σένα, και φυσικα μη σκεφτείς καν να νιώσεις άσχημα που δεν το έχεις αυτό το "προσόν" (κατ εκείνον). Αν σου ζητήσει συγνωμη και είναι ειλικρινής εγώ θα έλεγα δώστου ευκαιρία.
Στο κάτω κάτω.. αυτός πρεπει να βιάζεται που είναι 43 .. εσύ .. και σε ένα χρόνο να χωρίσεις... 28 θα είσαι ... και πιο αργά να χωρίσεις... παλι .. θα βρεις άνετα άλλον και να προλάβεις να κανεις και παιδια κτλ. Οπότε μη σκας.