Έχεις να μου προτείνεις καπιον? Πιστεύω ότι όλα αυτά που έκανες σε συνδιασμο βοήθησαν. Είχεσ κ πόνους? Εγώ μπορεί 3 μέρες να είμαι καλά και δύο χάλια.
Printable View
Είμαι από Κύπρο. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω όσο αφορά κάποιον γιατρό. Ήμουν καλά για ένα χρόνο.. Εε μετά κάτι έγινε στο σπίτι..και εδώ και 2 βδομάδες το πονάω. Με το nexium (μόνο) είμαι οκ. Θα κανω 28 μέρες θεραπεία. Ελπίζω να επανέλθω.
Ρίξε μια ματιά στο Google. Έχει ωραία θεματα.. Και ότι απορίες έχεις ρώτησε με.. Δεν είμαι και ειδικός...αλλα επειδή εγώ δεν τα πίστευα διάβασα αρκετά πριν αρχίσω.
Ρανια που μενεις?
Καλαματα μενω εγωεγω πιστευω αν χαλαρωσεις θα σταματησει μονο του σιγα σιγα αυτο
Το έχω γράψει εκατό φορές στο φόρουμ. Αλλά θα το ξαναγράψω. Η ψυχολόγος μου έχει δείξει ασκήσεις με τις αναπνοές. Αυτές τις χρησιμοποιουσα (και ακόμη το κάνω) όταν το μυαλό μου αρχίζει να μεγαλοποιει ένα πρόβλημα.. Ηρεμεί το μυαλό. Πριν μια βδομάδα περίπου πήρα τον σκύλο γιατρό. Με έβαλε να τον κρατάω για να κάνουμε ακτινογραφία. Μετά σκεφτόμουν ότι ολο αυτό θα επηρεάσει την υγεία μου. Κι άλλες τέτοιες χαζομάρες. Ενώ φόρεσα τον κατάλληλο εξοπλισμό. Έκανα τις ανάσες μου και κόπηκε μαχαίρι.
Υπάρχει και μια άλλη άσκηση "θησαυρός" λέγεται. Εκεί βάζεις ότι δεν θες να σκεφτείς. Σε εμένα έπιασε. Αλλά κανεις μια διαδικασία πριν. Άρχισε ψυχοθεραπεία και θα δεις αλλαγες
Παιδια έκλεισα ραντεβού στον οφθαλμιατρο σήμερα
Να δουμε τι θα μ πει και για τα ματια
Πρώτα βλέπουμε το σώμα και μετά την ψυχή.. Δες πρώτα αυτό.. Όχι υπερβολές ε.. Μην πάμε στο άλλο άκρο.