μα τι λες?αυτος ειναι αντρας...μπορει να παει με ο.τι θελει.
Printable View
μα τι λες?αυτος ειναι αντρας...μπορει να παει με ο.τι θελει.
Το ρώτησα και εγώ αυτό.. Την απάντηση του περιμένω..
καλησπερα.
γραφε χωρις κεφαλαια σε παρακαλω. οταν γραφεις κεφαλαια σημαινει οτι φωναζεις.
αν δεν μας φωναζεις λοιπον, γραφε με πεζα γραμματα.
για το θεμα σου, θα στο πω συνοπτικα γιαιτ οσο και να μιλαμε , εκει θα καταληξουμε.
εχεις προβλημα.
πρεπει να πας για θεραπεια.
ο γαμος σου δεν ξερω αν σωζεται ετσι οπως εισαι εσυ, αλλα και να χωρισετε, πηγαινε σε θεραπεια για να μπορεσεις να κανεις στο μελλον καποια σχεση.
στην κατασταση που εισαι τωρα, καμια αξιολογη κοπελα δεν θα σε θελει..
Αν δεν ανέφερες πως είσαι παντρεμένος θα μουν σίγουρη πως είσαι ο πρώην μου χαχα!! Είναι τρομακτικη η τόσο ομοιότητα σε αυτά που περιγράφεις σε σχέση με αυτά που έζησα... Anyway αυτό που θα σου πω εγώ είναι πως πραγματικά πρέπει να το δεις αλλιώς... φτάνει αυτό το κόλλημα με πόσους ήταν πριν από σένα αν ήταν 2,5,10... είναι μαζί σου??? Σε αγαπάει???σε υπομένει???σε συγχωρεί???σε παντρεύτηκε???? Ούτε εσύ είσαι παρθένος...ααα ξέχασα εσύ είσαι άντρας όσο πιο πολλές τόσο πιο άντρας.. η γυναίκα όσες πιο πολλές εμπειρίες τόσο πιο π...α... Συγγνώμη κιόλας αλλά θυμήσου γιατί παντρεύτηκες αυτή την γυναίκα , σίγουρα γιατί έχει κάτι που αξίζει. Σταμάτα να σαι βίαιος .... Γιατί μια μέρα απλά θα νιώσει ένα κενό,θα καταλάβει πώς αγαπάει πιο πολύ τον εαυτό τής από σένα κ εκεί θα το χάσεις τό παιχνίδι κ αυτή μια για πάντα κ τότε θα ναι αργά!!!!
αδερφε εμενα η γυναικα μου πηγε με τουσ φιλουσ μου εχω κ παιδια τωρα εσυ τι θα την εκανεσ κι οχι μικρα παιδια μεγαλα λεγε τι θα την εκανεσ που να κανεισ και κανενα παιδι κ να δοκιμασει ναρκωτικα εκει τι θα κανεισ εγω 18 χρονων ειχα οικογενεια στα 25 ημουν μονοσ τωρα στα 45 με τα παιδια εσυ τι νομιζεισ οτι ειναι οι γυναικεσ σαν κι εσενα κ μενα ειναι δηλαδη σκατα εγω στα ειπα ευθυνη δε φερω
Εισαι ο απολυτος ορισμος του μισογυνη.Μπραβο και συγχαρητηρια.Η γυναικα απαγορευεται να θελει να κανει σεξ.Δινει το λουλουδι της και πρεπει να ναι αμολυντη.Ακου εκει να θελει να κανει σεξ για το σεξ.Ακου 11 αντρες...Απαπα...σηκωσες κ χερι εεε;;;μεγαλος αντρακλας εισαι εσυ,να σε χαιρονται...!!!βρε αντε απο δω που περιμενεις κ σοβαρη απαντηση.
Απαράδεκτη συμπεριφορά.
Ελπίζω η κοπέλα σύντομα να ξυπνήσει και να κάνει αυτό που πρέπει....
Τι ακούμε Χριστέ μου; " την έχω χτυπήσει επειδή πριν απο εμένα είχε πάει με άλλους άντρες "
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που γράφεις είναι τρυφερή, μου έχει σταθεί , Είναι άγγελός αλλά εγω της κανω τη ζωή κόλαση επειδή δεν την πήρα παρθένα. Η δική σου συμπεριφορά είναι η μόνη ανήθικη σε αυτήν την ιστορία.
11 αντρεσ εδω δεν τισ προλαβαινουμε η δικια μου που ειναι σοβαρη υποτιθεται τουλαχιστον με 30 εσυ που ζεισ εγω κραζω γτ δεν κανω σεξ ποτε δεν εκανα πολυ περιπου για να καταλαβεισ 5 δεκα φορεσ το χρονο για μενα ειναι πολυ εσεισ οι υπολοιποι που δεν ειστε αθλητεσ η κατι τετοισ το ραδιο λεει κανετε 50 κι 100 φορεσ εμενα το ξερουν ολεσ μου οι φιλεσ μπορεισ να ρωτησεισ οποια θεσ οταν βγαζατε εσεισ τα ματια σασ εγω επαιζα μπαλλα ρωτα οποια φιλη μου θεσ να σου πει οτι εγω μια φορα το χρονο
μπορεισ να ρωτησεισ γιατρο γιατι οι αθλητεσ δεν συχνα κατι παιζει με το τρεξιμο κι ολα αυτα και να ρωτησεισ τισ καφετεριεσ που πηγαινω 20 χρονια καθε ποτε εμφανιζομαι με κοριτσι θα σου πουν την αληθεια και ρωτα και τισ φιλεσ μου αν σου πουν οτι γαμαω ε μετα τι να πω εγω κραζω γι αυτο το λογο γτ δεν κανω
Έριξα μια ματιά στο θέμα...οφείλω να ομολογήσω ότι μου κάνει εντύπωση που πολλοί θεωρείτε λάθος της κοπέλας που δεν απάντησε με πόσους έχει πάει ή που απάντησε ψέμα. Το ότι ο άλλος με το που γνωρίζει κάποια τον ενδιαφέρει να μάθει αριθμό εραστών δεν μας κάνει καμιά εντύπωση; είναι η υποχρεωμένη η κάθε γυναίκα στην συγκεκριμένη περίπτωση να δίνει αναφορά μόλις γνωρίζει κάποιον για όλο το παρελθόν της;;;;
Εκ πείρας έχω να πω ότι μόνο ένας άντρας μου έκανε επίμονα αυτή την ερώτηση (στην οποία φυσικά δεν απάντησα γιατί δεν τον αφορούσε ) και ο οποίος εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως είχε μεγάλο θέμα εμπιστοσύνης και πιθανόν κάμποσες διαταραχές.
Ελπίζω η κοπέλα να καταλάβει γρήγορα πού έχει μπλέξει και να φύγει τρέχοντας όσο είναι ακόμα ζωντανή.
Θεματοθέτη χρειάζεσαι επειγόντως ειδικό για να λύσεις τα κομπλεξιλίκια σου. Μέχρι να τα λύσεις λυπάμαι αλλά αποτελείς δημόσιο κίνδυνο.
Ακριβώς την ίδια περίπτωση έτυχα κ εγώ.. μόνο που εγώ έμεινα κάποια χρονακια να προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονόητα κ κάποια στιγμή άρχισα να πιστεύω πως εγώ έχω το πρόβλημα... ευτυχώς ένα πρωί ξύπνησα κυριολεκτικά κ μεταφορικά κ απλά άνοιξα την πόρτα κ έφυγα...ο άνθρωπος είχε τρελα θέματα κ πολλά άλυτα ... καμία γυναίκα ΔΕν το αξίζει αυτό...
εγω χεστηκα πανω μου το λεω
ευτυχώς τα έγραψες με έβγαλες από τον κόπο. Παλιότερα απαντούσα σε τέτοια ερώτηση, από κάποιο σημείο και ύστερα απλά γελάω και δεν απαντάω, ούτε ρωτάω, είναι γελοία ερώτηση.
Ο τύπος εδώ έχει σοβαρό πρόβλημα και το καταλαβαίνει, η κοπέλα μια από τα ίδια, κάθεται και του λέει με τον τάδε ήμουνα το που...κι του, εντάξει το τερμάτισε κι αυτή. Όπως πάντα κύλισε ο τετζερης και βρήκε το καπάκι.