Μοναξιά...Άσχημο πράγμα... Σε κάνει σκληρό, απόμακρο άνθρωπο....
Printable View
Μοναξιά...Άσχημο πράγμα... Σε κάνει σκληρό, απόμακρο άνθρωπο....
κοιτα εγω ειμαι τυχερος που εχω καλους φιλους.καλο θα ηταν kgana na αρχισεις να εμπιστευεσαι ανθρωπους και να διμιουργησεις φιλους.δεν ειναι αναγκη και να βγεις.απλα να εχεις καποια ατομα να μιλας
αντε φερε και τα σφηνακια
Άντε, στην ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως ,λυπάμαι που το λέω, έχω απογοητευτεί από τους \'φίλους\'...
ελα μωρε γιατι?
πινω αρκετα kgana.ουισκι μονο απο καβα σε μαγαζια πλεον μονο μπυρα.μπορω να πιω αρκετες μπυρες και 10.αλλα φυσκα δεν ειναι και το καλυτερο με τα φαρμακα που περνω.τι να κανεις ομως?
Γιατί, όταν έφτασα στο σημείο να προδωθώ από άτομα για τα οποία έβαζα το χέρι μου στη φωτιά, αναθεώρησα. Πλέον, τρεις είναι οι φίλοι μου, δοκιμασμένοι στα δύσκολα όχι στα τραλαλα...
Σίγουρα υπαρχουν... Αλλά πλέον πρέπει να δοκιμαστούν όλες οι σχέσεις για να δέσουν. Και είμαι λίγο καιρό ακόμα εδώ για να μπορέσω χρονικά να κρίνω πού μπορώ να ανοιχτώ και πόσο...
qya αλλξε την διαθεση σου.με τοσα σφηνακια η διαθεση εχει αλλαξει βρε
ναι σιγουρα δεν ειναι καλο φαρμακα και αλκοολ.αλλα δεν πινω και συνεχεια.;qya κιαλα σφηνακια.
Κι άλλα? Α, θα μαλώσω, είναι καθημερινή! Άλλη μια γύρα, μην ζαλιστείτε και πολύ και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε! Εχμ... sunrise, είναι καλά?
Εγώ πάντως σα να νύσταξα λιγάκι...