Originally Posted by
JohnyK33
Ψαχνω να αλλαξω δουλεια,τελευταια ειμαι σε διαρκη καταπιεση και απογοητευση,μεταξυ ψυχολογικης φθορας και υπαρχει μια αισθηση οτι εχω εγκλωβιστει σε ενα εργασιακο περιβαλλον που δεν μου αρεσει,που δεν υπαρχει σταθερο προγραμμα,δεν πληρωνουν οπως θα επρεπε τα νομιμα,αρκετοι που γνωριζα εχουν φυγει εδω και καποιο καιρο,νιωθω αδυναμος γενικα,να πω ενα οχι,εχουν υπαρξει καποιες ευκαιριες αλλα φοβαμαι την αλλαγη,το αγνωστο που μπορει να συνταντησω σε μια αλλη εργασια,μια ανασφαλεια που με επηρεαζει στο να παρω την αποφαση και να αρπαξω την επομενη ευκαιρια που θα μου δωθει ωστε να ξεκινησω με κατι αλλο,ας μην ειναι τα χρηματα πολλα,ας ειναι ενας βασικος μισθος,αρκει να ειναι πιο ευχαριστο το περιβαλλον,να νιωθω ικανοτερος στο αντικειμενο και βασικο,να μου μενει χρονος για τον εαυτο μου,να μπορω να κανω 1-2 δραστηριοτητες απο τις οποιες παιρνω καποια ικανοποιηση.Αυτο δεν συμβαινει τωρα στη δουλεια που ειμαι.
Το προβλημα ειναι ο φοβος,η δειλια,η ατολμια,δηλαδη στελνω βιογραφικα,θα με παρουν ενα τηλεφωνο και δεν το σηκωνω να μιλησω,απο ντροπαλοτητα ισως,δεν υπαρχει αποφασιστικότητα εκ μερους μου,με αποτελεσμα να μενω στα ιδια και να διαιωνιζεται μια κατασταση του στυλ,θελω να φυγω απο εκει που ειμαι τωρα,θελω να δοκιμασω κατι αλλο,αλλα να μην κανω την αλλαγη και ειμαι χειροτερα τελικα.:confused:
Αυτο που αναφερθηκε και σε αλλα μηνυματα,το σκαλωμα,το κολλημα,οτι τα χανεις,δεν μπορεις να το διαχειριστεις κλπ. Γιατι γμτ να ειμαι τοσο χεστης και να φοβαμαι να τολμησω,να παρω αποφασεις αμεσες.