Αιματολογικές θέλω να κάνω γιατί νομίζω ότι παίζει να έχω και πρόβλημα με τον θυρεοειδή :') όλα τα νομίζω όλα τέλος πάντων :') ... Και γιατί δεν τις έκανες??
Printable View
Αιματολογικές θέλω να κάνω γιατί νομίζω ότι παίζει να έχω και πρόβλημα με τον θυρεοειδή :') όλα τα νομίζω όλα τέλος πάντων :') ... Και γιατί δεν τις έκανες??
επειδή μέσα στον τελευταίο μήνα είχα πάει σε 2 καρδιολόγους, έκανα δύο καρδιογραφήματα λόγω έκτακτων, ταχυπαλμίες, πόνο στο στήθος κλπ και είπα "φτάνει, στο διάολο όλα, κουράστηκα με ιατρούς και εξετάσεις". Καπάκι μετά από λίγες μέρες ανεβάζω 39 πυρετό που δεν έπεφτε με depon, πάω πάλι γιατρό, ωχ, μου κάνει, λοίμωξη αναπνευστικού, αντιβίωση 10 μέρες. Ε αυτό ήταν, μου πέρασαν όλα, επειδή πολύ απλά έστρεψα το μυαλό μου αλλού.
Ε ναι είναι κούραση αυτό με τους γιατρούς και ειδικά που πριζω συνέχεια τους γονείς μου, προχθές που έκανα γυμναστική είχα κάποιες έκτακτες αλλά θα είναι επειδή είμαι αγυμναστος έχω κάνει και 2 καρδιογράφηματα και υπερήχους όλα καλά
Παιδιά να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν λεμφαδένες μεγαλύτερη από αυτούς που δεν μπορούμε να ψηλαφησουμε?