εντάξει .. λίγος σαρκασμός ήταν, τπτ παραπάνω ;))
με την ευκαιρία σ\'ευχαριστώ γι\'αυτό που έγραψες στο thread μου.. έχεις δίκιο, πρέπει να μείνει.
Printable View
με την ευκαιρία σ\'ευχαριστώ γι\'αυτό που έγραψες στο thread μου.. έχεις δίκιο, πρέπει να μείνει.
Πολύ χαίρομαι που το βλέπεις έτσι ώριμα.Quote:
Originally posted by k_thessal
Κούκλα μου,
φρόντιζε να αγαπάς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.
Πολλές κοπέλες μπορεί να έχουν ψυχρότητα, και πανε σε γιατρους για να το λύσουν... Στις με΄ρες μας η ερωτική διάθεση, είναι συχνά ειδος υπό εξαφάνισει..
Απόλαυσε το θερμό σου ταπεραμέντο, νέος \'ανθρωπος είσαι, πότε θα τα ζήσεις?
Καλό βράδυ!
Σε ευχαριστώ και πάλι. :)
όσο για την απόλαυση όμως... ακούγεται αστείο ... τι.. με τον εαυτό μου να το απολαύσω; :P
ειναι καιρος να φτιαξουμε τα αντιβιαγκρα νομιζω,αν εχουν και μεγαλυτερες πωλησεις απο τα βιαγκρα τοτε τι να πω χεχεχε
Γενικότερα, ο πιο σίγουρος τρόπος για να απαλλαγείς από αυτό θα ήταν χημικός ευνουχισμός, κάτι το οποίο θεωρώ ακραίο. Στην ουσία, μείωση τεστοστερόνης είναι η λύση. Παρόλα αυτά, τα περισσότερα αντιψυχωτικά φάρμακα και κάποια αντικαταθλιπτικά, μειώνουν τη λίμπιντο. Tα υπνωτικά και τα ηρεμιστικά οδηγούν σε γενική καταστολή, άρα και καταστολή της σεξουαλικής ορμής. Αν θες τη γνώμη μου, δεν θα συνιστούσα τέτοια αντιμετώπιση.δεδομένου του ότι την ίδια περίπου δουλειά μπορούν να κάνουν και μεγάλες ποσότητες κρέατος και γενικά τροφές πλούσιες σε λίπη, όπως επίσης την ίδια δράση έχει και το τσιγάρο. Θα μου πεις, από τα αντικαταθλιπτικά στο τσιγάρο, τι συμβουλές σου δίνω? Θα σου απαντήσω ότι αυτό ρώτησες, αυτό απάντησα, η επιλογές είναι δικές σου, αν και πιστεύω ότι μια βαλεριάνα για αρχή μπορεί να βοηθούσε..
Παρόλα αυτά, μπορείς υποθέτω να ρωτήσεις κι έναν γιατρό.
Εγώ σε μία παλαιότερη κρίση άγχους είχα υπερβολικά για τα δεδομένα μου αυξημένες ορμές και κατέφυγα στον γυναικολόγο και τον παθολόγο μου...
το ερωτημα ειναι μηπως υπαρχει και καποια αλλη λυση απο το να μπαινει η χημεια στο σωμα;ε δεν μπορει,κατι θα υπαρχει ...
εκ 1ης οψεως βρηκα στα βοτανα αλυγαρια και φλισκουνι. με καθε επιφυλαξη γιατι δεν το χω ερευνησει περαιτερω.
δηλαδη την λυση να κανεις σεξ την αποριπτεις εντελως;
Απ\'ότι κατάλαβα,αν κατάλαβα καλά, δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα..
τοτε κανε οτι πιστευεις πως θα σε βοηθησει περισσοτερο απο τα 2
ε αμα δε θελει ο αλλος με το ζορι δε γινεται δουλεια.αυτα αλλωστε θελουν τον χρονο/τροπο τους.και προφανως θα το χει σκεφτει η κοπελα φανταζομαι και θα χει λογους να το απορριπτει.
Πως είπατε παρακαλω? Δεν το πιασα..Quote:
Originally posted by ιδιόρρυθμος
ε αμα δε θελει ο αλλος με το ζορι δε γινεται δουλεια.αυτα αλλωστε θελουν τον χρονο/τροπο τους.και προφανως θα το χει σκεφτει η κοπελα φανταζομαι και θα χει λογους να το απορριπτει.
απαντω στην προφανη ερωτηση του \"να κανεις σεξ δοκιμασες\" που ετεθη παραπανω προς την Qya
Τα πράγματα είναι απλά. Για τους όποιους λόγους του (που τώρα που σκέφτηκα μου ρθαν ήδη δύο τυχαίοι στο μυαλό), ο φίλος μας δεν θέλει να κάνει σεξ. Δεν θέλει, δεν μπορεί, δεν του βγαίνει, δεν υπάρχουν τα μέσα, δεν τον εκφράζει αυτή τη στιγμή βρε παιδί μου. Και αυτό το σέβομαι. Ίσα ίσα που πιστεύω ότι αν γίνει σεξ μόνο και μόνο επειδή ΠΡΕΠΕΙ να γίνει θα έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Ένας άνθρωπος στα 24-25, όπως ο ιδιόρρυθμος, έχει αρκετές ορμές, το καταλαβαίνω γιατί την ίδια ηλικία έχω κι εγώ. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται το μέγεθος αυτό. Κατά συνέπεια, ταπεινή μου γνώμη είναι ότι το θέμα είναι και ορμονολογικό, και ο μοναδικός τρόπος να ελεγξεις τις ορμόνες που έχουν τρελαθεί, είναι να καταφύγεις στην επιστήμη. Αν θέλετε, το μοναδικό που μπορεί ενδεχομένως να βοηθούσε θα ήταν γιόγκα ή μια καλή ψυχοθεραπεία επί του θέματος, αν δεν έχει ήδη αποκλειστεί από τον ιδιόρρυθμο.
Ορθως ως προς το \"πρεπει\". Κατα τ αλλα νομιζω οτι με μια μικρη διορθωση των \"λανθανουσων\" συμπεριφορων της ορμονικης παρανοιας που αναφερεις με εκ των υστερων σκεψη του \"τι πηγε στραβα\" σε καθε στιγμη που σε κανει να νιωθεις ασχημα ή να αποσυντονιζεσαι κλπ -ισως και με κανα βοτανι αν παραπαει το κακο- νομιζω θα ειμαστε ενταξει καθως τα φαρμακα εν γενει εχουν πολυ και πολλα περισσοτερα αρνητικα απ ο,τι τα θετικα τους, ωσπου να ερθουν φυσιολογικα οι συνθηκες να γινει και οχι γιατι \"πρεπει\" καθ οιανδηποτε εννοια.