βρε ουστ
Printable View
βρε ουστ
:P
ουστ ειπα
και εγω ειπα :P:P
Πεταγομαι σαν την π..τσα αλλά δεν πειράζει.
1000% με krino.
Μαρία χωρίς παρεξήγηση αλλά πιάσε από την αρχή το threadακι που ξεκινησες και δες τί γράφεις.
Το να χαϊδεύει ο ένας τα αυτιά του άλλου εδώ μέσα δεν έχει νόημα. Πόσο μάλλον στην προκειμένη περίπτωση που το δικό σου τη μια μέρα τον παρουσιάζεις σαν το καθίκι με το μικρό τσουτσούνι και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα και την άλλη το ακριβώς αντίθετο.
Κακώς σου χαίδεύουνε τα αυτιά μερικοί εδώ μέσα.
Καλά ξεμπερδέματα
Δεν σε καταλαβαινω και εγω, μια τον θελεις μια τον διωχνεις μια τον βριζεις.Ειναι κριμα να εισαι με καποιον μονο για να εισαι.Φιλη μου και εγω σου ευχομαι καλα ξεμπερδεματα, αλλα να ξερεις οτι αν δεν αισθανεσαι κατι αληθινο γιαυτον τον ανθρωπο σιγουρα θα σου βγει σε κακο...Δικια μου αποψη!!!
Quote:
Originally posted by Tasos75
Πεταγομαι σαν την π..τσα
πεταλουδιτσα εννοεις εκει ε?
:cool:
χαχα...σιγουρα πεταλουδιτσα εννοει...!!!!
Ξέρετε ποιο είναι το βασικό ερώτημα, όχι μόνο στην ιστορία της Μαρίας που απ\' ότι φαίνεται δεν ξέρει τι της γίνεται, αλλά γενικότερα: γιατί κάνουν οι άνθρωποι σχέσεις ή σεξ με κάποιον; Επειδή τους έκανε κλικ και τον θέλουν ή για να καταπολεμήσουν τη μοναξιά τους;
από ότι φαίνεται αγαπητή θεοφανία δυστυχώς σαν αρχή οι σχέσεις γίνονται για να καταπολεμήσουν την μοναξιά.τώρα αργότερα αν γίνεται το κλικ έχει καλώς αν όχι η σχέση λειτουργεί ως υποκατάστατο.τώρα αν συμβαίνει και αυτό στην περίπτωση της μαρίας τι να πω.έχω χάσει τα αβγά και τα πασχάλια.....;)
Πεταλουδιτσα....πεταλουδιτσ α
Θεοφανία σεξ δεν νομιζω να κανει καποιος επειδη αισθανεται μονος εκτος και αν εχει φτασει σε τετοιο σημειο μοναξιας και απογνωσης που για να εχει καποιον/καποια διπλα του φτανει μεχρι εκεινο το σημειο.
Το σεξ βεβαια ειναι υγεια εφοσον υπαρχει η αναλογη διαθεση. Τώρα αν το κανεις για αλλους λογους δεν το κατακρινω, εδω οι περισσοτεροι αντρες το κανουν για αυτοεπιβεβαιωση (μιλαω για το ευκαιριακο sex κυριως), και βαζω και τον εαυτο μου μεσα. Ισως και καποιες κοπελες να το κανουν για τον ιδιο λογο, για να αποδειξουν στον εαυτο τους οτι περναει ακομα η μπογια τους κλπ που δεν εχουν να κανουν με τη συντροφικοτητα ή την απλη ικανοποιηση.
Απλά έθεσα το ερώτημα, όχι μόνο απ\' το θέμα της μαρίας αλλά και γενικότερα μες στο φόρουμ και έξω απ\' αυτό. Έχει πιάσει μια μανία όλο τον κόσμο να μην είναι μόνοι τους που κάνουν τρελλές εκπτώσεις στα θέλω τους. Δεν ξέρω αν έχουν και άλλοι αυτή την αίσθηση, αλλά εγώ το συναντώ πολύ συχνά τώρα τελευταία.....
εγω τον θελω πραγματικα απλα επειδη τα σκατωσα μαζι του δεν ξερω κατα ποσο με θελει εκεινος.
εγω απλα πιστευω οτι το σεξ ειναι βιολογικη αναγκη, με αυτον τον τροπο ικανοποιηται το σωμα, μετα αν προχωρησει το πραγμα ερχεται η αγαπη.
το καλυτερο θα ηταν μεσο της αγαπης να ερχοταν το σεξ αλλα στις μερες μας αυτο ειναι σπανιο
δυστυχως