Σιγά που ο/η κάθε κ****μένος/η έφηβος/η σκέφτηκε ότι:
"Χμμμ... Η φύση δείχνει ότι τα παράγωγα της αιμομιξίας έχουν εκφυλιστικά στοιχεία και αποβάλλονται (πεθαίνουν) και δεν το θέλω αυτό γιατί - πάνω από όλα - εγώ θέλω να τεκνοποιήσω. Μήπως αντί να πηδήξω την αδερφή μου, να προσπαθήσω να βγάλω γκόμενα την κόρη του γείτονα;...
ΑΔΕΡΦΟΥΛΑΑΑΑ... ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ! ΈΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ;"
1ον: Δεν απάντησες στην ερώτηση μου. Και χωρίς την απάντηση σου, δεν θα μπορέσω να προχωρήσω την συζήτηση.
Πέρα από αυτό, γίνε σαφής: ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ / ΜΑΝΑ ΣΑΣ ή ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ / ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ; (Μιλάς για τον εαυτό σου ή/και για όσους είστε οπαδοί της θεωρίας "έλλειψης ελεύθερης βούλησης").
Οι αρχαίοι Έλληνες αντιλαμβάνονταν ως "λάθος" την αιμομιξία, και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον πληθυσμό προσφέροντας την αντίστοιχη απαραίτητη συναισθηματική διαδρομή που θα οδηγούσε τον πληθυσμό στην ωριμότητα, μέσα από τα αντίστοιχα θεατρικά έργα (Οιδίποδας, Ηλέκτρα).
Επέζησα των Πρετεντέρη, Τρέμη, Παπαδημητρίου, Αυτιά και Πορτοσάλτε... Και εγώ είμαι ακόμα εδώ - εν αντιθέσει με αυτούς. Μην ανησυχείς. Θα το αντέξω να μην βάζεις τόνους (εκτός και αν δεν βγαίνει νόημα, οπότε θα σε ρωτάω).
Ο αστερίσκος σου επεξηγεί "κάτι". Αν δεν βάλεις αστερίσκο και σε εκείνο το "κάτι" το οποίο επεξηγείς, εγώ θα μυρίσω τα νύχια μου να καταλάβω τι επεξηγείς;