Ακριβώς αυτο είχα και εγω! Μολις σηκωνομουν όρθιος ανέβαιναν οι παλμοί φουλ η αν στεκόμουν λίγη ωρα όρθιος γινόταν πολυ χειρότερα! Ειδικα όταν περπατούσα γινόταν τρομερό το πράγμα! Μιλαμε για τρελή αύξηση παλμών! Είχα παει στον καρδιολόγο γιαυτο και δεν βρήκε τιποτα! Πήγα έκανα ομοιοπαθητική για τις ταχυπαλμίες και μπορώ να πω οτι σε ποσοστό 90% έχουν φύγει! Τωρα έχουν ερθει αλλα συμπτώματα. Μούδιασμα στο σαγονι αριστερά σφιξιματα έντονα πόνος στο αριστερό χέρι και στη μέση κτλ. Σκέψου κανω σεξ και μετα ειμαι λες και θα πάθω καρδιά αμέσως μούδιασμα στο σαγονι και περίεργη αίσθηση στο στήθος! Ασε που στο Τελος νιώθω τα πόδια μου τέρμα κουρασμένα λες και έπαιζα μπάλα! Εχω πολυ τρομακτικά συμπτώματα και δεν μπορώ να κανω απλά πραγματα! Με τον καιρο όμως μερικά φεύγουν! Η ταχυπαλμία το καλοκαίρι με είχε εξαντλήσει συνιθως πριν παω δουλεια για απογευματινή βάρδια έβγαινα 3 το μεσημερι ντάλα ήλιο και περπατούσα μεχρι το αμάξι και εκει με έπιανε! Μετα απο λιγο και Αφου έπινα κ ενα χυμό έφευγε. Τωρα δόξα το θεό ταχυπαλμίες δεν εχω όπως είχα πριν με το παραμικρό! Ήμουν ακριβώς όπως εσυ. Σηκωνομουν και οι παλμοί ανέβαιναν φουλ! Όταν κάλεσα ασθενοφόρο μια φορα ήταν όταν βγήκα απο το σπιτι μου και περπάτησα ανηφόρα μεχρι το αμάξι. Το ένιωσα απο πριν όταν σηκώθηκα οτι κατι δεν παει καλα και μολις ανέβηκα την ανηφόρα και κάθισα στο αμάξι η καρδιά μου πήγε να σπάσει. Χτυπούσε τοσο γρήγορα και δυνατά που δεν μπορούσα να κανω τιποτα! Πηγα νοσοκομείο κλασικά δεν βρήκαν τιποτα και μου είπαν να παω σε καρδιολόγο! Πηγα έκανα τα πάντα και δεν βρήκε κατι. Όσο ήμουν στον καρδιολόγο ξάπλα είχα 80-85 παλμούς επειδή είχα κ άγχος. Όταν σηκώθηκα όρθιος για το τεστ κοπώσεως είχα 120 και μου λεει ο γιατρος τι έπαθες; Δεν είχα άγχος ούτε τιποτα παραπάνω. Ενώ το έβλεπε μου ελεγε να χαλαρώσω και του ελεγα οτι δεν εχω άγχος! Παρολα αυτα με έβαλε έκανα το τεστ το έφτασα μεχρι 94% επειδή ειμαι αγύμναστος και με έβαλε να ξαπλώσω. Μονο που σηκώθηκα όρθιος ανέβηκαν φουλ οι παλμοί μου! Χολτερ δεν έκρινε οτι έπρεπε να βάλω αλλα μου ειπε αν δω οτι συνεχίζει να παω να μου βάλει ενα! Σκέψου εγω που έπαιζα μπάλα ήμουν φουλ καλή φυσική κατάσταση έτρεχα ολόκληρη μεριά στο γηπεδο και τωρα εχω βάλει κιλά και κανω καθιστική ζωή! Λόγω ενός τραυματισμού έπρεπε να σταματήσω το ποδόσφαιρο και έμπλεξα με την νύχτα κτλ έτρωγα μετα δεν έτρεχα δεν περπατούσα τοσο! Ποσο μαλλον όταν έβγαλα το δίπλωμα παντού πήγαινα με το αυτοκίνητο! Τωρα ειμαι 24 πολυ νέος και τραβάω αυτα που τραβάω! Ολοι το αποδίδουν στο άγχος αλλα δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και ο τρόπος ζωής! Γιαυτο εγω θα σου ελεγα να χαλαρώσεις οοοσο μπορεις το ξερω οτι ειναι δύσκολο αλλα αυτο που εχεις θα φύγει! Ξερω οτι ειναι παθολογικό και όχι ψυχολογικό πολλές φορές το μπερδεύουν! Θα φύγει αυτο απλά θα κανει τον κύκλο του. Σκέψου εγω εχω έναν φιλο που όταν σηκώνεται όρθιος λιγο Αποτωμα κατευθειαν πέφτει κάτω και ξανά σηκώνεται! Ολα θα πάνε καλα φιλε!