Αυτό με την κάρτα αλλαγής με ενδιαφέρει και εμένα.
Άμα βρεις καμία άκρη πες μου :)
Printable View
Χαχαχα. Δεν έχει κάρτα αλλαγής. Μην ψάχνεις.
Λύση προσπαθώ να βρω κάθε μέρα... Αλλά δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδί.. Προσπαθώ να βγαίνω έξω, μέχρι κ γυμναστήριο γραφτηκα... να καταπολεμήσω όλο αυτό το συναίσθημα που πλέον κοντεύει να γίνει μια μόνιμη κοινωνική φοβία... Οι σκέψεις όμως έρχονται κ ξαναερχονται, σαν να είναι κάποιο φάντασμα πίσω μ κ να μ λέει να μη ξεχνιέμαι, ότι είμαι το πιο βαρετό άτομο που υπάρχει, που κανείς δε δίνει σημασία κ. ετσι κλεινομαι κ εγώ, νιώθω αόρατη συχνά.. Παίρνω κ ένα βαλμανε κάθε βράδυ, καταπραΰνει κάπως την ένταση.. Τι άλλο κάνεις για να το αντιμετωπίσεις? Δεν ξέρω..
Παιδιά καλησπέρα.. Έχω χάσει κάθε υπομονή με το μυαλό μου, κάθε μέρα κ κάτι όλο πιο αρνητικό θα σκεφτώ.. 2 μέρες τώρα έχω κολλήσει στο ποσό εγωίστρια κ κακός κ ανήθικος άνθρωπος είμαι, έχω κολλήσει τόσο πολύ στο εγώ μου κ το ποσό χάλια νιώθω κ δεν με ενδιαφέρει τπτ τριγύρω..δεν ξέρω με ποιον να τα μοιραστώ όλα αυτά γτ κάθε λεπτό με βασανίζει κ κάτι άλλο, οι γονείς μου έχουν κουραστεί αρκετά, στις φίλες μ ντρέπομαι να τα πω, ν αρχίσω να λέω κοτσάνες κ. Σκέψεις παράλογες .. Δε νιώθω Κάποιον άλλο τόσο κοντά για να μοιραστώ κάτι τέτοιο.., μέχρι κ στην ψυχολόγο ντρέπομαι να τα πω όλα όσα σκέφτομαι.. εδώ μόνο μπορώ να τα απότυπωσω, δεν ξέρω αν είναι η φύση του φόρουμ ή η ανωνυμία αλλά αν δεν τα εκφράσω κάπου θα σπάσει το μυαλό μ.. Πιστεύω ότι είμαι το πιο κακο/καλομαθημένο, με 0 IQ άτομο που υπάρχει, που το μυαλό του έχει καεί τελείως κ ανεπανόρθωτα, κ δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην κοινωνια, κ θα μείνει για πάντα μόνo, . Κ πιστεύω ότι αυτό που λέω είναι αλήθεια.. Κ όλα αυτά όπως διαβάζω μετά βγαίνουν κ σωματικά να πάρει, με στομαχοπονους, τριχόπτωση κτλ κτλ κ λέω τι έχω ακόμα να ζήσω! Όσο μεγαλώνω θα γίνεται χειρότερα.. Συγχωρέστε με για το μεγάλο κουραστικό ποστ ξανά, αλλά κπ φορές νιώθω εκτός ελέγχου
Έγινε κάτι που σε έριξε;
Απλώς προσπαθώ κάθε μέρα να δείχνω καλά κ η διάθεση μου δεν αλλάζει.. Σήμερα βγήκα για καφέ μ ένα παιδί από τη δουλειά (είχα μήνες να κάνω κάτι τέτοιο) κ χασμουριοταν συνέχεια, ακούγεται γελοιο που το λέω, αλλά ένιωθα συνέχεια ότι συνέβαινε εξαιτίας μου επειδή είμαι πολύ βαρετή.. Αν είχε βγει με άλλον ή ήταν κ 3ο ατομο μαζί δε θα βαριόταν τόσο.. Στη δουλειά τα μισά που λέω δεν τα ακούει κανείς, απλώς λειτουργώ σαν πιόνι, κάνω τα διαδικαστικά που μ ζητάνε περί γραφειοκρατίας, νιώθω να μην έχω άποψη να εκφράσω.. Χθες προσπάθησα να βγω για ψώνια με τη μάνα μ για να φτιάξει η διάθεση, στο γυρισμό έτρεχα, ήθελα να μπω σπίτι οπωσδήποτε.. Γυμναστήριο ξεκίνησα, πάω κ φευγω, σαν ανύπαρκτη δε μιλάω σε κανέναν,... Νιώθω ότι προσπαθώ κάθε στιγμή αλλά δεν υπάρχει βελτίωση κ για όλα φταίει το προβληματικό μυαλό μ κανείς άλλος, θα πρεπε να μαι ευχαριστημενη με την καθημερινότητα, αλλά είμαι τόσο αχάριστη που αυτοκαταστρεφομαι συνέχεια...
Στην αρχή τους πρότεινα εγώ να βγούμε (3 άτομα είμαστε στο γραφείο) το ένα δεν μπορούσε, κ μετά ό άλλος μου είπε "ας πάμε εμείς γ έναν καφέ".. Αλλά ένιωσα πολύ ότι βαριόταν.. Μπορεί να είναι ασήμαντο γεγονός κ να του δίνω μεγάλη έκταση.. Αλλά από κατι τέτοια μικροπραγματα πιάνομαι κ επιβεβαιώνομαι για την κατωτεροτητα μου..
Σαν παράδειγμα το έφερα ανάμεσα στα πολλά άλλα.. Ερεθίσματα που μπορεί να φιανοτνια ασήμαντα αλλά το μυαλό μου τα μεταφράζει μ έναν συγκεκριμένο τρόπο κάθε φορα, κ όσο προσπαθώ να με πείσω να μη σκέφτομαι τόσο ηλιθια σαν κακομαθημένο, δεν τα καταφέρνω... Κ ξανακλεινομαι μέσα. Κ φτου κ απ την αρχή.. Έρχεται σκ κ χαίρομαι που θα μείνω σπίτι μ, μόνη μ.. Για πόσο θα συνεχίζεται αυτό..