Φιλε ταπ δεν εχω..δεν ειμαι παραμεθοριο..οσο για την μεταθεση δεν μου λενε..εχω βαλει πολιτικο αλλα απο το γεαφειο του δεν μου λενε τιποτα..το μονο που ξερω ειναι οτι εχει γινει η αιτηση..
Printable View
Φιλε ταπ δεν εχω..δεν ειμαι παραμεθοριο..οσο για την μεταθεση δεν μου λενε..εχω βαλει πολιτικο αλλα απο το γεαφειο του δεν μου λενε τιποτα..το μονο που ξερω ειναι οτι εχει γινει η αιτηση..
Αναρωτικες τις εχω ξοδεψει ολες..ειναι 12 ειδικες..μεσα σε αυτες τις ειδικες ειναι οι αναρωτικες..
Φοβαμαι μην μου δωσουν ενα μηνα ξερω γω αναβολη..να χαθει και η μεταθεση(αν γινει) και ολα..και μετα να περιμενω ξργ στις επομενες μεταθεσεις να ξαναφυγω..δεν αντεχω να μεινω αλλο εδω
Το θεμα μου δεν ειναι οι υπηρεσιες..το θεμα μου ειναι το μερος..μου εχει καθισει τοσο στραβα..εδω επαθα την πρωτη μου κριση πανικου οταν ημουν μικροτερος και τωρα τελευταια παλι μου ερχεται αυτο το συναισθημα πανικου..
Γνωριζει κανεις να μου πει αν μου δωσουν αναβολη για εναν μηνα μονο θα χαθει η μεταθεση μου και μετα πρεπει να την ξανακανουν απο την αρχη?
Καιεδω που ειμαι σκατα ειμαι..η μεταθεση που περιμενω ειναι για 3ο σωμα θεσσαλονικη..23 ειμαι πεζικο ι1
Γνωριζει καποιος να μου απαντησει στην παραπανω εεωτηση που εκανα?
Aυτο δεν το ξερει κανεις εδω μεσα , εκτος κι αν εχει παρει απαλλαγη λογω ψυχολογικων προβληματων , περιεγραψε πως αισθανεσαι ...............νομιζω οτι ειναι εις θεση οι γιατροι να αξιολογησουν την ψυχολογικη σου κατασταση απο τα λογια σου ......... αν δεν σενδιαφερει βεβαια να παρεις Ι5 , που δεν το ζητανε οι πιθανοι εργοδοτες ......
Αισθανομαι οτι αν δεν ερθει η μεταθεση μου και δεν με ιστεψουν ωστε να μου δωσουν αναβολη θα κανω κακο στον εαυτο μου..οι γονειςνμου μου ειπαν θα τους παρουμε και εμεις για νασε διωξουν