εγώ πάντως όταν ειμουν κάπου στα 10 χρονών θυμάμαι χαρακτηριστικά είχα βρει ένα μεγαλουτσικο κρεμυδι έξω από το σπίτι με μάτια κ στόμα δεν ξέρω τι κ πως βρέθηκε αυτό εκεί πάντως το θυμάμαι κ τρομάζω
Printable View
εγώ πάντως όταν ειμουν κάπου στα 10 χρονών θυμάμαι χαρακτηριστικά είχα βρει ένα μεγαλουτσικο κρεμυδι έξω από το σπίτι με μάτια κ στόμα δεν ξέρω τι κ πως βρέθηκε αυτό εκεί πάντως το θυμάμαι κ τρομάζω
Εχω μεγαλη πιστη , η οποια με βοηθαει ......... το ' αστειο ' ειναι οτι και να πιστευεις σε κατι που δεν υπαρχει , παλι λειτουργει η πιστη αφυπνιζοντας την δυναμη που εχει το μυαλο μας , σε λανθανουσα κατασταση ......... βεβαια δεν μπορεις να πεις ' πιστευω στον Θεο ' για να αφυπνισεις τις δυναμεις του μυαλου που ολοι εχουμε , η πιστευεις η οχι ......... δεν πιστευω στην θρησκεια οπως την εχουν ' κατασκευασει ' οι ανθρωποι, δεν πξηγαινω στην εκκλησια ,. Θεος εινα πανταχου παρων , δεν υπαρχει κατ εμε Οικος του Θεου , ειναι ανθρωπινο κατασκευασμα αυτο .........και γιατι πιστευω σε μια ανωτερη δυναμη ? 1) ολοι οι ανθρωποι εχουν εναν Θεο, ειτε τον λενε Βουδα , ειτε Μωαμεθ κ.α . , τους δεχομαι ολους , ειναι εμφυτη η αναγκη του ανθρωπου να πιστευει σε κατι ανωτερο...2) δεν μπορω να πιστεψω την θεωρια του big-bang , οτι δλδ υπηρχε το τιποτα , το τιποτα εκανε μπαμ ,και δημιουρηθηκε το συμπαν , ναι γνωριζω τις θεωριες περι υπαρξης των αμινοξεων , που προυπηρχαν , αλλα και παλι θα ρωτησω αυτες τις πρωτες υλες , οπως τα αμινοξεα η ξερω γω ποια , ποιος τα εφτιαξε ? δλδ. παντα καταληγουμε σε μια αρχη , που δεν ξερουμε πως διμιουργηθηκε ....
στα μαγια δεν πιστευω , στην αρνητικη ενεργεια η αρνητικο ρευστο πιστευω ........ βεβαι , εχω διαβασει ιστοριες τρελες για κατορθωματα μαγων ( εγκυρα ) στα βαθη της Αφρικης , και τα πιστευω , αλλα θεωρω οτι οτι κανουν , ειναι η δυναμη του νου που εχουν αναπτυξει ....
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ρε παιδιά...ανοιξτε τα ματια σας...σας εχει τυφλωσει η τεχνολογια και η επιστήμη...βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει σκευτιτε λογικα και που ζητε ακομη εινα θαυμα ειναι απο τον θεο..αλλα ετσι ειναι..ο κοσμος οσο παει θα χειροτερευει εχει ερθει δυστιχως η εποχη που οποιος δεν ειναι κακος θα του λενε οτι ειναι τρελος...και οσοι δεν ξερετε για τον μοναδικο και αληθινο ιησου χριστο..μην σχολιαζεται...να μην σας καιει..απλα θα ερθει η ωρα σας και εσας που θα σας φωτησει....και θα παρετε τον σωστο δρομο... γιατι καποια μερα ολοι θα ειναι χριστιανοι τοτε θα το μετανιωνεται μια ζωη που δεν πιστευατε στον μονο αληθινο θεο που εκεινος ομως παντα θα ειναι διπλα μας παντα θα μας συγχωρει και παντα θα μας διδασκει για τα παντα ...σε αυτο τον κοσμο που κυριαρχει το μισος και το ψεμα η μονη αληθεια και ελπιδα ειναι ο χριστος...αυτο εδω καποια μερα θα το θυμηθητε... να ειστε σιγουροι!