Μην απαντήσεις.. Πλάκα έκανα..
Φιλε.. Για ένα περίεργο λόγο έχεις βάλει πάνω σου μια ταμπέλα που περιμένεις από άλλους να στην φυγουν.. Αν αυτό σε τρομάζει μη ξαναδείς ταινίες. Ασχολήσου με γυναικες και τέλος.
Printable View
Να ρωτησω κατι? Δεν παιζι να εινε ιψδ? Γιατη διαβασα καπου πως εχι μια κατιγορια ιψδ που ταιριαζι ακριβως με αυτα που εχω
Τι έχεις δηλαδή; "Αυτά που έχω".. Σαν και μιλάς για αρρώστια
Αδελφε δεν ξερω τι περνας εσυ αλλα εμενα αυτο μου φενεται σαν αρωστια
Άκουσε με... Καταλαβαίνω ότι σαν ιδέα σε τρελαίνει.. Το δέχομαι. Γιατί θες σονι και καλά να φορέσεις μια ταμπέλα; Δεν θες να πηγαίνεις με άντρες? Να μη το κάνεις.. Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.. Ηρέμησε. Συνέχισε με τις γυναίκες όπως έκανες τόσο καιρό και όλα καλά.. Και ας μη μάθεις ποτέ αν σαρεσουν.
Να σ πω την αλιθεια δεν με τρομαζει αυτο επιδη ξερω πως δεν προκιτε να παω με αντρα ποτε αυτο που με τρομαζει ειναι το αγχος που μου προκαλει και δεν μπορω να ξεκολισο το μυαλο μου φοβαιμαι πως θα μινω με αυτοι την φοβεια μια ζωη
Ποια φοβία; άμα δεν θα πας με αντρα.. Τελείωσε.. Επιλογή σου είναι αυτό. Δεν θα έρθει κανένας να σου τον σφυρίξει (συγνώμη για την έκφραση)..
Κοπέλα έχεις αυτή την περίοδο;
Κατι σοβαρο οχι απλα αυτοι η εμμονη με εχι κανει χαλια συνεχια σκεφτομαι μηπως ειμα gay και δεν το ξερω ειχα αλλο ενα φιλαρακι μου που περνουσε κατι τετοιο και του περασε σε λιγους μηνες μακαρι να περαση και σε εμενα
Καποια σοβαρη σχεσει οχι αλλα εχω μια που κανυμε μονο σεξ