Ο κόσμος έχει προβλήματα, είστε να φτιάξουμε μια ομάδα από γυναίκες και άντρες και να πάμε να ζήσουμε σε μια σπηλιά; Εκεί θα λυθούν όλα τα ψυχολογικά είμαι σίγουρος δεν κάνω πλάκα
Printable View
Ο κόσμος έχει προβλήματα, είστε να φτιάξουμε μια ομάδα από γυναίκες και άντρες και να πάμε να ζήσουμε σε μια σπηλιά; Εκεί θα λυθούν όλα τα ψυχολογικά είμαι σίγουρος δεν κάνω πλάκα
Πήγα κέντρο υγείας για καρδιογραφημα... Ήταν καλό... Και τώρα κλάμα και κλάμα... Και γιατί; Γιατί; χθες ήμουν καλά... Σήμερα πάλι με πήρε από κάτω....
Η σπηλια θα φερει ψυχοπλακωμα ξυλινα σπιτακια στο βουνο μια χαρα
Και για να μην ξεφυγουμε απο το θεμα της κοπελας εγω θα προτεινα τα αντικαταθλιπτικα για να ανεβασει την διαθεση της και να μην δινει σημασια στην κουνιαδα της, σαν να μην υπαρχει. Γιατι εξαιτιας αλλων ανθρωπων να χαλαμε την ψυχολογια μας? Βαζε χ σε αρνητικους ανθρωπους. Φιλια
Αυτό έκανα το πρώτο διαστημα όταν έκανα ψυχοθεραπεία. Εγραφα σε ένα χαρτάκι τα πάντα.. Λέω "να της πω τα πάντα μπας και με βγάλει από το μαρτύριο που ζω"..
Απλά να ξέρεις πως η ψυχή σου μιλάει μέσα από το σώμα σου.. Αν σταματήσεις να το φοβάσαι, θα το αντιμετωπίσεις