https://www.e-neurology.gr/vortioxetine.html
Printable View
σηκωνομουν και παθαινα εκρηξεις αγχους ολη μερα λογω των ψυχαναγκασμων μου.ψυχαμαγκασμοι 20-30 φορες τη μερα το τελετουργικο μου
σχιζο εχω και ΓΑΔ.
το ειχα παρει για αγχος, ψυχαναγκασμους και αυπνια
ολα εξαφανιστηκαν για 10 μερες που το πηρα αλλα ειχα πολλες παρενεργειες και το κοψαμε.
δεν το πηρα για τη σχιζο.για τη σχιζο παιρνω 60mg aloperidin, 75mg clopixol και 2mg risperdal πλεον
Παιδιά να ρωτήσω κάτι σήμερα που πήγα στην ψυχολόγο μου είπε αν θέλω να πάρω φάρμακα για να πιάσει τόπο ή ψυχοθεραπεία ότι θα μου δώσει ένα μεγάλο boost!! Εγω φοβάμαι τις παρενέργειες γενικά δεν τα πάω καλά με τα φάρμακα, φοβάμαι μην παχύνω κ το χειρότερο φοβάμαι μην τα παίρνω συνέχεια γιατί αν τα κόψω επανέλθουν τα συμπτώματα ποια είναι η γνώμη σας.. Μιλάω μόνο για ΙΨΔ
δεν υπαρχει "καλητερο" αντικαταθλυπτικο, υπαρχει"ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ"αντικατα θλυπτικο .Ο καθε ενας απο εμας, ο καθε ασθενης εχει δικο του ιστορικο και δικο του βιολογικο συμπλεγμα με αποτελλεσμα να μην ειναι ιδιο το φαρμακο σε ιδια συμπτοματα ακομα και στην ιδια ασθενεια.
Λένε ότι για να πιεις χάπια πρέπει να μην είσαι λειτουργικός.. Εγώ δόξα το θεό είμαι απλά έχω αλλαγές διάθεσης κ κάποια στεναχωρια η ψυχολόγος μου είπε ότι στη θέση μου θα τα έπαιρνε ώστε να έχει καλύτερα αποτελέσματα η ψυχοθεραπεία. Πφφ δεν ξέρω τι να κάνω μου είπε να το σκεφτώ κ αν θέλω να πάω κ σε έναν κ ομοιοπαθητικό που πολύ ασθενείς της είδαν βελτίωση
μππορεις να γλυτοσεις το βαρος εαν δεν τρως παραπανω διοτις αυτο κανουν τα χαπια, δεν επεμβαινουν στον θυριοδη σου απλα επεμβαινουν στο μεταβολισμο σου , στο καψιμο θερμηδων ,,αρα εαν κανεις γυμναστικη δεν θα παρεις κιλα, αφου σου αυξανουν την ορεξη, θα μπορεις να αντισταθεις?? το λεω εγω κι εγω ειχσ παρει κιλα ,χαχα δεν ειναι ευκολο εαν ειναι η δουλει σου περιεργη, κι ο τροπος ζωης σου δεν σου αφηνει χρονο για να ασχοληθεις με την διατροφη σου.
Αυτοί γιατί λένε ότι δεν παίρνεις ότι ίσα ίσα χάνεις ενώ απ στα που βλέπω σε φόρουμ λένε ότι παίρνεις κιλά
αναλογα τα χαπια! τα ρημερον π.χ. αν θμαμαι καλα φερνουν κιλα, τα εφεξορ οχι τοσο πολυ ,ομως επηρεαζουν την σεξουαλικη επυθιμια σου, δυστυχως δεν υπαρχει χαπι που να μην σου "παρει" κατι!! οπως και στην ζωη ειναι δουνε και λαβειν.,χαχα. Προσωπικα θα σου ελεγα επειδη εισαι γυναικα, οτι εαν εχεις μονιμη σχεση η αν εισαι παντρεμενη να παρεις αυτα που μειωνουν την σεξουαλικη επυθιμια παρα αυτα που θα φερουν κιλα, διοτις πιο ευκολα θα ξενερωσει ο ανδρας σου αν γινεις χοντρη -εκτος αν εισαι ειδη και δεν νιωσει την διαφορα - παρα το να του πεις οτι δεν εχεις τοσο ορεξη, απο την αλλη γυναικα εισαι δεν εχεις και τοσο εμφανες προβλημα.
καλησπερα κι απο εμενα, επειδη το θεμα αυτο ειναι "δυνατο" και πολλα παιδια που αρχισαν τα φαρμακα λογικα θα προστρεξουν εδω εχω κι εγω να πω αυτο που λεει ο ΑΚΙΣ και αλλα παιδια! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΕΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ!
αυτο που σε εμενα μπορει να μην ενεργοποιει τους αναστολεις τις σεροτονηνης, μπορρει σε εσενα να κανει το αντιθετο, αυτο ειναι λογο της φυσης της ασθενειας οπου προκηπτει απο 5 διαφορετικα δεδομενα, οπως ειναι το μεταβολικο μας συστημα, δεν ειναι ασθενεια τυπου πυρετου καποιας συγκεκριμενης ιωσης, οπου εχει να κανει με ξενισθει στο σωμα μας, δεν ειναι δλδ κατις που μπαινει στο σωμα μας και το καταπολεμαμε!! η καταθλιψη ειναι προβλημα ισορροποιας των χημεικων αλλεπιδρασεων του εγκεφαλου μας! δεν ειναι ιως , ειναι αγωνας αρμονιας!
τα greekglish απαγορευοντε απο το φορουμ μαλιστα υπαρχει μπαναρισμα σε οποιον γραφει -αρα συγνωμει που σε κανω αναφορα - ,δεν επιτρεπετε η απαντηη του-οχι πως θα σου απανταγε εσενα καποιος βεβαια αλλα λεμε τον κανωνα τωρα - και πωτε δεν ειναι ντροπη να κανεις λαθος ορθωγραφιας!! δειτε εμενα ,εχω σκοτωσει την ελληνικη ορθωγραφια ,θα μπορουσα να τα γραφω στο οφις με αυτοματο διωρθοτη και μετα να τα μεταφερω εδω πανω,αλλα πρωτα θα αργουσα πολυ και δευτερον ετσι ,απο τα λαθοι μπορει κι να μαθω καμια λεξη .
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Ο Πάνου μπορεί να μην πήγε σχολείο αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Δηλαδή η παιδεία φαίνεται από τις σπουδές? Και να ξέρεις ότι χειροπαίδες μπαίνουν και σε αυτούς που βρίζουν το Θεό. Μπορεί να έχεις δίκιο που καταγγέλεις προτροπή σε αυτοκτονία, αλλά μη νομίζεις ότι κι άλλοι δεν περνάνε δύσκολα. Εεγώ νιώθω όλη την ώρα τους μύες στα πόδια μου έτοιμους να ανατιναχτούν.