μαλακια το ξερω... αλλα σε κραταει σε μια ψυχοσυναισθηματικη ισσοροπια.....
Αυτό είναι το δράμα σου Ηλία! Πρέπει να κάνεις κινήσεις να δεις τί δικαιούσαι από την πρόνοια οπωσδήποτε δικαιούσαι μερικά χρήματα αλλά δεν ξέρεις πού να πας να τα ζητήσεις!
Θα σε βοηθούσε να αποτανθείς στην Κατ' Οίκον Νοσηλεία κοντά σου ή ένα τηλέφωνο στο δημαρχείο
ρε συ οκ να τα παρω τα χρηματα θα μου αλαφρεινουν τον πονο...
αλλα ειναι η λυση αυτη? μηπως ηπαρχει καλυτερη?
Η νοσηλεία κατ' οίκον είναι να έρχονται σπίτι σου να σε φροντίζουν στις ιατρικές σου ανάγκες, (πώς αισθάνεσαι πώς περνάς, αν χρειάζεσαι αλλαγή στα φάρμακα και επαφή με ψυχίατρο που θα γράφει τα φάρμακά σου. Αυτό γίνεται δωρεάν από πρόγραμμα ΕΣΠΑ και λέγονται κινητές ομάδες Ψυχικής Υγείας
Στο Δημαρχείο ρώτα που πρέπει να πας κι αν μπορούν να σε βοηθήσουν να λαμβάνεις επίδομα σαν άρρωστος άνεργος
εχω σκοπο... να επιβιωσω και να ειμαι περιφανος για αυτο που ειμαι... και ζωντανος...
το εχω βαλει στοχο οτι και να γινει δεν θα ξανα κανω αποπειρα... θελω να μεινω ζωντανος... οπως και να εχει. εχω μια μανα μια αδερφη εναν ανιψιο που λαχταρανε για εμενα! μονο το οικονομικο ειναι... αλλα και παλι εαν φυγει ο δαιμονας απο μεσα μου πιστευω οτι τα λεφτα για να περασω θα βρεθουν..........
τον θεωρεις καπως αυτο που ειπα για τον σκοπο μου?
μενω επαρχια... εχω μηχανακι.. πηγαινω για καφε εδω μονος μου... αλλα αυτο που μου εχει κακοφανει ειναι οτι ειναι κακος ο κοσμος και σε κοιταει λιγο περιεργα... τεσπα ... στα τετοια μου εγω πηγαινω... οπου παω πηγαινω με το μηχανακι μου... οκ δοξα το θεο βγαινω εξω...
μακαρι αυτο που λες να ειναι αληθινο... πιστευω και στον θεο.... αυτος με κραταει ζωντανο.... οσο για τα λεφτα... ξανα λεω λυπαμε που υπαρχω που πηγαινει η μανα μου για δουλεια και εγω καθομαι σπιτι...
απο την αλλη μου ειναι δυσκολο να προσαρμοστω στην δουλεια.... θελω μπολικο καθαρο αερα και οταν νιωσω ετοιμος αμα βρεθει καμια που να μπορω να την κανω θα την κανω... μεχρι τοτε προσευχομαι στον θεο να κραταει την μανα μου ζωντανη!
σε καληνυχτιζω σε ευχαριστω για την παρεα και τα καλα σου λογια! θα τα ξανα πουμε.... σιγα σιγα πεφτω για υπνο......!! νασε καλα!
κλεινω με αυτο το κομματι των iron maiden! Το Φάντασμα Του Πλοηγού
Έχω σαλπάρει σε πολλές χώρες, τώρα κάνω το τελευταίο μου ταξίδι
Στην πλώρη στέκομαι, πηγαίνω δυτικά
Μέσα στη νύχτα οργώνω τα νερά, την καρδιά μου ηρεμώ, υπολογίζω και προσεύχομαι | Όσο η πυξίδα γυρίζει, η θέληση μου είναι δυνατή, δε θα ξεστρατίσω | Τα μυστήρια του χρόνου σύννεφα που κρύβουν τον ήλιο
Αλλά εγώ ξέρω, ξέρω, ξέρω
Βλέπω τα φαντάσματα των πλοηγών αλλά είναι χαμένοι
Όσο πλέουν προς το ηλιοβασίλεμα θα μετρούν το κόστος
Όσο οι σκελετοί τους που κατηγορούνται αναδύονται από τη θάλασσα
Οι σειρήνες των βράχων, με προσελκύουν
Πάρε την καρδιά μου και ελευθέρωσέ την, παρασυρμένη από τα κύματα
Δεν έχεις πουθενά να πας, γιε του πλοηγού
Κυνηγούσα ουράνια τόξα όλη μου τη ζωή
Πού πηγαίνω δεν γνωρίζω, γνωρίζω μόνο τα μέρη που έχω πάει
Τα όνειρα έρχονται και παρέρχονται, και πάντα θα είναι έτσι
Τίποτα δεν είναι αληθινό μέχρι να το νιώσεις
Ελίσσομαι ανάμεσα στα βράχια που σπάνε, οι σειρήνες καλούν το όνομα μου | Δένω τα χέρια μου στο πηδάλιο, αίμα ξεχειλίζει από την πίεση
Δεν θα αποτύχω τώρα που η αυγή ξημερώνει και το σκοτάδι έφυγε
Για πάντα θα συνεχίζω, δεν υπάρχει άλλος τρόπος
Τα μυστήρια του χρόνου σύννεφα που κρύβουν τον ήλιο
Αλλά εγώ ξέρω, ξέρω, ξέρω
Βλέπω τα φαντάσματα των πλοηγών αλλά είναι χαμένοι
Όσο πλέουν προς το ηλιοβασίλεμα θα μετρούν το κόστος
Όσο οι σκελετοί τους που κατηγορούνται αναδύονται από τη θάλασσα
Οι σειρήνες των βράχων, με προσελκύουν
Πάρε την καρδιά μου και ελευθέρωσέ την, παρασυρμένη από τα κύματα
Δεν έχεις πουθενά να πας, γιε του πλοηγού
Κυνηγούσα ουράνια τόξα όλη μου τη ζωή
Πού πηγαίνω δεν γνωρίζω, γνωρίζω μόνο τα μέρη που έχω πάει