-
Το ξέρω . Κι εγώ σήμερα προσπάθησα να του πω την άποψή μου . Καταλαβαίνω ότι κι εσύ έχεις καλή πρόθεση απέναντί του απλώς κάποια στιγμή οξύνθηκαν τα πνεύματα . Ο γραπτός λόγος είναι πολύ συχνά παρεξηγησιμος . Ελπίζω κι εγώ για τον Αντώνη να καταφέρει να μετριάσει όλο αυτό που τον βασανίζει ειλικρινά.
-
Εγώ που κολλαω σε όλα αυτά; Οχι, δεν μου άρεσε ούτε μου αρέσει ο τροπος της Νοσηρης, δεν είναι υποχρεωμενος ο καθένας εδώ μέσα να ανέχεται τα νεύρα του αλλου. Πολλα ατομα μου ειπαν το ιδιο, αλλα δεν με κοροιδεψαν. Είναι υποστηρικτικο φορουμ,το να εμπαιζεις και να αρνεισαι ότι έχω θέματα υγείας ή να με αποτρεπεις απο το να κάνω πράγματα που μου είπε ο γιατρός μου ,είναι λάθος και αντίκειται στους κανονισμους. Και για να ξεκαθαριστει μια και καλή το θέμα,όχι δεν βοηθιεμαι καθόλου έτσι,απλως μου φαιρνει περαιτέρω υπερανταση και ούτε μου λέτε κάτι καινούργιο όσον αφορά τα φάρμακα ,δεν είναι ότι δεν το γνωρίζω απο μόνος μου, αλλά δυσκολευομαι.
Οσον αφορά το aids,μακαρι να είχα aids, δεν το θεωρω κατι φοβερο, εμενα η καρδιά με φοβιζει.
-
Αντώνη καλημέρα . Απλώς αναφέρθηκε το όνομά σου γιατί η νοσηρή φαντασία μου είπε ότι σου έχει μιλήσει αυστηρά στο παρελθόν, δεν αναφέρθηκες για κάποιον άλλο λόγο , για να σου απαντήσω στο πού κολλας εσύ όπως ρώτησες . Όσον αφορά σε αυτά που σου έγραψα εγώ χθες , για να είμαι απολύτως ειλικρινής το έκανα με καλή προαίρεση και διάθεση . Αν εσύ κρίνεις ότι δε σου είναι χρήσιμα , εννοείται ότι είναι δικαίωμά σου , μπορείς απλώς να τα αγνοήσεις. Σίγουρα εσύ γνωρίζεις καλύτερα τι είναι ωφελιμοτερο για σένα , παρά εγώ . Εξάλλου τόνισα πως ούτε ψυχίατρος είμαι , ούτε γιατρός άλλης ειδικότητας. Δεν πρόκειται λοιπόν να σου προτείνω οτιδήποτε άλλο εφόσον δε σε βοήθησα , κανένα πρόβλημα.
-
Δεν αναφερομουν σε εσένα, μια χαρά μιλησα μαζί σου, για τον τροπο της Νοσηρης Φαντασίας μιλησα,εσύ δεν με κοροιδεψες ουτε αμφεβαλλες για τα παθολογικα μου θέματα.
-
Οκ κατάλαβα τι εννοείς . Κοίτα, δέχομαι ότι μπορεί πχ εσένα να μη σου αρέσει ο τρόπος που σου απευθύνεται κάποιο μέλος, είναι λογικό γιατί εδώ μέσα είμαστε άγνωστοι ο ένας με τον άλλον , ο γραπτός λόγος είναι ενίοτε πολυσημαντος και εν τέλει δε γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους, ούτε να συμφωνήσουμε γενικά οι άνθρωποι σε όλα . Νιώθεις κάπως καλύτερα σήμερα ως προς τα σωματικά συμπτώματα που ανέφερες χθες ;
-
Ναι, ο γραπτος λόγος μπορει να παρεξηγηθει, δεν αντιλεγω αλλά αλλο ο εμπαιγμος. Οσον αφορά τη νοσηρή, οπως και κάθε άλλο μελος,δεν εχω κανένα θέμα ούτε κραταω κακια,αρκεί να τηρούνται καποια όρια μελλοντικα.
Ετσι κι έτσι είμαι. Επρεπε να σηκωθω νωρίς για μια δουλειά και δεν προλαβα να φαω πρωινό,οποτε ζαλιστηκα,είχα αναγουλα κλπ. Με επιασε κ μια δυνατή σουβλια στο στηθος και ο πονος στο χέρι έρχεται και φεύγει σταθερα.
-
Κατάλαβα, ναι οτιδήποτε σωματικό σε ενόχληση είναι κουραστικό . Ελπίζω στη συνέχεια της ημέρας να νιώσεις κάπως καλύτερα ώστε να έχεις και καλύτερη διάθεση .
-
Αρχικα δε παραβίασα κάποιο κανονισμο ως προς εσενα γιατί παροτι ανεφερες μηνυνατα μου δε πηρα ποτε παρατήρηση.Να λεμε και τα πράγματα όπως ειναι.Εχω προσπαθήσει να σε ταρακουνησω με ολους τους πιθανούς τρόπους..Ναι ακομα και με την ειρωνεία...Σου φαίνεται πολυ πιθανο να έχεις ολα αυτα τα οποια περογραφεις;;;;;Δλδ οκ να εχεις ορθοστατική ταχυκαρδία,ειναι ενα πρόβλημα ολα τα αλλα ομως που γραφεις μου φαινονται της υπερβολης.Γνωμη μου πάντα,δεν ειναι αναγκη να συμφωνούμε.
-
Ούτε εγώ πήρα καποια παρατηρηση, κι εσύ υποστηριζες αλλα. Σαφώς και είναι παραβιαση να προτρεπεις καποιον να μην ακολουθήσει τις οδηγίες του γιατρού του,ειδικά για φαρμακευτική αγωγή. Το έκανες δυο φορες,δεν με ενδιαφέρει αν το αρνεισαι ή αν δεν το κοίταξε διαχειριστης, ενήλικας είμαι και ξέρω και με το πάραπανω ανάγνωση και κατανόηση κειμενου.
Για να λήξει το θέμα όμως,όχι, η ειρωνεία δεν βοηθάει και επισης αντίκειται στους κανονισμους. Το να με εμπαιζει καποιος ενώ βιωνω αλλα τόσα,δεν ξέρω πώς εσύ το θεωρεις ως βοηθεια,προφανως έχουμε διαφορετικη αντίληψη περι βοήθειας ή συμπαραστασης. Και αλλοι μου είπαν όσα λες,το έκαναν όμως με άλλο τροπο και χωρίς να με προσβαλλουν. Και σε σένα,όταν μιλάς φυσιολογικα,μια χαρά απαντω.
Οσον αφορά τώρα τις κατά καιρους φοβίες μου, εκτός των παθολογικων θεμάτων μου, ε χαιρω πολυ,έχω ocd και health anxiety,εσύ προφανώς δεν βιώνεις κάτι αντίστοιχο οποτε σου είναι δύσκολο να το καταλαβεις,αλλά εμένα με βοηθάει να το να γράψω σε ένα φορουμ,απο το να παω για χιλιοστη φορά στο νοσοκομειο.
-
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.