Την ημερα που αρραβωνιαστηκαμε, ο μικρος ειχε παει στη γιαγια και εκλαιγε ολη μερα.Εγω ηθελα να ανοιξει η γη και να με καταπιει, ο αντρας μου με ειχε αφησει μονη εκεινη την ημερα με τα παιδια και η μικρη προσπαθουσε να καθησυχασει εμενα οτι θα του περασει του αδελφου της και ταυτοχρονα παρηγορουσε τον αδελφο της. Οταν εμεινα εγκυος ο μικρος το ειδε παλι αρνητικα και ειπε τοτε οτι ειναι ρεζιλικια να εχει ο πατερας του μεγαλα παιδια και να κανει και ενα μωρο στα 50. Για να το ξεπερασουμε περασα μια εγκυμοσυνη σαν να μην ετρεχε τιποτα. Δεν εδινα καμμια σημασια σε οτι θα επρεπε να κανω σαν εγκυο, ξεκουραση, χαλρωση, να μην σηκωνω βαρη κλπ. Τοτε ο μικρος αλλαξε και ενιωσε οτι αφου εγω δεν προστατευα τον εαυτο μου επρεπε να με προστατεψει αυτος. Αρχισε να μου αρπαζει πραγματα απο τα χερια γιατι ηταν βαρια, να μου απλωνει τα ρουχα για μην σηκωσω την λεκανη, μεχρι που γεννησα και ερχοταν καθε μερα στο μαιευτηριο και λατρεψε τον μπεμπη απο την πρωτη στιγμη.
το παραπανω κειμενο το πηρα απο το αλλο θεμα μου για να μην τα ξαναγραφω.
Σαν παρατηρητης θα ελεγα οτι αυτο το παιδι εχει δωσει καποιες ερμηνειες στο υποσυνειδητο του για οσα του εχουν συμβει που δεν ειναι και πολυ καλες.
1.) Καλή ειναι η νεα συζυγος του μπαμπα αλλα οσο και αν την συμπαθουμε, δεν παυει να ειναι αυτη που εξαιτιας τηςειδαμε το χειροτερο προσωπο τησ μαμας μας. Αν δεν υπηρχε αυτη δεν θα χρειαζοταν η μαμα να βρει αλλον και να μας παρατησει.
2) γιατι η μαμα δεν μπορουσε να φερεται σαν την νεα συζυγο και να μην χωρισει με τον μπαμπα.
3) ο μπαμπας μας πηρε επειδη μας παρατησε η μαμα. Δεν ειχε αλλη επιλογη. Ισως αν ειχε να μην μας επαιρνε.
4) γιατι δειχνει περισσοτερο ενδιαφερον η μπιμπι απο τον μπαμπα μας για εμας. Εαν η μπιμπι δεν υπηρχε δεν θα ειχαμε κανεναν;
5)Κουμαντο στο σπιτι μας κανει η μπιμπι. Εμεις την μπιμπι δεν την εχουμε τιποτα, δεν ειναι μανα μας, αρα δεν νιωθουμε το σπιτι δικο μας.
6.) Για αυτους ειμαστε εμποδιο στο να ζησουν το γαμο τους.
7.) Δεν βλεπω την ωρα να ανεξαρτητοποιηθω και να μην χρειαζεται πια να τους βλεπω .Κανεναν τους.
Αυτες πιστευω οτι ειναι οι σκεψεις του αγοριου και ο υπνος των 12-14 ωρων την ημερα δικαιολογει το γεγονος οτι ξυπναει μονο οταν ειναι να βγει εξω. Θεωρει οτι δεν ανηκει μαζι μας και δεν εχει υποχρεωση να μας βλεπει αν δεν ειναι απαραιτητο.
ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΛΑ Ε;